Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Eylül 2010 Salı

Respect


Galatasaray'ın birazcık kıpırdanması bile insanları nasıl rahatsız ediyor. Beşiktaşlısı, Fenerbahçelisi aynı şeyi konuşur oldu son 2 gündür. Abdullah Avcı'ya maç satıyor diyemeyenler, kıvıraraktan "Galatasaray'a karşı diğer büyüklere verdiği motivasyonu vermiyor veya veremiyor." diyorlar. Abdullah Avcı'nın Galatasaray'a yatmak gibi bir düşüncesi yoktur, olamaz. Avcı aksine Galatasaray'ı yenmek ister ki o an başında olan hocadan iyi hoca olduğunu göstersin. Çünkü bunu dillendirmese de şu an tek hedefi Galatasaray'ın başına geçmek.

Beşiktaş 3 hafta önce İBB'ye İnönü'de 0-2 yenildi. Bu da tezlerini güçlendirmek için ellerine geçen fırsatmış. E kardeşim sen İBB gibi kontratağa dayalı oynayan bir takıma karşı 4-1-4-1 gibi bir sistemle sahaya çıkarsan 2 yediğine dua etmen gerekir. Stoperlere Ferrari-Ersan Gülüm gibi iki yavaş adamı koyup önlerine tek Ernst'i koydu Schuster. İlerde Delgado-Tabata-Guti-Q7-Bobo var. Bu adamların hangisi savunma yapar sizce?

Eğer İskender Ferrari'yle kedi-fare oyunu oynayabiliyorsa Galatasaray'a çamur atmadan önce Ferrari'yi orta sahaya yakın oynatmaya çalışan Schuster'e suç bulun. Yıllardır Eskişehirspor ve Antalyaspor Beşiktaş'tan, Sivasspor Fenerbahçe'den puan almıyor. Biz Rıza, Bülent Uygun ve Şifo'ya dolaylı yoldan da olsa şikeci diyor muyuz? Eskişehirspor'u bu sene ilk defa yendi Galatasaray, geçen sene Şifo önceki sene Bülent Uygun bizi kupada eledi. Biz diyor muyuz bunlar Galatasaray'a karşı daha iyi motive ediyor takımlarını?

FIFA-UEFA "respect" deyince ouvv çekiyorsunuz azıcık da içerde "respect" kardeşim! Tertemiz insanlara çamur atıyorsunuz, hem de elinizde hiçbir şey yokken!

1 yorum:

Ozan dedi ki...

valla ben düşünmedim değil he şifo bülent uygun bizi darmaduman edince ve beşiktaşa fenere yenilince ama şunu anlamıyorlar ibb bizim maçlarda oynayamıyor oynadığı zamanda berabere bitiyor aslında birazda saçmalık biz feneri kadıköyde yenemiyoruz diye maçmı satıyoruz bir an önce bunlara avrupa standartı getirmek lazım çok saçmalıyor utanmasalar premier lig yorumlayıp maç sattı diyecekler

Related Posts with Thumbnails