Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Rezalet!


Sivasspor - PSV arasındaki hazırlık maçı hakeminden, taraftarına, futbolcusundan teknik ekibe kadar tam bir rezaletti. 29 dakikada iki kırmızı kart gösterip ortamı germekten beter eden hakemi öncelikle tebrik etmek istiyorum. hazırlık maçında bir kırmızı kart bile gösterilmemeye çalışılırken henüz 29. dakikada bir takımı 9 kişi bırakmak hiç de iyi niyetli bir hareket değil. ardından sivassporlu bir taraftarın sahaya girmesi ve PSV teknik heyetinin takımı sahadan çekmesi olaya tuz biber oldu. PSV takımı ortamı yatıştırmaya çalışsa belki de maç devam edip gidecekti, sivasspor için de ilginç bir tecrübe olacaktı.
buraya kadar tamam; ancak iğneyi başkasına batırırken çuvaldızı da kendimize batıralım. bütün bu haksızlığa rağmen neden yorumlarken hala sivasspor'a da sevimsiz bakıyoruz. bir senede bir takımı bu kadar antipatik hale getirmeyi başardığı için bülent uygun'u da tebrik etmek lazım. aslında yaptığı olay tarihi bir başarı olmasına rağmen büyük çoğunluk tebrik etmek yerine, antipati besliyor kendisine ve dolayısıyla takımına. eğer sen 4 yediğin bir maçtan sonra çıkıp da "ben 4 yerim, 5 de yerim ama 6 yemem; 7 yerim ama 8 yemem" diye açıklama yaparsan böyle bir olay karşısında da tek başına kalırsın!
bülent hoca'nın olaydan sonra sıcağı sıcağına yaptığı açıklamayı da yazayım: "tamamen hakemin embesilliğine kurban gittik. hakem zaten anderlecht taraftarıymış, PSV hayranıymış, hep PSV formasıyla geziyormuş; oradaki adam söyledi" böyle açıklama mı olur allah aşkına! artık silkelenip kendine gelmesi lazım bülent hocanın, yoksa büyük bir hoca olmak yerine daima kötü şekilde anılacak..
hakem maça çıkmayı kabul etmiş, maç devam ediyor; ama bu saatten sonra fark etmez!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails