Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 Ağustos 2010 Cumartesi

Aykut-Sivasspor/Onur-Liverpool



Aykut Erçetin. 28 yaşında. 2003'ten beri Galatasaray'da ve sadece 60 maça çıktı. Zaten 2001'de başlayan kariyeri boyunca 62 maça çıkmış Aykut. Galatasaray taraftarı tarafından Steau Bükreş maçındaki sakarlığıyla hatırlanır en çok. Benim için Sivas deplasmanlarının kalecisidir kendisi. 3 sene önce yani şampiyon olduğumuz sene Sivas ve Fenerbahçe'yle yarıştayız. Fenerbahçe'yi Nonda'nın kafasıyla geçtik ve önümüzde 2 maç kaldı. Biri Sivas deplasmanı, diğeri ise o zamanki ismiyle Gençlerbirliği Oftaş maçı, içerde. Sivasspor maçına defansif bir kadroyla çıktık ne de olsa 2 maçta 4 puan yetiyordu bize. Lincoln yedek, Ayhan 10 numara oynuyor falan o derece defansifiz zira Ayhan en son 2004-2005 sezonunda ofansif oynuyordu. Neyse lafı uzatmayalım sağ bek Song'du ve bir hata yaptı Aykut da hata yapıldı mı golü mutlaka yer ki yedi yine. Arda'nın Aykut'u kurtarma girişimleriyle alelacele attığı 2 gol vardı ve ilk ayrı böyle bitmişti.

Biz defansif oynuyoruz, 2.yarı kapanır böyle bitiririz maçı diyorduk zira o sene 9 maçı 1-0 kazanmıştık Kalli yönetiminde. Ama Aykut durur muydu hiç. Mehmet Yıldız'ın pasif şutunu da içeri aldı aktif bir şekilde ve biz terlemeye devam ettik, Aykut da övgülerimizden (!) nasibini alıyordu tabi. Sonra Ayhan abisi muhteşem bir gol attı ki heralde kariyerinin sol ayakla tek golüdür. Biz bir süre yok Ayhan değildir, Ayhan suretinde başka biridir derken Ayhan'ın saçlarını savura savura koştuğunu görünce o olduğuna inandık ve tebriklerimizi sunduk, bu seferkiler harbi tebrikti. Seviniyorduk ama unuttuğumuz bir şey vardı. Kaledeki normal bir kaleci değil, Aykut'tu zira kendisi kaleye gelen 2 toptan 3 gol yemeyi başarabilirdi. Sezer Badur'un golünde yapabileceği az çok bi şeyler vardı ama Aykut "bana ne lan" deyip direk savunmaya kızmayı tercih edince 3-3 oldu ve biz tekrardan elimiz kalbimizde, dualarla maç izlemeye döndük ki yine Arda Turan çıktı sahneye neyse ki ve 3-4 yaptı. Sivasspor'un bizim kaleye gelecek mecali kalmamıştı ki Hakan Şükür es kaza kaleye giderlerse yenebilecek golün farkına varıp hemen 5.'yi iteledi ve Sivasspor'un umutlarını göçertti.

Neyse geçen seneki Sivasspor deplasmanında yine Aykut vardı kalede. Leo Franco'nun kötü performansı sonrası kesilmesi nedeniyle kaleyi aldı ve fena da oynamıyordu aslında. Sivasspor maçının yıldızı olabilecekken yine ufak bir konsantre kaybı çekilen şutu içeri çelmesi ve golü yemesi. Zaten bu seneki maçta iki golde de aptalca hatalarını hepimiz biliyoruz. Sivasspor'la oynanacak bir deplasman maçında kalede Aykut'u görmezsem o gün en rahat maç izlediğim gün olacak kanımca!

Ve burdan Trabzonspor'un genç kalecisi, yeni Şenol Güneş'i Onur Recep Kıvrak'a geçelim. Henüz 22 yaşında. 2004-2008 arası Karşıyaka'da sadece 18 maça çıkmış ve 2008'den bu yana Trabzonspor'da 29 maça çıktı. Şu maçta kötü oynadı diyebileceğimiz bir performans sergilemedi. Her maç belli bir standardın üzerinde, çoğu maçta da muhteşem oynadı. Fenerbahçe'yi şampiyonluktan ettikleri maç zirve maçıdır Onur'un. O gün kalede başka bir kaleci olsa muhtemelen maç 4-1 falan biterdi, uzun zamandır bu kadar motive, bu kadar konsantre bir kaleci görmedim ben.

Onur Anfield'da maça çıktı. Bugün Anfield'a 22 yaşında, hiç Avrupa tecrübesi olmayan birini çıkarın o orda tir tir titrer. Onur ne yaptı? Joe Cole ve Roy Hodgson'ın maç sonrası "kaleci bu kadar iyi olmasaydı, sonuç çok daha farklı olurdu." demelerine neden oldu. Joe Cole'un penaltısını kurtardı ki kurtarmasa muhtemelen Trabzonspor şu anda elenmiş olurdu. Belki Trabzonspor elenecek ama emin olun Onur dünyanın en büyük takımlarının kalesini koruyacak 1-2 yıl sonra. Real Madrid'e giden ilk Türk olarak Mesut'la övünen bizler, Onur'la çok daha fazla gurur duyacaz. Umarım bu performansını sürdürür ve Milli Takımın kalesini götüyle top durdurmayı kendine yakıştıracak kadar karaktersiz olan Volkan'dan alır.

İşte Onur, işte Aykut. İkisine de destek veririz, sonuçta "bizim" çocuklar. Ama Onur bu desteği haketmek için bi yerlerini yırtarken Aykut'un bu kadar umursamaz olması beni çileden çıkarıyor! Ufuk da kafasını duvarlara vursun. Şu dönemde de kaleyi alamazsan, bir daha kaleyi alamazsın Galatasaray'da ve sen bu berbat Aykut'un yedeğisin! Aynaya iyi bak Ufuk!

20 Ağustos 2010 Cuma

Kutsal Parçalı ve Ruhsuzlar Ordusu



Resmi büyütün ve iyice bakın. Kewell, Neill ve Arda. Bunların dışında hangisi için Galatasaray'ın olmazsa olmazı dersiniz. Hadi biraz da Balta ki 2. golde yaptığı hatada saf "balta"lık yaptı.

Servet, Batdal, Sarp, Ayhan, Ali Turan, Aykut ve Serdar Özkan. Bu mudur Galatasaray'ın ilk 11'de oynayacak oyuncuları? Geçen maçtan önce Serdar hastalandı hepimiz "ah Serdar olaydı" dedik. Serdar kötü futbolcu mu? Hayır. Serdar sıradan bir topçu, Serdar yeteneklerinin farkında olmayan niye çalım attığını, niye dripling yaptığını bilmeyen bir topçu. Kewell "şu çalımı atayım boş arkadaşıma vereyim topu ya da şut çekerim." diye düşünüyor o çalımı atarken ama Serdar "hele şu çalımı atayım, sonra bakarız." modunda.

Ali Turan gerçekten kötü topçuymuş. Hazır değil diyecem ama hazır olmayan topçu fizik olarak kötüdür, beyin olarak düşünememe özelliği çok başka bir şey. Ali Turan 2. hatta 3.sınıf bir takımın sol açığını öyle bir oynattı ki hayran kaldık adama. Kim lan bu adamların sol açığı demeye başladım zira çok teknik gözüktü gözüme. Halbuki adamı şimdi getirsen belki Bank Asya seviyesinde bir takımda 11 oynayamaz. Ama Ali Turan öyle berbat ki Horto'nun alttaki postu girmesine sebep oldu.

Batdal, Sarp ve Ayhan için kötü şeyler söylemek istemiyorum çünkü adamlar bu kapasitede işte. Geçen seneden gördük Sarp ve Ayhan'ı. Bu adamlar çırpınır, didinir ama bunlar götünü yırtsa bal veren arı olamazlar. Bugün tam baskı yapılan anda Sarp'ın yaptığı aptal faulun sebebi de bu. Hagi'nin dediği gibi "kafa lazım."

Aykut ve Servet. Kendilerini geliştirmek şöyle dursun sürekli geri giden bir ikili bunlar. Aykut kaleyi bulan her topun gol olmasına alıştırdı bizi ki bugün rakip 2'ye 2 yakaladığı anda Horto'ya dedim "gol olur." diye. Rakip dışarı atmadığı müddetçe gol olma ihtimali %80 her topun. Tek suçlu Aykut mu? Hayır. Aykut'un suçu var mı? Evet. Sen çıkıp "Buffon veya Cech gelmiyorsa kaleciye gerek yok." diyecek kadar götüne güveniyorsan o zaman Buffon veya Cech'in bir altı kalecilik yapacaksın. Eğer bu kadar millet yıllardır yedek olan Aykut değil de Ufuk oynasın diyorsa bunun müsebbibi de sensin. Sana Cech ol demiyoruz ama en azından Leo Franco ol ki bu taraftar sana sahip çıkabilsin.

Servet Çetin sana bir şey demiyorum artık. Yönetimin basiretsizliği sayesinde hala bu kulüpten ekmek yiyorsun. "Keşke Rijkaard beni istemese de gitsem." dedikten sonra seni bu takımda tutan ve transfer yapmayarak Rijkaard'ı sana mahkum eden zihniyetin Allah belasını versin.

Demagog Adnan. Eserinle gurur duy. Keita'yı satıp bizi Serdar Özkan'a mahkum eden de sensin, Elano'yu satacaz satacaz deyip değerini düşüren de sensin ki satamadın patladı elinde! Oyum yok sana oy vermedim ama şurda "rengimiz kırmızı" yazdığım için bile utanıyorum kendimden. Senden ve adamın Adnan Sezgin'den kötü olamazdı heralde kimse. Tez zamanda istifa etmen dileğiyle.


İyi ki varsın Milan Baros. İyi ki varsın hasta ve sakat (!) Harry Kewell. Siz de olmasanız yeminle çekilmez bu Galatasaray. Sırf sizin hatırınıza izliyoruz bu takımı. Eğer ki taraftar olmasaydı sizi de yerdi bir şekilde Adnanlar. Kewell yerine Caner'in bonservisi alınırdı, Baros yerine de Mert Nobre gelirdi ki o zaman görün şenliği!!!

Arda Turan. Rica ediyorum korner kullanma artık. Topu yetiştiremediğinden midir nedir bu ön direk sevdası bilmem ama bugün kullandığın 15 kornerin hiçbirisinin sonuç vermemesi afedersin ama mallık değil mi??? Tamam savaşına, hırsına, takım sevgine kurban olurum ama lütfen bilmediğin şeyleri yapmaya çalışma. En azından şöyle sıkışık maçta yapma, az huzur ver.

Chao Grey kutsal parçalı giyilmediğinden dem vurmuş. Orda da söyledim mümkünse şu kadro giymesin kutsal parçalıyı. Ali Turanlar, Serdar Özkanlar, Servetler, Aykutlar giymeyiversin kutsal parçalıyı, bari onu kirletmesinler ruhsuzluklarıyla!

19 Ağustos 2010 Perşembe

Ali Turan S.ktir Git Ulan!

Barış Özbek'in bile sağ bek oynadığı günleri özledim ulan!

18 Ağustos 2010 Çarşamba

İl Capitano'nun Seyir Defteri #8


Seyir Defterimizi güncellemeyeli çok olmuştu, gündem yine çok yoğunken kısa kısa göz atalım gündeme.

* Serie A'da takımlar kadrolarını çok güçlendirmeden, eski takımlarla yola devam ediyor. Juventus kırmızı görmüş boğa gibi sağa sola saldırıyor rakiplerine yetişmek için ama bu kadar hedef varken kimi alsalar alamadıklarında gözleri kalacak.

Fakat kuşkusuz ki en büyük kanı Inter kaybetti. Mourinho giderken yerine gelen Rafa Benitez oldu. Rafa üst düzey hocalardan biri olmasına rağmen Mourinho'nun yarısı kadar etki bırakamayacağını düşünüyorum ben.

Milan bildiğiniz Milan. Yine kasa dolu ama Silvio'nun cebinde akrep var, transfer yapmayacaklarını düşünüyorum ben. Elano'yu alsalar bari iyi paraya yaw!

Roma Adriano'yu alarak iyi iş yaptı. İyi bir savunmacı alırlarsa geçen sene son maça kadar sürdürdükleri şampiyonluk yarışında bu sefer daha iddialı olabilirler.

* La Liga'da iki takımın hakimiyeti devam ediyor. Barca Villa'yı alarak büyük iş yaptı. Real Madrid'de nokta transferlerle takımı güçlendirdi. Mesut transferi özellikle çok yararlı olacaktır. Ayrı post konusu o. Sevilla 3.'lük için en büyük favori. Valencia 4. olabilirse iyi iş başarmış sayılmalı.

*Premier Lig'de M.City fırtınası esmeye devam ediyor. Toplamda 250 milyon euro civarı harcama yaptılar bonservislere. Son transferleri de benim çok beğendiğim Milner. Karşılığında Aston Villa'ya 40 milyon euro + Stephan Ireland'ı verdiler ki artık bu eşeğin kulağına su kaçırmaktır. Gerçi Balotelli 45 milyon euro ediyorsa Milner da bu paralara değer.

Chelsea, Manu ve L'pool sessiz bu transfer döneminde. Arsenal Chamakh'ı alarak büyük iş yaptı, çok yararlı olacaktır.

Ligin yeni ekiplerinden Blackpool deplasmanda Wigan'a 4 atarak hızlı bir giriş yaptı lige. Umarım sonları Burnley'e benzemez.

*Ligue 1'de 2 haftadır sürpriz üstüne sürpriz görüyoruz. 2 maçta Marsilya ve Bordeux 0 puan alırken, Lyon sadece 1 puan alabildi. Bu sene Lyon hegamonyasını yıkanların da yıkıldığı bir lig izleyebilir miyiz acaba?

*Ligimize dönersek. Fenerbahçe muhteşem giriş yaptı lige, Şampiyonlar Ligi faciasını unuttu bile birçok taraftar. Aziz Effect bu olsa gerek :)

Aykut Kocaman bir şekilde doğruyu bulacak galiba. Volkan Babacan, Önder, Guiza, Deivid gibi adamları göndermeye çalışması ve bir kısmını başarması takdire şayan. V.Babacan'dan bi halt olmayacağını anlamak için daha ne görmek gerekiyor ki. Olmuyor işte, kötü bile değil berbat kaleci. Boyu kısa, refleksi zayıf, konsantrasyonu zayıf bile değil, yok.

Fenerbahçe eğer yerli rotasyonunu düzenleyebilirse başarılı olmaması için bir neden yok. Stoch, Dia, Niang gibi çok kaliteli transferler geldi artık helva yapmak Aykut'un elinde.

*Bursaspor ve Trabzonspor'u beğendim. Teofilo ve Nunez bu yıl lige damga vurabilir. Ayrıca Yattara da iyi geliyor gibi. Colman istikrar abidesi, her zaman iyi. Jaja da faydalı olacaktır. Trabzonspor da aynı Fenerbahçe gibi yerlileri iyi kullanırsa kafaya oynar. Bursaspor'a şampiyonluk yaramış, rakibini sahada boğuyor artık. Onların diğer takımların aksine yabancı rotasyonu oturtması lazım :)

*Galatasaray'la ilgili transfer döneminin sonuna kadar, maçlar harici bir kelime yazmayacam. Beşiktaş apayrı bir post yazısı olmalı şu haliyle. Q7'siyle, Guti'siyle, Necip'iyle çok sempatik bir takım olma yolundalar.

*Ligde Galatasaray harici desteklediğim iki takım var. Biri Şenol Güneş ve Colman'dan ötürü Trabzonspor, diğeri de işçi takımı olması, lige çıkınca hocasını kovmaması ve güzel taraftarı nedeniyle Kardemir Karabükspor. Zaten geçen sene 3-4 post girmiştim onlar hakkında. Lige 3 puanla başlamaları güzel, umarım daha iyi yerlerde görürüz. Yücel İldiz gibi hem insan olarak, hem hoca olarak kaliteli bir teknik direktöre sahip çıkmaları bile onların desteklenmesini gerektirir.

*Tottenham'lı Pavlucenkho'nun Young Boys'a attığı golü mutlaka izleyin.

Bir seyir defterinin daha sonuna geldik. Yazdıkça yazası geliyor insanın ama bu sıcaklarda bir yazı bir duş manasına geliyor :)

17 Ağustos 2010 Salı

Kimler Var?


Bu resimde sonraki yıllarda 3 büyüklere transfer olacak hangi futbolcuları seçebiliyorsunuz? Futbolcunun hangi sırada bulunduğunu belirterek yorumlarınızı yollayın bakalım :)

Neymiş Mido'ya Ders Vermiş, Ba Ba Ba!


Cumartesi günü ajanslara "Mido Kayserispor'da" haberi düştü. Çünkü iki aydır peşinden koştukları Mısır'lı forveti sonunda Kayseri'ye getirebilmişlerdi. Tam da forvet hattında sıkıntısı olan Kayseri ekibinin önemli bir iş başardığını düşünürken genel menajer 'Kayseri kurnazı' Süleyman Hurma'nın açıklaması geldi:" Mido'yu Kayseri'ye transfer etmek için değil, ders vermek için getirdik. 2 ay bizi oyalayıp terbiyesizik yaptı, şimdi biz de ona ders veriyoruz. Kayseri'ye getirdik ve geri göndereceğiz. Mido gibi bir futbolcuyu transfer etmiş olsam, böyle pastırma getirir gibi getirmezdim şehre. O bize terbiyesizlik yaptı, biz de ona dersini verdik. Sanırım bugün geri döner."

Bu ne lan? Mido'dan bahsediyorsun, transfer etmeye çalıştığın klüp de Kayserispor! Herhalde hemen atlayıp ilk uçakla gelmeyecek adam. Belki de yıllardır çaktırmadan hedef belirlediğin şampiyonluğa seni götürecek en önemli elemanlardan birine tesisleri gezdirdin, imza aşamasına getirdin, şimdi de yürü ense traşını görelim diyorsun. Zaten klüplerimiz kırk takla atıyorlar Mido gibi, Vittek gibi, Leko gibi adamları getirebilmek için. Bu yaptığın sadece Kayserispor için değil diğer Anadolu klüpleri için de bundan sonra yapacakları transferde iki kat daha fazla zorlanacaklarına işarettir, iyi halt ettin Hurma!

Kaley Cuoco ve The Big Bang Theory



Kaley CUOCO (25)



Kaley Cuoco 2000 yılından beri dizi ve filmlerde ufak roller almıştır. 2005 yılında FHM dergisi tarafından "Dünyanın en seksi 77. kadını" seçilmesiyle şansı döndü ve 2007 yılında "The Big Bang Theory" isimli dizide başrolde yer aldı. Bu muhteşem dizi kariyerinde de yükselmesini sağladı ve 2008 yapımı olan ama çok da tutulmayan "Killer Movie" isimli filmde ana rollerden birini aldı. Ayrıca FHM'in listesinde de 21. oldu.

Kaley Cuoco dizinin yanı sıra sinema filmlerine de devam ediyor. 2010, 2011 ve 2012'de toplam 4 filmde onu görecez. 2012'de çekilmesi planlanan "Ring 3" isimli film de bu 4 filmden biri.


"The Big Bang Theory" devam etmekte ayrıca. Dileyenler ve daha önce izlememiş olanlar netten çok rahat bulup izleyebilirler, toplam 60 bölüm civarı ve her bir bölüm 25 dk sürüyor, yani çok zorlanmadan bitirebilirsiniz diziyi. Dizide 4 yüksek IQ'lu erkeğin hayatına komşu olarak giren güzel bir kızla ilişkileri anlatılıyor. Komedi ve bilimin gayet güzel harmanlandığı diziyi izlemenizi tavsiye ederim, çok yararlı bilgiler alabilirsiniz. Kaley Cuoco da cabası :)

16 Ağustos 2010 Pazartesi

Mide Boş Olursa Ne Kafa Çalışır Ne De Ayaklar!


İlk hafta 'patlayan' tek takım Galatasaray oldu. Bir bakıma iyi de oldu.Olası bir Sivas galibiyetiyle Adnan'lar tarafından sorunların üstü kapatılıp, "kadromuz iyi, yola devam" zırvalarına başlanırdı. Şimdi ise kadro 'yetersiz' olduğunu herkesin gözüne soktu!

Fatih Terim'den duyduğum bir söz vardı. "Forvet bir takımın kafasıdır, defans da ayakları. Orta saha ise midesidir. Ancak mide boş olursa ne kafa çalışır ne de ayaklar" diyordu. İşte şimdiki Galatasaray'ın fotoğrafı tam bu sözün doğruluğunu teyit ediyor.

Giden futbolcularla gelenlere bir bakalım. Adnan Sezgin giden her adamın mevkisine birini transfer etti gibi duruyor:

Keita -----> Pino
Jo -----> M. Batdal
Dos Santos-----> S. Özkan
Topal ------> Cana
Caner ------> Çağlar
L. Franco ------> .........

Görüldüğü gibi Franco hariç her adamın yerine nokta transfer yapmış Adnan Sezgin. Ekstradan Ali Turan ve Musa Çağıran transferleri de var. Keita hariç diğer futbolcuların yerine gelenler haleflerini aratmazlar; ama hiçbiri de yerine geldiği adamdan üstün değil. Ee peki niye yapıldı bunca hamle? Bu transferlerin takımı ileriye götürmeyeceği açık iken, niye harcandı bu kadar zaman? Üstelik bir de uyum sorunlarıyla uğrayılacak bu adamların. Peki ekstradan Ali Turan ve Musa Çağıran hamlelerini yapacağına kadar alenen dökülen orta sahaya iki transfer yapsaydınız ya bu kadar boşa zaman harcayacağınıza. Bir transfer dönemi bu kadar iyi piç edilir!

Bir zamanlar Orhan'lar Cihan'lar vardı karın ağrısı yapan, şimdi de Mustafa'lar Barış'lar var. İşin tuhafı Cihan'ları Orhan'ları temizleyen de, Mustafa'ları Barış'ları takıma musallat eden de Polat! Bu Barış'ı iki sene önce Everton istiyordu bir de hey yarabbim elimizde patlayan adama bak! Sene sonunda 25 yaşında olacak bu adam ve artık o şekilde elden çıkarman mümkün değil. Keita'dan 1m Euro kar etmeyi düşüneceğinize şu pisliğinize bir bakın. Ama yok siz ancak 2m Euro yüzünden Rosicky'i elinizden kaçırmayı bilirsiniz, 1,5m Euro için Stoch'u kaybedersiniz üstüne bir de Haldun abiyi kovarsınız. Alın işte sizin takımınız!

Önümüzde bugün dahil 15 gün var. Bu sezon adam gibi kanser olmadan takımımızı mı izleyeceğiz yoksa iki kişinin garip hevesleri yüzünden milyonlarca kişiyle birlikte üzülecek miyiz bu 15 günde belli olacak.

Son olarak tekrar sormakta fayda görüyorum, üstelik bu sefer daha ciddiyim: Sezgin'in elinde Polat'ın seks kasedi mi var?

15 Ağustos 2010 Pazar

Demagog Adnan,Bu Takım Senin Eserin



Bir Galatasaray taraftarı olarak ligin başlamasıyla birlikte mide ağrılarım da başladı tekrardan. Son yıllarda Galatasaray taraftarları potansiyel hasta. Her maç öncesi, maç esnasında ve maç sonrasında mide ilacı, ağrı kesici falan şart oluyor.

Eve girdiğimde 8. dk'ydı ve golü atmıştık. Ama golü atanın Sarp olması gole sevinirken bile bir tedirginlik yaşamamıza neden oluyordu zira bu maçı bu adamlarla aldığımız takdirde ve geri kalan maçlarda da bu adamların başarılı olması halinde bizim büyük demagog Adnan Polat "Transfere ihtiyacımız yok işte." diyebilirdi. Zaten bu hayaller de bir süre sonra sona erdi.

Hakem bir faul verdi ve Rijkaard başta olmak üzere herkes itiraza koştu. Ulan altı üstü serbest vuruş, sanki penaltı verdi hakem. Rijkaard panik yapınca herkes panik yaptı. Zaten Aykut gibi bir kaleciniz, Ali Turan gibi bir sağ bekiniz varsa her an gol yiyebilirsiniz. Aykut ön direğe adam koymayıp kendi geçti ve ortada Ali Turan adamı tutmak yerine saçını düzeltmekle uğraşınca atlet görünümlü siyahi oyuncu Zita golü attı. Ondan sonra bir daha itiraz. Sanki adamı hakem kaçırdı, ön direkte durmasını Aykut'a hakem söyledi falan. Zan sahada kart göremiyorum, bari haneme bir kart yazdırayım dedi ve gitti kulübede otururken kart gören oyuncumuz oldu.

Gören de bir hırslılar, bir hırslılar sanacak. Ulan şu hakeme gösterdiğin isyanın yarısını sonuca göstersen 5 atıp dönersin şurdan. Ancak bıdı bıdı yapın başkanınızdan öğrendiğiniz üzre. Her halükarda suçlu hakem olursa oyuncu zaten işini yapmaz, takılır oralarda.

2.yarıda yine aynı boş Galatasaray. Yenen gol sonrası resmen maç bitmiş gibi davranan 6-7 oyuncu. Biraz Batdal, biraz Kewell, biraz da Neill isyan ediyor. Gerisi bitse de gitsek havasında. Baros belli idmansız ama kendi kendine bi şeyler yapma havasında. Servet efendi zaten bitmiş, okeye dönecek hali bile kalmamış. Rijkaard'ın altını mı oyuyor diye düşünüyor insan! Gerçi Rijkaard Arda'yı çıkararak, kaleye ısrarla Aykut'u koyarak kendi altını oyuyor da neyse!

Neyse Galatasaray tarihinin gördüğü en büyük demagog Adnan Polat yarın da çıkıp kaç bilet sattıklarını, kaç para kazandıklarını falan anlatır. Uyutmaya devam. Akşam maç var, resmi siteyi açıyorsun GS Bonus Card reklamı! Ulan işiniz gücünüz para, işiniz gücünüz ekonomi, işiniz gücünü demogoji. Adnan Sezgin'i çok seviyorsan al şirketinin başına koy, yeter şu kulübü yediğiniz. Has Galatasaraylı Haldun'u yedin, geçmişte adı şikeyle anılan Adnan Sezgin'i getirdin! Ne var bu Adnan Sezgin'de anlamadım ki, bizim göremediğimiz ne özelliği var merak ettim yahu! En yakın zamanda istifa etmen dileğiyle Adnan Polat, Canaydın'ı arayabileceğimi tahmin etmezdim ama sayende o da oldu.

Sivasspor hocaları gibi taraftarları gibi çirkef bir takım olmuş yine. Muhsin Ertuğral'ın yarattığı sempatiyi kaybettiler, yeniden tüm spor kamuoyunun nefret ettiği bir takım olma yolundalar. Ama en azından artık bir takıma maç sattıklarını düşündürmesinler yeter! Savunmalarındaki yabancı İskandinav topçuyu ilk defa izliyorum ama berbat bir topçu izlenimi bıraktı bende. Bouzid bu heriften kaliteliydi bence diyeyim, siz anlayın ne derece kötü olduğunu. Sedat denen çirkef kere çirkef adam için güzel laflarım var da yazılamayacak kadar güzel, Kewell'a hareket yapan her adama ettiğim güzel lafları sana da ediyorum Sedat ama en cafcaflısından.

Giden sadece 3 puan değil. Giden takımın özgüveni. En az 5 transfer lazım bu takıma. Kalede bu kazma Aykut oldukça çok aptal goller yemeye devam ederiz biz. Sabri'nin alternatifi yok, Neill'in yanında adam yok, orta sahaya bir b2b şart, kanatlar çok çok zayıf vs. vs. Ne denebilir ki demagog Adnan gidecekse başarısızlığa da razıyım!
Related Posts with Thumbnails