Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Ekim 2010 Cuma

Yorumsuz!

Bu memlekette yaptığın hiçbir fedakarlığın karşılığını göremezsin, hiçbir başarın da cezasız kalmaz Arda Turan...

5 Ekim 2010 Salı

Prens Mesut


Real Madrid Başkanı Florentino Perez değişmiş hakikaten. Çirkin diye Ronaldinho'yu almayıp Beckham'a bir ton para veren adam şu tipi nasıl alır arkadaş :)

Şaka bir yana Mesut Özil Real Madrid'de oynayan ilk Türk olarak göğsümüzü kabartıyor, başarıları daim olsun.


Koca Kafa Arda!


Sakat sakat gittiği milli takımda kasığı atmış Arda'nın ve en az 6 hafta yok diyorlar, ilk yarıyı kapatabilir diyen de var. Elbet suçlu aramak manasız ama futbolsever olarak Arda gibi adamı 3 ay izlememek, Galatasaraylı olarak uzun bir süre Arda'dan faydalanamamak gerçekten berbat ötesi. Ben bir Galatasaray taraftarı olarak "oynayabilir" raporu veren milli takım doktorlarına, federasyona ve teknik ekibe dava açılmasından yanayım. Artık bu işin vatanseverlikle alakası kalmadı. Sene başında Arda, Sabri ve Hakan Balta'yı milli takımda kaybettik. Özellikle Balta ve Arda sağlam gidip sakat döndüler.

Arda Turan ve Hakan Balta. Hakan Belçika maçı için yapılan antrenmanda, Arda Belçika maçında sakatlandı milli formayla. 4 maç Galatasaray formasını giymediler ve şimdi yine milli takım kampındalar. Bu adamlar maaşlarını Galatasaray'dan mı milli takımdan mı alıyorlar? Arda her olayda "milliyetçi" bir insan olduğundan dem vurur. Mevzu milliyetçilik değil mevzu akıllı olmak. Kardeşim milli takımda oynayarak vatanı kurtarmıyorsun, artık anla bunu. Belçika maçı sonrası "bir daha sakat sakat oynamak yok." demişti Arda. 4 hafta sürdü bu akıllanma devri. Lakabı Koca Kafa ama koca olduğu kadar kalın galiba.

Aykut Kocaman milli takımda verilen yüksek primlerden şikayet etmişti son Gençlerbirliği maçından sonra. Şimdi kendisine katılmaya başladım.

4 Ekim 2010 Pazartesi

7. Haftaya Bakış!



*Galatasaray orta sahaya çift yönlü bir oyuncu almadıkça sorun yaşamaya devam edecektir. Ledesma'yı kaçıranlar kafasını taşlara vursun.

*Aytekin Durmaz kötü niyetli bir adam, kötü hakem değil. Fırat Aydınus verse aynı kararı "hata" derdim ama Aytekin Durmaz eyyamcı.

*Galatasaray kötü oynamış olabilir ama kimsenin hakkını yemeye hakkı yok. Yönetimden beklemiyorum ama en azından bu adamı bir daha maçımıza vermemeleri sağlanmalı.

*7 maçta 12 puan. Kaybedilen 9 puanın en azından 3'ü alınmalıydı, berabere kalınmalıydı. Sivasspor'a yenilirsen telafi etmen zorlaşır, o 3 puanı çok arayacak Galatasaray çünkü potadaki hiçbir takımın Sivasspor'a puan vereceğini sanmıyorum.

*Servet Çetin özür dileyip takıma dönsün, özür dilemezse devre arasına kadar kadro dışı kalsın!

*Rijkaard üzüyor ama inadına Frank Rijkaard!

*Ankaragücü ilginç takım. Kadroları çok iyi ama top oynamıyorlar. Metin Akan'ın golü çok güzel. Güven Varol Stoke City'li Rory Delap'ı anımsattı, taçtan 1,5 asist yaptı.

*Ziya Doğan yine hakemlere sallamaya başladı, klasik Ziya Hoca.

*Abdullah Avcı Bursaspor'dan puan aldı, yine başlar Galatasaray'a yatıyor dedikoduları.

*Eskişehirspor kadrosuyla ters orantılı gidiyor, Türbülent kurtarır mı?

*Bucaspor'u sattı Bülent Uygun. İki yakası bir araya gelmesin!

*Niang büyük golcü, belirtmiştik zamanında. 8 golü var ama aslında 7. Fırat Aydınus Aykut'un kendi kalesine attığı golü Niang'a yazdı, tek gol farkla kral olursa ayıp olur.

*Dia ve Niang takıma yerleştikçe Fenerbahçe oynuyor. Orta saha ve sol beke yapılacak 2 transfer Fenerbahçe'yi şampiyon yapar. Zaten en iyi kadro onlarda ama Aykut en büyük engel takımda.

*Rıdvan Dilmen Aykut'u eleştirdiği gün gözümde objektif olur. Sarp'la Cana'yı kıyaslaması bilgisizliğinden değil , popülistliğinden.

*Hakan Şükür Sarp'ın yedek kalmasını anlayamıyormuş. Ben de Hakan Şükür'ü anlayamıyorum, ciddi mi?

*Trabzonspor-Beşiktaş maçı çok keyifliydi. Holosko maçın en kötüsüdür açık ara.

*Beşiktaş yenilince hiç konuşulmuyor, diğer büyükler yenilince kıyamet kopacak gibi oluyor. Neden acaba?

*Mustafa Yumlu iyi oynadı, gol attı çok sevindim.

*Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı'nın maç öncesi sarılmaları çok hoşuma gitti. İkisi de İskenderun'lu, başarılı olmalarını görmek göğüs kabartıyor.

*Bizim ligden değil ama Mesut ve Nuri'nin gol atması mutluluk verici. Real Madrid'de bir Türk görmek çok sevindirici.

*Nuri Şahin A milli takımda oynasın artık. Hiddink büyük hoca, güveniyoruz ama Nuri konusunda duygusalım.

*Mehmet Topal neden milli takıma alınmaz?
Related Posts with Thumbnails