Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Ocak 2012 Salı

Günün Anlam ve Önemi Budur!!!


9 Ocak 1996 doğumlu Berk Yıldız bugün Galatasaray A Takımıyla resmi bir maça çıktı. Fatih Terim'den oldukça anlamlı bir doğum günü hediyesi olmuş. İşte bize Mertan Caner Öztürk'ün ilk maçında oynadığı güzel futbolu, Okan Derici'nin ilk defa forma giymesini bile unutturan günün anlam ve önemi budur. Adam 15'ini yeni bitirdi ulan, helal olsun İMPARATOR!!!

9 Ocak 2012 Pazartesi

Acınız Acımızdır!


Popüler bir ismin ayağı kaysa saygı duruşu yapan federasyonumuz yine gösterdi popülistliğini. Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Keşanspor otobüsü kaza yaptı ve 2 tane gencecik insanımızı kaybettik bu kazada. Basiretsiz federasyonumuz yine gösterdi iş bilmezliğini ve gencecik çocuklarımız için bir saygı duruşu bile yaptırmadılar. Şurada çok güzel bi haber var, mutlaka okuyun.

Tüm spor camiasının, ülkemizin, Keşanspor'un ve özellikle ölenlerin ailelerinin başı sağolsun. Acıları acımızdır!

Bay Bay Ankaragücü!


"Taraftarların üç kuruşluk bütçelerinden ayırıp futbolculara prim vermesi bile Cemal Aydın, Melih Gökçek, Cengiz Topel Yıldırım gibi isimlerin vicdanını sızlatıp toplanmalarına vesile olmuyorsa; kimse kusura bakmasın bay bay Ankaragücü..."
Hakan Can

8 Ocak 2012 Pazar

Kazım Kazım & Sarı Sarı

2001-2002 sezonunda bir süre formsuz maçlar çıkaran Ümit Karan da denemişti bu yöntemi. Hemen ardından Sami Yen'de oynanan PSV Eindhoven maçını 2-0 kazanıp Nantes'in ardından ikinci olarak şampiyonlar liginde ikinci tura yükselmiştik. Ümit de eski formunu yakalamıştı, özellikle Avrupa'da çok güzel maçlar çıkarmıştı malumunuz..
Umarım Kazım'a da yarar bu uğur denemesi, formsuzluğunu bir an önce atlatır. Gerçi önümüzdeki maç Adanademir maçı pek kıstas olamaz ama olsun, iyi bir Kazım tek başına alır o maçı..
Related Posts with Thumbnails