Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Ekim 2011 Cumartesi

Bünyamin de Gider!


Şimdiye kadar süper ligde nasıl maç yönetebildiğini anlamadığım iki hakem olmuştu. Birisi Mutlu Çelik, diğeri de Bünyamin Gezer. Sonunda ikincisinden de kurtulduk...

Bünyamin Gezer süper ligde maç yöneten açık ara en kötü hakemdi. Çok klas hakemlerimiz yok belki, hatta 'kötü' hakemlerimizin sayısı hiç de az değil; ama Bünyamin'in durumu farklı. Sadece verdiği yanlış kararlarla değil; karşılaşmaya hakim olamaması, futbolcular üzerindeki kötü etkisi, maçın önüne geçmesi gibi sebeplerle bile bu adamın yönettiği maçlardan hiç zevk alamıyordum. TRT'ye geçecek diyorlar, umarım böyle gerzekçe bir şey olmaz... Gerçi TRT'nin son zamanlarda yaptığı gerzeklikleri düşününce bu da imkansız bir fikir olmaktan çıkıyor, lanet olsun!

10 Ekim 2011 Pazartesi

Bırak O Mikrofonu #2

Fellaini'den "Belçika orta sahasındaki bonus kafalı çocuk" diye bahsedebilecek kadar futbola yabancı olacaksın, sonra da futbol konusunda otorite olduğunu iddia edeceksin. Önce yaptığın işe saygın olsun, karaktersizliğin lüzumu yok.
Ağzıyla kuş tutsa ömrü boyunca senin yerine gelip yorum yapamayacak; ama bunu senden bin kat daha fazla hak eden bloggerlar varken, ağızlarının suyu akarak senin koltuğuna bakarlarken en azından işine saygın olsun be.. (kendim için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, bir sene sonra okul bitiyor doktor oluyorum, zevk için yazıyorum burada)
Related Posts with Thumbnails