Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ocak 2010 Cumartesi

Sezer Badur & Murat Tosun!!

Trabzonspor sezon başında almaya çalıştığı Murat Tosun'la devre arasında anlaşmaya vardı. Murat da küme düşen Ankaraspor'dan ayrılmaya zaten sıcak bakıyordu, zor bir transfer olmamıştır kanımca.
Ama asıl süpriz Sivasspor'dan aldıkları Sezer Badur oldu. Sivas kendisine zirve yarışı heyecanını yaşatan oyuncularını elden çıkarmaya devam ediyor, nedenini anlamış değilim. Maddi krizde olsalar anlayacağım ama öyle bir şey de yok, ilginç. Trabzonspor ise Selçuk-Colman-Sezer üçlüsüyle hatta Alanzinho destekli tek forvetle oynayacaksa bu üçlüye Serkan Balcı'yı da ekleyip dörtlü yapabiliriz, çok enerjik bir orta sahaya sahip oldu. Bakalım Şenol hocanın bu malzemelerden yapacağı yemek ne kadar lezzetli olacak. Umarım tadından yenmez de Trabzonspor'u tekrar potada görürüz..

31 Aralık 2009 Perşembe

Ali Turan geldi, Emre Güngör nereye?

Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin'in açıklamasına göre 125m € ve A2 takımından bir genç oyuncu karşılığında Ali Turan, Galatasaray'lı olmuş. Bu durumda Euro 2008'deki sakatlığından beri günyüzü görmeyip beni oldukça üzen -ki Bülent Korkmaz'a bu kadar benzettiğim bir oyuncu daha görmemiştim- Emre Güngör'e yol göründü diyebiliriz. Alparslan'dan sonra Emre de bir Anadolu turnesine çıkabilir..
Bu arada Luca Toni de Roma yolları taştan diyecek gibi gözüküyor..

30 Aralık 2009 Çarşamba

Petrescu Kuban'da!

Unirea'dan istifa eden Petrescu, Rusya ikinci ligi takımlarından Kuban ile anlaşmış. Acaba Unirea ile başardığı gibi idealist bir amaç için mi, yoksa Romanya'da kazandığının üç katını verdikleri için mi transfer oldu bilmiyoruz, bekleyip göreceğiz..

Bir boş umut daha gitti..

2008 yılında Werder Bremen'den transfer edildiğinde çok umutlanmıştık. Geleceğin sol beki olacağını düşünüp, sabırla kendini ispatlamasını bekledik. Geçen seneki Kocaeli maçında iyice umutlanmıştık ama gerisi gelmedi, fazla forma şansı bulamadı..
Bu sene ise gerektiği kadar şans bulduğuna inanıyorum. Sezon başında hazırlık maçlarında, Tobol maçında ve Kasım-Aralık ayındaki maçlarda bulduğu şanslar gayet önemli fırsatlardı; ama bırakın kendini göstermeyi en ufak bir umut bile bırakmadı bizde. Oysa böyle maçlarda oynayacaksın ki teknik ekip seni fark etsin, bu adamda iş var desin.. Üstelik taraftar da bu adamı çok sevdi. Sahanın öbür yarısında, bulduğu fırsatları daha iyi kullandığına inandığım üstelik de 1990 doğumlu Serkan Kurtuluş varken, 1988 doğumlu Alparslanı daha çok benimsedi taraftar. Buna rağmen beceremedi..
Bonservisiyle beraber Gençlerbirliğine verildi. 2,5 senelik de kontrat imzaladı. Bu transferde tek sevindiğim nokta Gençlerbirliği'nin başında da futbolu bilen, seven ve genç yetenekleri bulup çıkartabilen, onların gelişimine katkıda bulunan bir hocanın olması. Keza Yılmaz Vural gibi hocaların eline düşüp hayatını da kaydırabilirdi..

28 Aralık 2009 Pazartesi

Keyta, Keita'yla Buluşuyor

Adnan Polat'ın Mardin gezisi sırasında dikkatleri üzerine çeken bu arkadaş, karşılıksız sevgisinin karşılığını çok kıyak bir şekilde alacak. Çocuğun sevgisi karşısında kayıtsız kalmayan 1905 GSYİAD, Afrika kupasından sonra çocuğu babasıyla beraber İstanbul'a getirip Keita'yla tanıştıracak. Keita'nın maçta giydiği bir forma ile orjinal taraftar forması hediye edilecek ve çocuğun forması 1905 GSYİAD tarafından hatıra olarak saklanacak. Üstelik tesislerde bir gün geçirip futbolcularla birlikte yemek yiyecek. Bu çocuğa bile böylesine ilgi gösteren bu klübe "vefasız" diyen bazılarına duyurulur..

Barcalı Milan!

Foto, 29 Kasım'daki Barca-Real Madrid maçında Nou Camp'ta çekilmiş. Baros resmi kendi internet sitesine koymuş, biz de oradan aldık.
Related Posts with Thumbnails