Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Rezalet!


Sivasspor - PSV arasındaki hazırlık maçı hakeminden, taraftarına, futbolcusundan teknik ekibe kadar tam bir rezaletti. 29 dakikada iki kırmızı kart gösterip ortamı germekten beter eden hakemi öncelikle tebrik etmek istiyorum. hazırlık maçında bir kırmızı kart bile gösterilmemeye çalışılırken henüz 29. dakikada bir takımı 9 kişi bırakmak hiç de iyi niyetli bir hareket değil. ardından sivassporlu bir taraftarın sahaya girmesi ve PSV teknik heyetinin takımı sahadan çekmesi olaya tuz biber oldu. PSV takımı ortamı yatıştırmaya çalışsa belki de maç devam edip gidecekti, sivasspor için de ilginç bir tecrübe olacaktı.
buraya kadar tamam; ancak iğneyi başkasına batırırken çuvaldızı da kendimize batıralım. bütün bu haksızlığa rağmen neden yorumlarken hala sivasspor'a da sevimsiz bakıyoruz. bir senede bir takımı bu kadar antipatik hale getirmeyi başardığı için bülent uygun'u da tebrik etmek lazım. aslında yaptığı olay tarihi bir başarı olmasına rağmen büyük çoğunluk tebrik etmek yerine, antipati besliyor kendisine ve dolayısıyla takımına. eğer sen 4 yediğin bir maçtan sonra çıkıp da "ben 4 yerim, 5 de yerim ama 6 yemem; 7 yerim ama 8 yemem" diye açıklama yaparsan böyle bir olay karşısında da tek başına kalırsın!
bülent hoca'nın olaydan sonra sıcağı sıcağına yaptığı açıklamayı da yazayım: "tamamen hakemin embesilliğine kurban gittik. hakem zaten anderlecht taraftarıymış, PSV hayranıymış, hep PSV formasıyla geziyormuş; oradaki adam söyledi" böyle açıklama mı olur allah aşkına! artık silkelenip kendine gelmesi lazım bülent hocanın, yoksa büyük bir hoca olmak yerine daima kötü şekilde anılacak..
hakem maça çıkmayı kabul etmiş, maç devam ediyor; ama bu saatten sonra fark etmez!

Devlerin Aşkı!

Shaquille'nin Çin seyahati sırasında Panda Üreme Araştırma Merkezi'ni ziyareti sırasında çekilen bir foto... Pandanın patisine dikkat :)

Beşiktaş'ın Yeni Sezon Formaları!




En ilginci baklava desenli forma olmuş olmasına da albeniliği yok bu formaların. Bir tek çubuklu forma hakikaten formaya benziyor, diğerleri 80'li yılların karmaşık desenli formaları gibi. Halbuki Adidas'ın ilk başta hazırladığı tasarımlar daha güzel gibi geldi bana. Onları da paylaşayım:















17 Temmuz 2009 Cuma

Kırmızı Şeytanlar'dan Sürpriz Transfer!

Artık transfer yapmayacaklarını açıklamalarından sadece 2 gün sonra ilginç bir transfere imza attı Manchester United: Molde'den Mame Biram Diouf ! 21 yaşındaki Senegal'li futbolcu Ocak 2007'den beri Molde'de oynuyor. En dikkat çeken maçı geçen pazar günü 5-2 kazandıkları Brann karşılaşması. O maçta Diouf ilk 9 dakikada het-trick yapmış, 27. dakikada da dördüncü golünü atmıştı. Herhalde diğer klüplerin de dikkatini çekmiş olacak ki Ferguson elini çabuk tuttu ve "transferi noktaladık" açıklamasına rağmen Diouf'a imzayı attırdı; ama henüz hazır olmadığını düşünüyor olacak ki Ocak'a kadar klübünde oynamaya devam edecek Diouf. Ne diyelim umarız 1996'da yine Molde'den transfer edilen Ole Gunnar Solskjaer gibi başarılı olur..
Diouf, Manchester'a transfer olduğunu öğrendikten sonra taklalar atıp halaylar çekerken.. :)

Adebayor,Tevez,Barry


studs-up yine yapmış!

Zlatan Barça'da!


Zlatan İbrahimoviç Barça'da.(ymış) Sabah sabah beni şok eden habere göre 35-40 milyon euro + eto'o ve hleb 1 sene kiralık(mış)

Doğruysa gelişmeleri daha sonra yazarız ama umarım doğru değildir...Serie A seyretmemiz için hiçbir neden bırakmıyorlar İspanyollar!

16 Temmuz 2009 Perşembe

Ribery Barça'yı İstiyor!




Ribéry:
Hey guys, can't I come with you to Barcelona?
I want to play football...









Her Barça-Bayern Münih maçından sonra Ribery 'nin forma değiştirmesiyle dalga geçen bir karikatür. Barçalılar "Real'den başka takıma gitmem." diyen Ribery'le güzel dalga geçmişler!

Evine Hoşgeldin Kaptan!

"Doğuştan Komünist"... Cristiano Lucarelli evine döndü. 33 yaşındaki muhteşem golcüyü Livorno taraftarı tekrar ait olduğu forma ve numarayla (99) izleyecek. Parma 'yı Serie A'ya çıkarırsa evine dönmesine izin verilmesi sözünü alan Lucarelli Parma 'nın Serie A'ya çıkmasında başrol oynayıp, evine dönmüştür. HOŞGELDİN BÜYÜK KAPTAN! Emin ol hepimiz seni Livorno formasıyla görmeyi özledik!

Geçmiş Olsun Luce!




Geçmiş Olsun Luce! Nargileyi azalt...



Luce resimlerine bakarken bu da dikkatimi çekti. Zaten gelmediği bi Fener kalmıştı ona da az kalsın topçu olarak geliyormuş. Bi de yaşlanınca tip düzelmiş sanki, eski hali Frankeştayn'dan hallice!

Downing Tamam,Tuncay Sırada!

Aston Villa beklendiği gibi 12 milyon Pound'a Stewart Downing'i kadrosuna kattı. 7-8 milyon pounda da Tuncay Şanlı 'yı almaları bekleniyor. Bakalım Tuncay 'ı kim kapacak?

Brezilya'nın Kaptanı Inter'de!


Bayern Munich daha doğrusu Louis Van Gaal Brezilya ve Bayern Munich Kaptanı Lucio'nun Inter'e gitmesine izin verdi.5 yıllık anlaşma imzalayacakmış Inter'le! Materazzi,Samuel,Chivu,Burdisso,Cordoba,Rivas ve Lucio. Mourinho'nun elinde alternatif bol olacak o bölgede.

Tobol maçı NTV'de!

FC tobol - Galatasaray SK maçını NTV naklen yayınlayacak. Ercan Taner anlatacak, Rıdvan Dilmen yorumlayacak. Bize de zevkli bir karşılaşma olması için dua etmek kalacak (ki hiç sanmıyorum).. Maç 19:30'da.
Bu arada 200 tl abonelik ücreti almaya hazırlanan
d-smart'a geçişimizi biraz olsun erteledik NTV sayesinde :)

Gülen Adam Ronaldinho Gaucho!

2001 senesinde galatasaray 1m euro daha fazla verip de bonservisini alsaydı acaba ronaldinho böyle olur muydu? tüm galatasaraylıların merak ettiği ve biraz da hayıflandığı bir konudur bu ronaldinho meselesi. gerçi galatasaray kesenin ağzını açmayıp psg'ye transfer olduğunda da bonservis problemiyle karşılaşmış ve 6 ay futboldan uzak kalmıştı ronaldinho. sonunda fifa 4,5m euro bonservis bedeli biçmiş ve 2001-2002 sezonunda küçük ronaldo futbola yeniden merhaba demişti. aslında mükemmel bir performans göstermemesine rağmen (28 maç, 8 gol) scolari tarafından milli takıma davet edilmiş ve 2002 dünya kupasında ilk 11'deki yerini almıştı. o turnuvada ronaldo ve rivaldo'nun yanında pek esamesi okunmuyordu ki çeyrek finalde ingiltere'yi yıkan adam olana kadar. 1-0 mağlup durumdayken rivaldo'ya yaptığı asist, seaman'ı aptala çeviren frikik golü ve sadee 7 dakikla sonra gördüğü kırmızı kartla bir anda bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı..

turnuvadan sonra her fırsatta büyük bir takıma gitmek istediğini söylemesine rağmen psg onu satmamakta ısrar etti. sonuçta psg 2003 yılında avrupa kupalarına katılma hakkı kazanamayınca mecburen satış listesine koydu ronaldinho'yu ve o da barcelona'nın yolunu tuttu. artık frank rijkaard'lı yıllar başları ronaldinho için. ikinci yılında la liga şampiyonluğu hemen sonraki sezon gelen şampiyonlar ligi zaferi artık tartışmasız dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilmesini sağlıyordu.

2006 dünya kupasında herkes ondan büyük bir şov bekliyordu. ancak bir türlü beklenen olmadı. çeyrek finalde ronaldinho rüzgarı sayesinde biraz geri planda kalmış olan zidane'ın adeta kendini kafalara vura vura hatırlatması üzerine brezilya turnuva dışı kalmış, ronaldinho için de düşüş sinyalleri başlamıştı.. 2006-07 sezonu çok da iyi geçmedi gülen adam için. werder bremen maçındaki frikiğiyle takımını şl'de gruptan çıkarmasına rağmen taraftarla bile arası bozulmaya başlamıştı. bütün baskılara karşın o, takımda kalmayı seçti. 2007-08 sezonu sonunda iyice istenmeyen adam haline gelmişti iki sene öncesinin potansiyel efsanesi. artık o da ayrılmayı kafasına koymuştu ve milan'ın yolunu tuttu. inişli çıkışlı grafik çizdiği milan'da da bir türlü eski günlerine dönemedi, kaka ve dönem dönem beckham'ın gölgesinde kaldı.
2009-10 sezonu ronaldinho için kader sezonu olacak diyebiliriz. kaka'nın madrid'e, beckham'ın da los angeles'a uğurlanmasının ardından takımın yükü omuzlarında olacak. bu durumun kendisi için alışılmadık bir durum olduğunu söylemek abes olur, eğer altından kalkabilirse tüm dünya yeniden zevkle onun maçlarını izleyecek. eğer başaramazsa seneye muhtemelen fenerbahçe veya olympiakos'ta göreceğiz kendisini. şansı varsa belki bundesliga'ya gider!

Benzema'nın Yerine Bastos!


1983 doğumlu brezilyalı futbolcu 18m euro bonservis bedeliyle lyon'a transfer oldu. benzema'nın yerini doldurmak açısından çok iyi bir transfer yaptı lyon. geçen sene lille'nin ligdeki performansının yarısı michel bastos sayesindeydi, ya premier lig'e ya da lyon'a gider demiştim; lyon kaptı, ben de yanılmamış oldum. sürati, tekniği, kuvveti ve roket gibi sol ayağıyla hem sol açık hem de forvet oynayabilen bir futbolcu üstelik yaşı da 26! bu transfer hem bastos için hem de lyon için hayırlı oldu. lyon benzema'nın yokluğunu kapatma açısından, bastos da sıçrama yapma açısından iyi iş çıkardılar; merakla izleyeceğiz bakalım.

Futbol Dehası!

Del Piero 2011 'de Juventus'tan ayrılacağını açıklamış. Juventus taraftarı olsam hüznümü nereye koyacağımı bilemezdim herhalde. Önce Nedved şimdi de Del Piero. Buffon da giderse ne kalır efsane Juve'den geriye! Nedved 'in gidişi yeteri kadar koymadı sanki Juve taraftarına şimdi de Del Piero! Dönek Cannavaro takıma döndü,Vieira'yı da alırsa şaşırmam bu yönetim!

Yeni transfer Diego , Del Piero 'yu "futbol dehası" diye tanımladı. Bir yorum bu kadar mı cuk oturur. Ağzına sağlık Diego Ribas da Cunha!

2011 'e daha 2 yıl var , adam 2011 'de gidecek diye niye bu kadar üzüldüm lan ben!

Melo Juve'de!



ve Juve muradına erdi! Uzun süredir uğraştıkları transferi 25 milyon euro karşılığında bitirdiler. Kendisi de yıllık 2,5 milyon euro alacak. Diego parasına önlibero aldılar. Bu da demek oluyor ki ne Poulsen ne Sissoko dertlerine derman olamadı. Fenerbahçe 'ye gelmeyi reddeden Poulsen için yedek kulübesinin dibi demek oluyor bu transfer. Ya Fener'e gelir ya Hamburg'a gider bu transfer sonrası!
Şaşırtıcı olan Juve paraya kıyıyor bu sene. Belli ki 2 yıldır Inter'e devrettikleri hükümdarlığı geri almak istiyorlar. Milan 'ın Kaka'yı satıp transfer yapmamasından sonra Inter ve Juve'ye rakip olamayacağını düşünürsek, yarış iki takım arasında geçer. Hiç yoktan iyidir 2 senedir güle oynaya şampiyon olan Inter 'in sarsılması Serie A'nın kaybolan heyecanını bir nebze de olsa geri getirir diye düşünüyorum!

Ufak Çaplı Bomba!


Real Madrid 'in bombalarına bir türlü karşılık veremeyen Barça sonunda ilk transfer bombasını patlattı.Ufak çaplı oldu ama Barça taraftarları sene içinde bu transferin doğruluğunu anlayacaklardır! 4 Haziran'da Barça 'nın İbrahimoviç ile ilgilendiğini duyunca yanında Maxwell ya da Chivu'yu da alsınlar,dertleri kalmaz demiştim arkadaşlara. Tabi ki Chivu çok daha iyi olurdu ama Maxwell de kötü bi transfer değil bence. Barça 'nın gole ihtiyacı olduğu anlarda Abidal 'le mi hücum yapması daha iyi olur yoksa Maxwell'le mi diye düşünmek bile 4 milyon euroluk transfere burun kıvırmamak için yeterlidir. Belli ki Barça çok para harcamak istemiyor,yoksa Lahm 'a niyet edip Maxwell 'i almazlardı. Maxwell'e 10 milyon euro verseler ben de herkes gibi Le Bron James derdim ama 4 milyon euro gibi şu anki transfer piyasası için makul bi para çok gelmedi bana,Türkiye'ye gelse karşılama komiteleriyle karşılanırdı! Çoğu kişi Abidal 'e alternatif diyecektir ama Maxwell 11'e yerleşirse kimse şaşırmasın!

Başkan Laporta 2 ayda 4 transfer demişti. Sol bek alındı. Geriye kaleci,önlibero ve santrafor kaldı. Kaleci ve önlibero transferi de pahalı olmaz çünkü bütün parayı santrafora harcayacak gibi duruyorlar. David Villa olursa ballı kaymak olur.

15 Temmuz 2009 Çarşamba

Her Daim Aslan!


Suudi Arabistan 'ın Al Hilal takımının başına geçen Eric Gerets alkol yasağına alışmış. Mustafa Denizli de İran'dayken böyle açıklamalar yapıyordu, döndüğü zaman evinde içki içmesine izin verildiğini söylemişti bir röportajında. Muhtemelen Gerets de kulübün sahibi olan prensle karşılıklı içki içiyordur,haremde beraber takılıyorlardır.

Ayrıca Aslan Yürekli Gerets yine Galatasaray'ı anmadan geçememiş ;

-"Galatasaray'da 40 derece sıcak altında çalışmıştım. Ama burada 47 derece civarında bir sıcaklık var ki, bu dayanılmaz."

Çok delikanlı adamdı ya, ki Adnan Polat'ın en büyük hatasıdır bu adamı göndermek.




Değer Mi?


Romario tutuklanmış. İlk eşi Monica Santoro ve ondan olan 2 çocuğuna nafakalarını ödemediği için, nafakanın tutarı sadece 12 bin dolar! Ülkemizde olsa "neydi,ne oldu!" haberlerine ilham kaynağı olurdu Romario. Bunun 20 yıl sonra Hakan Şükür 'ün başına geldiğini düşünüyorum da çok kötü olurdum heralde. Ayıp etmiş Brezilya polisi, binlerce hatta milyonlarca kişinin idolünü bu hale düşürmemeliydi.

Efsane golcü, altın ayakkabı ödülü olan, 1000 golden fazla gol atmış Romario' yu böyle mi hatırlayacaktık! 12 bin doları aramızda toplayalım, karşılığında gelsin halı sahada bi maç yapalım.

E Yuh Artık City!


Boşuna dememişler arap yağı bol bulunca şeyine sürermiş diye. Kardeşim anladık paranız var da illa bokunu çıkarmak zorunda mısınız? Bojinov,Santa Cruz,Tevez,Adebayor,Jo,Bellamy... Adamlardaki hücumcuları sayarken zorlandım ki geride Martin Petrov ve Elano gibi forvet oynayabilen topçular da var. Sonuçta para adamlarda,bize denecek başka bi şey kalmadı!

Arsenal taraftarının uzun süredir gitmesi için uğraştığı, hatta broşürler bastırdığı Emmanuel Adebayor 30 milyon Euro bonservisle M.City'li olmak üzere. 4 milyon Euro'ya alınan bir futbolcu için çok iyi para 30 milyon Euro. Arsene Wenger'in aklında bi şeyler vardır ama eğer sağlam bi transfer yapamazsa Van Persie 'nin köprüden atlaması kesinleşti demektir.

Piyasayı yükseltip Adebayor'un fiyatının bile 30 milyon Euro olmasına sebebiyet veren M.City ve R.Madrid'e de ne söylesek boştur heralde!

Pitbull-Calle Ocho

">

14 Temmuz 2009 Salı

Galatasaray Lyon'dan büyük kulüp!


ve Keita imzayı attı.Yine topla şov yaptırmışlar,sanki futbolculuk bununla belli oluyormuş gibi.Ama allahı var adam da şovunu yapmış,belli iyi topçu.Ayrıca yağcılığını da yapmış gelir gelmez ;
-Galatasaray Lyon'dan büyük kulüp.

Bunu ben söylesem eyvallah da sen ne biliyorsun Galatasaaray'la ilgili be Abdulkader.Haldun Üstünel 3 yıldır izliyormuş.Eğer o izleyip beğenmişse bu adam iş yapacaktır.Ayrıca aynı Kewell ve Baros gibi kariyeri düşüşte, yükselişe geçmesi gerekiyor. Zaten kendisinin Galatasaray'a ihtiyacı olduğunun farkında olan adamla Lincoln bir tutulmamalı.

Ayrıca Haldun Abi açıkladı en az bir transfer daha yapılacakmış.Baros'a alternatif kesin gelecektir, sağbek de gelir mi diye düşünüyorum!

ve imzaladı..


Ronaldo'nun Kara Senesi!


Herkesin beklediği transferin gerçekleşmesinden bir ay sonra beklenen krampon da Nike tarafından üretildi. Nike Flywire teknolojisiyle hazırlanan bu krampona Mercurial Vapor Superfly adını vermişler. Asma köprülerdeki kablolar gibi hareket eden ultra güçlü tellerle desteklenmiş bu krampon, ayağın aldığı şekle göre en çok desteklenmesi gereken yere toplanıp oyuncunun muazzam hız ve kuvvet elde etmesini sağlıyor. Ronaldo'nun daha ne kadar kuvvetli olabileceğini bu sene hep beraber görecek miyiz bilmem ama Ribery için üretilen, bizim Baros'un da giydiği pembe panter mazi oldu gibi. Bu arada krampon siyah renkte, 185 gram ağırlığında ve Nike'ın şimdiye kadar tasarladığı en hafif ve en hızlı krampon olma özelliğini taşıyor.

Olmadı Sir!


Gerçekten de bu hiç olmadı Sir Alex Ferguson.George Best, Bryan Robson, Erik Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo gibi isimlerden sonra o forma Owen'a yakışmadı.Lafım Owen'ın topçuluğuna değil ama Owen ezeli rakibiniz L'pool'un simge isimlerinden biri.Orada parladı,orada İngilizlerin Altın Çocuğu lakabını aldı.Zaten transferiyle üzdünüz Manu taraftarlarını bir de efsane 7'yi vererek 7'nin anlamını öldürdünüz.

O forma en çok Obertan'a yakışırdı bence.Gencecik bir Fransız.Yeni Cantona diye lanse ettik mi kimse duramazdı önünde.

Van Persie ve Londra Köprüsü




Ve sonunda Van Persie çıldırdı.Bu sene de şampiyon olamazlarsa köprüden atlayacağını açıkladı.Halbuki sene başında Manu'dan gelen teklifi kabul etseydi yaşama ihtimali çok daha fazlaydı.Tek transferini Ajax'tan Thomas Vermaelen'i alarak yapan Arsenal'in bu sene de Premier Lig'de 4.'lükten yukarı çıkabileceğini sanmıyorum.Futbol dehası üzerine tartışmaya bile girmeyeceğim Arsene Wenger en büyük hatasını yok pahasına Thierry Henry'i satarken yaptı.Ondan gelen parayla ancak Eduardo Da Silva alındı,o da şanssızlık sonucu bir türlü kendini gösteremedi.Van Persie,Arshavin,Adebayor gibi sağlam bir ileri hattı var Gunnersların,fakat çocuklarla kupa kazanmanıza kimse izin vermez.Şampiyonlar Ligi yarı finalinden sonra Evra'nın da dediği gibi "Sahada çocuklar ve adamlar vardı.Çocuklarla kupa kazanamazsınız."...

Van Persie çok geç olmadan fikrini değiştirsin,yoksa 33.Haftada filan köprüden atlaması gerekecek.

3 Silahşörler ve Aziz Yıldırım



Bu resimde görülen 3 futbolcunun tek bir ortak özelliği var o da ; AZİZ YILDIRIM.
Aziz Başkan transferin başından beri bu üçlüyle uğraşıyor,gram ilerleme kaydedemedi.Bu oyuncuları M.Topuz gibi baskıyla ikna edemeyeceğini öğrenene kadar transfer sezonu kapanıp yine Josicolara,Maldonadolara kalırsa, Aziz Başkan'ın tekeline aldığı 3 yıllık şampiyonluk ilk yılından yalan olur.

Arda ve Poulsen kesinlikle gelmeyeceklerini açıkladılar.Hatta Arda Turan 22 yaşına rağmen muhteşem bir olgunlukla "Semboller yerinde güzeldir." diyerek sağlam bi ayar verdi.Hamit ise gelmeyeceğini her seferinde söylemesine rağmen basınımız bıkmadan usanmadan "geldi,yola çıktı,eli kulağındadır." haberleriyle Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırıyor.Benim şahsi kanaatim yılda 1,25 milyon euro alan Hamit'e senelik 4 milyon euro verirseniz ve kulübünü de ikna ederseniz belki gelir.Ki tüm bunlara rağmen kardeşimi de alın diye de tutturabilir,o da ek olarak 7-8 milyon euro masraf demektir.

Fenerbahçe'nin ne Hamit'e ne Arda'ya ne de Poulsen'e ihtiyacı var.Emana veya Marsilya kaptanı Cana önlibero ihtiyacını çok kolay kapatır.Sol açığa da yıldız alma imkanınız yok,çünkü dünyada zor bulunuyor onlardan.Brezilya'dan veya Almanya'dan bir genç alsanız yeter Sn.Aziz Başkan.

Nihayet Kader Keita!


Galatasaray'ın yeni transferi Abdul Kader Keita İstanbul'da...14 Temmuz Salı günü saat 14'te imzayı atıp,takıma katılacak nihayet.Galatasaray'da transfer her zamanki gibi gecikti.Sözde Hollanda kampına katılacaktı Keita ama kampın sonuna bile yetişemedi.Geç oldu ama umarız güzel olur hem Galatasaray'a hem ligimize renk katar Keita.Ayrıca aynı Harry Kewell,Milan Baros,Shabani Nonda gibi isimler gibi o da yeniden doğmaya gelmiş.Altyapıdan oyuncu çıkardığı yetmiyor Galatasaray'ın bi de eski yıldızları parlatıyor.Keita röportajı için ;

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4285.php

Carlitos Tevez!

Carlos Alberto Tevez nam-ı diğer apaçi.Corinthians'ta parladı yıldızı Javier Mascherano ile birlikte.Herkes Chelsea,Manu,Barca gibi devlere gideceğini düşünürken ikili West Ham'a transfer oldu.Kara para aklama olduğundan şüphelenildi ama kanıtlanamadı bi türlü.İkisi de orada kendini gösteremedi fakat Mascherano L'pool'da,Carlitos Manu'da yıldızlaştı.Şimdi Tevez Manu'nun ezeli rakibi(!) M.City'e transfer oldu.Sir Alex Ferguson nedendir bilinmez bi türlü ısınamadı Carlitos'a.Ve yolları ayrıldı sonunda.Eto'o'nun peşinden koşmaktan yorulan Arap Şeyhleri de rahatladı bu transferle.Umarım hem apaçi için hem City için hayırlı olur bu transfer.Sir de başını taşlara vurur.

Arena Özel'de Müthiş Zirve!


14 Temmuz Salı gecesi saat 23.30'da Arena Özel'de Adnan Polat,Aziz Yıldırım ve Sadri Şener buluşuyor.Uğur Dündar bu grubu yönetmeye çalışacak.5 kanalın (star,cnntürk,d spor,euro futbol,futbol smart) canlı yayınlayacağı tartışmada eski adıyla UEFA Kupası yeni adıyla Avrupa Ligi'nde mücadele verecek ekiplerimizin başkanları bulunacak.En çok merak ettiğim şey Aziz Yıldırım,Adnan Polat'tan bu gece de Arda Turan'ı isteyecek mi?İsterse ne alacak?

Yok artık Le Bron James!

Zinedine Zidane da katılmış Ronaldo mu Messi mi tartışmalarına.Fakat soruyu yanlış anlamış olmalı ki "Ribery!" deyivermiş Zizou.Herhalde bi bok yedik kıvırmayalım diye düşündü ki "Fransız olduğu için söylemiyorum,gerçekten en iyisi o!" diyerek de iyice batırmış.Kusura bakma Zizou topçuluğuna adamlığına lafımız yok da ya sen farklı izliyorsun ya da biz!

13 Temmuz 2009 Pazartesi

Darius Vassell Ankaragücü'nde!


Bir haftadır Darius Vassell mevzuusu dolaşıyor ortalıkta.Kimileri küçümsedi bu transferi,kimileri de çok büyüttü.Vassell Turkcell Süper Lig için fazladır ve Ankaragücü'nde iş yapacaktır mutlaka.Bu adam 2004'te hiç gol atamadığımız İngiltere Milli Takımı formasıyla bize gol atmıştı hatırlarsanız.Ne Keita,ne M.Topuz ne de Nihat.Yılın transferi Vassell'dir,çünkü kısıtlı imkanlarla müthiş transfer yapılmıştır.Son zamanlarda Maniche lafları geçiyor Ankaragücü için.Umuyorum o da gelir,kafaya oynar Ankaragücü.Belki o zaman Mourinho Bülent Uygun daha az konuşur!
Related Posts with Thumbnails