Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Ağustos 2010 Cuma

Kutsal Parçalı ve Ruhsuzlar Ordusu



Resmi büyütün ve iyice bakın. Kewell, Neill ve Arda. Bunların dışında hangisi için Galatasaray'ın olmazsa olmazı dersiniz. Hadi biraz da Balta ki 2. golde yaptığı hatada saf "balta"lık yaptı.

Servet, Batdal, Sarp, Ayhan, Ali Turan, Aykut ve Serdar Özkan. Bu mudur Galatasaray'ın ilk 11'de oynayacak oyuncuları? Geçen maçtan önce Serdar hastalandı hepimiz "ah Serdar olaydı" dedik. Serdar kötü futbolcu mu? Hayır. Serdar sıradan bir topçu, Serdar yeteneklerinin farkında olmayan niye çalım attığını, niye dripling yaptığını bilmeyen bir topçu. Kewell "şu çalımı atayım boş arkadaşıma vereyim topu ya da şut çekerim." diye düşünüyor o çalımı atarken ama Serdar "hele şu çalımı atayım, sonra bakarız." modunda.

Ali Turan gerçekten kötü topçuymuş. Hazır değil diyecem ama hazır olmayan topçu fizik olarak kötüdür, beyin olarak düşünememe özelliği çok başka bir şey. Ali Turan 2. hatta 3.sınıf bir takımın sol açığını öyle bir oynattı ki hayran kaldık adama. Kim lan bu adamların sol açığı demeye başladım zira çok teknik gözüktü gözüme. Halbuki adamı şimdi getirsen belki Bank Asya seviyesinde bir takımda 11 oynayamaz. Ama Ali Turan öyle berbat ki Horto'nun alttaki postu girmesine sebep oldu.

Batdal, Sarp ve Ayhan için kötü şeyler söylemek istemiyorum çünkü adamlar bu kapasitede işte. Geçen seneden gördük Sarp ve Ayhan'ı. Bu adamlar çırpınır, didinir ama bunlar götünü yırtsa bal veren arı olamazlar. Bugün tam baskı yapılan anda Sarp'ın yaptığı aptal faulun sebebi de bu. Hagi'nin dediği gibi "kafa lazım."

Aykut ve Servet. Kendilerini geliştirmek şöyle dursun sürekli geri giden bir ikili bunlar. Aykut kaleyi bulan her topun gol olmasına alıştırdı bizi ki bugün rakip 2'ye 2 yakaladığı anda Horto'ya dedim "gol olur." diye. Rakip dışarı atmadığı müddetçe gol olma ihtimali %80 her topun. Tek suçlu Aykut mu? Hayır. Aykut'un suçu var mı? Evet. Sen çıkıp "Buffon veya Cech gelmiyorsa kaleciye gerek yok." diyecek kadar götüne güveniyorsan o zaman Buffon veya Cech'in bir altı kalecilik yapacaksın. Eğer bu kadar millet yıllardır yedek olan Aykut değil de Ufuk oynasın diyorsa bunun müsebbibi de sensin. Sana Cech ol demiyoruz ama en azından Leo Franco ol ki bu taraftar sana sahip çıkabilsin.

Servet Çetin sana bir şey demiyorum artık. Yönetimin basiretsizliği sayesinde hala bu kulüpten ekmek yiyorsun. "Keşke Rijkaard beni istemese de gitsem." dedikten sonra seni bu takımda tutan ve transfer yapmayarak Rijkaard'ı sana mahkum eden zihniyetin Allah belasını versin.

Demagog Adnan. Eserinle gurur duy. Keita'yı satıp bizi Serdar Özkan'a mahkum eden de sensin, Elano'yu satacaz satacaz deyip değerini düşüren de sensin ki satamadın patladı elinde! Oyum yok sana oy vermedim ama şurda "rengimiz kırmızı" yazdığım için bile utanıyorum kendimden. Senden ve adamın Adnan Sezgin'den kötü olamazdı heralde kimse. Tez zamanda istifa etmen dileğiyle.


İyi ki varsın Milan Baros. İyi ki varsın hasta ve sakat (!) Harry Kewell. Siz de olmasanız yeminle çekilmez bu Galatasaray. Sırf sizin hatırınıza izliyoruz bu takımı. Eğer ki taraftar olmasaydı sizi de yerdi bir şekilde Adnanlar. Kewell yerine Caner'in bonservisi alınırdı, Baros yerine de Mert Nobre gelirdi ki o zaman görün şenliği!!!

Arda Turan. Rica ediyorum korner kullanma artık. Topu yetiştiremediğinden midir nedir bu ön direk sevdası bilmem ama bugün kullandığın 15 kornerin hiçbirisinin sonuç vermemesi afedersin ama mallık değil mi??? Tamam savaşına, hırsına, takım sevgine kurban olurum ama lütfen bilmediğin şeyleri yapmaya çalışma. En azından şöyle sıkışık maçta yapma, az huzur ver.

Chao Grey kutsal parçalı giyilmediğinden dem vurmuş. Orda da söyledim mümkünse şu kadro giymesin kutsal parçalıyı. Ali Turanlar, Serdar Özkanlar, Servetler, Aykutlar giymeyiversin kutsal parçalıyı, bari onu kirletmesinler ruhsuzluklarıyla!

4 yorum:

90 + 3 dedi ki...

Parçalı ile ilgili bir şeyler karalamayı düşünüyordum ben de, ancak son paragrafı okuyunca vazgeçtim tamamen. Üzerine söylenecek söz yok bence o son dört satırın...
http://doksanartiuc.blogspot.com/

tenten dedi ki...

cumlelerinin altina tek tek imzami atarim... Kewell ve baros olmasa bu takim cidden izlenmez... aslan nihat formasi giyiyorlar sozde ama ortada aslandan eser yok.

fazıl dedi ki...

AĞIR YAZMIŞSIN CAPITANO..AMA HER CÜMLESİNİN ALTINA İMZAMI ATARIM .

Küçük bir ekleme olabilirdi..Helvacı'nın herkezi APTAL-DUYGUSAL Varoşlar yerine koyan söylemleri...

LiOneL dedi ki...

harry ve baros dışındaki bütün futbolcular gsye yedek kulübesinde daha verimli olur.. olmadı tribüne çıkarın ordan tezahurat yapsınlar.. belki oynayanları ateşlerler.. çünkü sahadayken oynayanları engellemekten başka bi işe yaramıyorlar.. eskiden mahalle maçlarında yapılıordu ya: Hepiniz ben tek- veya harry der ki:ben ve baros hepinize karşı.. işte o zaman gsnin rakiplerini yenme ihtimali artar:):)

Related Posts with Thumbnails