Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Eylül 2010 Perşembe

Beşiktaş'ta 3 Türk,Rapid Wien'de 3 Türk!


*Quaresma oynadığı sürece resimdeki arkadaşa tecavüz etti. Direkten dönen şutu da şanssızlıktan başka bir şey değil.

*Hayır ırkçı değilim ama bugün süre alan 14 futbolcudan 10'unun yabancı olması içime sinmiyor ve evet Galatasaray da aynı şeyi yapsa aynı şeyi söylerdim.

*Beşiktaş'ın golleri Holosko ve Bobo, Rapid Wien'in golü Veli Kavlak. Komik.

*Ernst çok iyi topçu.

*Hakan Arıkan'ın tek hamlede top tuttuğunu gören var mı? Ama 1-2 iken yaptığı kurtarış çok iyiydi, her ne kadar ilk pozisyonda hatası da olsa ikinci kurtarışı yapmak kolay değil.


*Guti bazen krampon giymiş Mozart.(Okay Karacan)

*Guti dedikten sonra susacaksın abi." Guti iyi topçu ama" diye cümle kuranlara illet oluyorum. Guti lan bu aması mı var!

*Holosko aklını kaybetmiş gibi. Golden sonra 2 pozisyon üst üste neden pas vermezsin be abi!

*Hilbert hala vasat ama biliyor belli. Ferrari ağır ama futbol bilgisi yeter. Üzülmez oynadı mı bugün?

*Toraman'ın golden önce Veli'den yediği çalımı İngiltere'nin alt liglerinde oynayan savunma oyuncuları yemez. Altyapı yetersizliğimiz.

*Veli çok iyiydi, Yasin iyiydi, Tanju kötüydü. Veli'yi alsaydı keşke Galatasaray sene başında.


*Türk'üz işte abi, her yerde kendimizi belli ederiz. Anons komikti.

* "Viyana'yı kuşattık." lafını duymaktan tiksinti gelecek 2 günde.

*Beşiktaş pazar günü Trabzonspor'u yenemez ama sene sonunda ilk 2'ye girer.

*Schuster büyük hoca abi. Denizli'nin takımına 3 ayda bu topu oynatmak devrimdir!

29 Eylül 2010 Çarşamba

Ligimiz Kalitesiz Ama Yorumcularımız...





Sinan Engin : Valencia takımı İspanya'da 2. veya 3. olabilen bir takım. Bursaspor takımı bu ligde 50 haftadır lider ve Valencia takımı Bursaspor takımına top göstermedi. İşte ligimizin kalitesizliği.


Melih Gümüşbıçak : 50 hafta biraz abartı oldu ama...


Sinan Engin : 50 olmasın tamam 40 olsun.


Erman Toroğlu'nu "marka değeri" diyerekten kovalayan Lig TV Sinan Engin'i kadrosuna katarak "marka değerini" tavanlardan tavanlara vurdurdu. Gökmen Özdenak'la Adnan Aybaba'yı da alırlarsa "marka değerimiz" Premier Lig'i geçer!

28 Eylül 2010 Salı

Respect


Galatasaray'ın birazcık kıpırdanması bile insanları nasıl rahatsız ediyor. Beşiktaşlısı, Fenerbahçelisi aynı şeyi konuşur oldu son 2 gündür. Abdullah Avcı'ya maç satıyor diyemeyenler, kıvıraraktan "Galatasaray'a karşı diğer büyüklere verdiği motivasyonu vermiyor veya veremiyor." diyorlar. Abdullah Avcı'nın Galatasaray'a yatmak gibi bir düşüncesi yoktur, olamaz. Avcı aksine Galatasaray'ı yenmek ister ki o an başında olan hocadan iyi hoca olduğunu göstersin. Çünkü bunu dillendirmese de şu an tek hedefi Galatasaray'ın başına geçmek.

Beşiktaş 3 hafta önce İBB'ye İnönü'de 0-2 yenildi. Bu da tezlerini güçlendirmek için ellerine geçen fırsatmış. E kardeşim sen İBB gibi kontratağa dayalı oynayan bir takıma karşı 4-1-4-1 gibi bir sistemle sahaya çıkarsan 2 yediğine dua etmen gerekir. Stoperlere Ferrari-Ersan Gülüm gibi iki yavaş adamı koyup önlerine tek Ernst'i koydu Schuster. İlerde Delgado-Tabata-Guti-Q7-Bobo var. Bu adamların hangisi savunma yapar sizce?

Eğer İskender Ferrari'yle kedi-fare oyunu oynayabiliyorsa Galatasaray'a çamur atmadan önce Ferrari'yi orta sahaya yakın oynatmaya çalışan Schuster'e suç bulun. Yıllardır Eskişehirspor ve Antalyaspor Beşiktaş'tan, Sivasspor Fenerbahçe'den puan almıyor. Biz Rıza, Bülent Uygun ve Şifo'ya dolaylı yoldan da olsa şikeci diyor muyuz? Eskişehirspor'u bu sene ilk defa yendi Galatasaray, geçen sene Şifo önceki sene Bülent Uygun bizi kupada eledi. Biz diyor muyuz bunlar Galatasaray'a karşı daha iyi motive ediyor takımlarını?

FIFA-UEFA "respect" deyince ouvv çekiyorsunuz azıcık da içerde "respect" kardeşim! Tertemiz insanlara çamur atıyorsunuz, hem de elinizde hiçbir şey yokken!

HBB





Çerçi hoca! 


RAKAMLAR Hiddink'in nasıl bir çerçi hoca olduğunu ortaya koyuyor. Çerçi, eski devirlerde elinde çantası köy köy dolaşıp her köyden ne kaldırırsa işini gören hocalara verilen isimdi. Bu da öyle. Güney Kore'nin, Avustralya'nın, Rusya'nın ardından Türkiye'ye gelmiş, şimdi iki senede Türkiye'den ne kaldırırsam, ona bakıyor. İşleri Oğuz Çetin'e bırakmış. Her işi Oğuz Çetin yapıyor, parayı Hiddink götürüyor. Futbol Federasyonu'nu kutluyorum! Dünyanın en hovarda federasyonunun bizde olduğu ortaya çıktı. Sevgili Mahmut Özgener, iş verirse, SABAH'ı bırakır birkaç milyon Euro'ya ben de onlara katılırım. Ve söz; Hiddink'ten fazla çalışır, ondan fazla yararlı olurum. 
                      
                                                                                                                                  HINCAL ULUÇ

Hıncal Ağabey hangi takıma hangi hocanın gelmesi gerektiğini söylesin de bitsin bu tartışma.

                                                                                                                Mehmet Demirkol

Bu sabah NTVSpor'daki programda denk geldim Demirkol'un bu güzel cevabına. Hıncal Uluç bugün bunu yazar, yarın Almanya'yı yenersek Hiddink'e methiyeler düzer. Tanjevic'te gördük tükürdüğünü yaladığını, Hiddink'te de görecez kanımca. Ben Hıncal Uluç'u çok severim, kimsenin aklına gelmeyeni, kimsenin söylemediğini söyler genelde ama bazen öyle saçmalıyor ki "yeter be kardeşim." dedirtiyor. Hıncal Uluç için yapılacak en doğru tanım HBB'dir, zamanında kim söylemişti hatırlamıyorum ama cuk oturmuş.

HBB : Her Boku Bilen

Skor-8 Futbol-2



Haftanın en gollü maçıyla başlayalım. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı 8 gole rağmen sıkıcıydı. Mücadele yoktu sanki hiç. Topu alan karşı kaleye gitti ki bu Brezilya Ligi'nin karakterinde var bizde yok, olmasın da. Kasımpaşa'da her şey var gibi ama hiçbir şey tam değil, aynı Rijkaard'ın Türk Futbolu için dediği gibi. Sanki önliberosuz 4 defans-7 ofansif oyuncuyla çıkmış gibiydi Paşa maça. Fenerbahçe'de Emre-Dia-Niang ve biraz da Alex oynadı, 6 oldu maç. Topuz ve Selçuk'un çok az onlara katılması halinde ne olurdu çok merak ediyorum.

Ersen Martin'in yaptırdığı penaltı sabotajdır başka hiçbir şey değildir. Yekta ve Şahin'e hayran kaldım, Keller vasat üstü her zaman. Fenerbahçe'de Dia muhteşemdi. Niang ve Emre de ona yakındı, Alex çok az kıpırdandı ve 2 gol 1 asisti var. 



Maç öncesi de söylemiştim Fenerbahçe'ye handikaplı oynayın, üstün üstü olur maç. Sebebi Fenerbahçe'nin iyi olması değil, Kasımpaşa'nın berbat olması. Kasımpaşa ilk yarıda 15 puan toplarsa öpsün başına koysun. Yılmaz Vural'ı kovsunlar, 2.yarı geri alsınlar!

Yobo Bilica'dan formayı aldı bu maç itibariyle geri vermez. Caner de Santos'tan formayı alabilir ama Santos'a dönülecektir mecburen çünkü Caner'den bir halt olmaz! Fenerbahçe'nin sorunları çok büyük, Galatasaray'dan bile kötüler ve düzeltmek daha zor gözüküyor. Volkan hep laubali, hala laubali. 

Kasımpaşa'nın Suçu Yok, Biz O'nu Cimbom sandık esprisi var ki Fenerbahçe forumlarında onlardan beklenmeyecek derecede kaliteli bir espri :) Araklama olabilir, kendileri bulmuş olabilir ama her neyse de çok güzel espri, seviyeli en azından.


26 Eylül 2010 Pazar

Mekanın Cennet Olsun


Alpaslan Abi'nin aramızdan ayrılışının 2. senesi. Seni hiç unutmayacağız abi, mekanın cennet olsun!


Related Posts with Thumbnails