Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Ekim 2009 Cumartesi

Derbi'ye Doğru!


Derbiye 20 saat kaldı,eminim 2 tarafın da içi kıpır kıpır. 2 takımın da kadrosu TSL'nin üzerinde ama sadece TSL'nin. El Classico değil ama bu da derbi sonuçta,futbol olarak arada uçurumlar olabilir ama gerilim olarak onun üzerinde. Lugano-Emre B.-Sabri-Emre A. gibi böyle maçlarda pimleri çekilen bombalar varken maçın sakin geçmesini beklemiyorum ama umuyorum son maçtaki görüntüleri görmeyiz.

İstatistikler Fenerbahçe diyor,kadro kalitesi Galatasaray.Maçın kilit adamı Keita olacak bence,iyi oynarsa Galatasaray maçı alır. Alex,Guiza,Lugano,Semih falan hepsi oynar eminim,hep aynı ayaklar derbi öncesi... İlk golü Galatasaray atarsa çok gol olur,çünkü Galatasaray geriye yaslanamıyor. Fenerbahçe atarsa Galatasaray'ın maçı çevirmesi zor ama bu kadar yetenekli ayaklarla imkansız yok Galatasaray için...

Neyse ki maç 25'inde de 5'i 6'sı falan değil,yoksa Fenerliler başlardı 5 Ekim 5-0 falan...

Şu maçı tarafsız bi gözle içkimi içerek izlemek isterdim,tıpkı geçen haftaki Galatasaray-Trabzonspor maçı gibi... Ama yine gerilecez,bi taraflarımıza kramp girecek,masaları yumruklayacaz ama çok keyifli olacak çoooook.... Arkanıza yaslanıp keyfini çıkarın :)

23 Ekim 2009 Cuma

Terim'e İş Yok!

Sonunda beklenen oldu Atletico Madrid, Resino'nun (Rezilo) görevine son verdi. Yerine de Quique Sanchez Florez'le hemen anlaştı. Bizim medyamız dışında hiçbir yerde çıkmayan Fatih Terim asparagasının gerçekleşmeyeceğini zaten biliyorduk ama Florez geleceğine Terim gelseydi daha iyiydi. Florez kimdi diye düşünenler varsa geçen seneki rezil Benfica'nın hocası diyeyim ben, siz anlayın..

Galatasaray:4 Dinamo Bükreş:1


Maç hakkında söylenecek çok şey yok. Verilen pozisyonlar Fenerbahçe maçı öncesi beni tedirgin etse de oyuncuların performanslarını teker teker ele alınca o kadar da sorunlu olmadığını düşünüyor insan. Dinamolular maç boyu Galatasarayın solundan solundan geldi. Bunda Caner'in geriye dönmemesinin büyük payı var. Ayrıca ilk yarıda Mustafa Sarp bir kaç tane kritik top kaybetti. Bunun dışında atmışıncı dakikaya kadar gayet iyi oynadı Galatasaray. Maçın en iyisi ise Sabri'ydi. Özellikle ikinci goldeki pası muhteşemdi. Elano geldiğinden beri en iyi maçını oynadı. Sadece hücum değil savunmada da çok etkiliydi.

D-Smart:0 Digiturk:1


Fenerbahçeli taraftarlar için sinir bozucu birşey olsa da diğerleri için gayet eğlenceli bir maçtı bu geceki... Ana planı dünyanın en gıcık sesli spikeriyle sağdan soldan şuursuzca saldırmak olan d-smart bu girişimlerden sonuç alamayınca oyuna altyazı ve orta logoyu soktu. Bu arada altyazıyı ekarte eden digiturk bir anda 1-0 öne geçti. Bu hamlenin ardından d-smart son çare olarak dünyada örneği olmayan üstyazıyı devreye sokmaya çalıştı. Ancak üstyazı da etkili olamadı ve karşılaşma bu sonuçla bitti. Bu arada maçın en iyisi d-smart'ın ses açıp kısma oyuncusuydu.

20 Ekim 2009 Salı

Veni Vidi Vici


Çok güzel resim yapmış Gaziantep yerel gazetesi Telgraf...

18 Ekim 2009 Pazar

Nihat'ın Yüzüğü

Beşiktaş-2 Kasımpaşa-1
Nihat'ın gol atmasını ve yüzüğünü öpmesini özlemişim... Bir Galatasaraylı olarak Nihat'ı,gerçek Nihat'ı izlemek bana keyif veriyor...Ferrari,Ernst,Sivok yokken ne yapacaklar haftaya merakla bekliyorum!

Sürpriz


Sunderland-1 L'Pool-0

A.Villa-2 Chelsea-1

Lyon-0 Sochaux-2

Auxerre-1 Bordeux-0

Celtic-0 Motherwell-0

Bunlar benim gördüklerim,daha varsa yorum alalım lütfen...
Related Posts with Thumbnails