Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 Kasım 2009 Çarşamba

Orjinal Devler Ligi'nde Dün Gece!!!


Şampiyonlar liginde dünün sonuçları böyle. Unirea'nın Sevilla'yı mağlup edip gruptan çıkma şansını ciddi anlamda son maça taşıması dışında bir süpriz yok diyebiliriz. Zaten son maçlarda pek süpriz beklenmez, kötü başlayan büyükler de o korkuyla son maçları alır. Ama Liverpool örneğinde olduğu gibi bazen bu son çırpınışlar fayda etmeyebilir..

E grubunda Fiorentina'nın Lyon'u mağlup etmesiyle elele gruptan çıkmayı garantilediler. Son maçta Liverpool, Fiorentina'yı yense; Lyon da kendi evinde Debrecen'e kaybetse bile ikili averaj dolayısıyla gruptan Lyon çıkıyor. Liverpool da UEFA Avrupa Ligi'ne doğru yelken açıyor..

F grubunda işler hala çok karışık. 4 takımın da hala çıkma şansı var. Barcelona 8 puanla lider, Inter ve Rubin Kazan 6'şar puanla ikinci ve üçüncü, D.Kiev de 5 puanla dördüncü sırada. Son hafta Kazan Milano'ya, Barca da Kiev'e gidecek. Barca üç fark yer ve Kazan bir deplasman galibiyeti daha alırsa grubun abileri şampiyonlar ligine veda eder, tabi bunun gerçekleşme ihtimali ancak benim hayallerimle sınırlı kalıyor :)

G grubunda Unirea şaşırtmaya devam ediyor. Evinde rahat Sevilla'yı mağlup edip puanlarını 8'e yükselttiler. Son maçta deplasmanda Stuttgart'a kaybetmedikleri takdirde üst tura çıkıyorlar. Rangers ise matematiksel olarak da bay bay dedi artık. Böylesine kritik bir karşılaşmayı kendi evinde Stuttgart'a kaybediyorsa defolsun gitsin zaten.

H grubunda Arsenal'in durumu zaten garantiydi. Olympiakos'la Standart Liege ikincilik için yarışıyorlar. Zico'nun takımı üst tura daha yakın görünüyor ama gönlüm Sinan Bolat'lı S.Liege'den yana. Üst tura çıkıp kendini gösterme şansını yakalar umarım. O yüzden son hafta forza Arsenal diyoruz!!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails