Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Ağustos 2010 Pazar

Demagog Adnan,Bu Takım Senin Eserin



Bir Galatasaray taraftarı olarak ligin başlamasıyla birlikte mide ağrılarım da başladı tekrardan. Son yıllarda Galatasaray taraftarları potansiyel hasta. Her maç öncesi, maç esnasında ve maç sonrasında mide ilacı, ağrı kesici falan şart oluyor.

Eve girdiğimde 8. dk'ydı ve golü atmıştık. Ama golü atanın Sarp olması gole sevinirken bile bir tedirginlik yaşamamıza neden oluyordu zira bu maçı bu adamlarla aldığımız takdirde ve geri kalan maçlarda da bu adamların başarılı olması halinde bizim büyük demagog Adnan Polat "Transfere ihtiyacımız yok işte." diyebilirdi. Zaten bu hayaller de bir süre sonra sona erdi.

Hakem bir faul verdi ve Rijkaard başta olmak üzere herkes itiraza koştu. Ulan altı üstü serbest vuruş, sanki penaltı verdi hakem. Rijkaard panik yapınca herkes panik yaptı. Zaten Aykut gibi bir kaleciniz, Ali Turan gibi bir sağ bekiniz varsa her an gol yiyebilirsiniz. Aykut ön direğe adam koymayıp kendi geçti ve ortada Ali Turan adamı tutmak yerine saçını düzeltmekle uğraşınca atlet görünümlü siyahi oyuncu Zita golü attı. Ondan sonra bir daha itiraz. Sanki adamı hakem kaçırdı, ön direkte durmasını Aykut'a hakem söyledi falan. Zan sahada kart göremiyorum, bari haneme bir kart yazdırayım dedi ve gitti kulübede otururken kart gören oyuncumuz oldu.

Gören de bir hırslılar, bir hırslılar sanacak. Ulan şu hakeme gösterdiğin isyanın yarısını sonuca göstersen 5 atıp dönersin şurdan. Ancak bıdı bıdı yapın başkanınızdan öğrendiğiniz üzre. Her halükarda suçlu hakem olursa oyuncu zaten işini yapmaz, takılır oralarda.

2.yarıda yine aynı boş Galatasaray. Yenen gol sonrası resmen maç bitmiş gibi davranan 6-7 oyuncu. Biraz Batdal, biraz Kewell, biraz da Neill isyan ediyor. Gerisi bitse de gitsek havasında. Baros belli idmansız ama kendi kendine bi şeyler yapma havasında. Servet efendi zaten bitmiş, okeye dönecek hali bile kalmamış. Rijkaard'ın altını mı oyuyor diye düşünüyor insan! Gerçi Rijkaard Arda'yı çıkararak, kaleye ısrarla Aykut'u koyarak kendi altını oyuyor da neyse!

Neyse Galatasaray tarihinin gördüğü en büyük demagog Adnan Polat yarın da çıkıp kaç bilet sattıklarını, kaç para kazandıklarını falan anlatır. Uyutmaya devam. Akşam maç var, resmi siteyi açıyorsun GS Bonus Card reklamı! Ulan işiniz gücünüz para, işiniz gücünüz ekonomi, işiniz gücünü demogoji. Adnan Sezgin'i çok seviyorsan al şirketinin başına koy, yeter şu kulübü yediğiniz. Has Galatasaraylı Haldun'u yedin, geçmişte adı şikeyle anılan Adnan Sezgin'i getirdin! Ne var bu Adnan Sezgin'de anlamadım ki, bizim göremediğimiz ne özelliği var merak ettim yahu! En yakın zamanda istifa etmen dileğiyle Adnan Polat, Canaydın'ı arayabileceğimi tahmin etmezdim ama sayende o da oldu.

Sivasspor hocaları gibi taraftarları gibi çirkef bir takım olmuş yine. Muhsin Ertuğral'ın yarattığı sempatiyi kaybettiler, yeniden tüm spor kamuoyunun nefret ettiği bir takım olma yolundalar. Ama en azından artık bir takıma maç sattıklarını düşündürmesinler yeter! Savunmalarındaki yabancı İskandinav topçuyu ilk defa izliyorum ama berbat bir topçu izlenimi bıraktı bende. Bouzid bu heriften kaliteliydi bence diyeyim, siz anlayın ne derece kötü olduğunu. Sedat denen çirkef kere çirkef adam için güzel laflarım var da yazılamayacak kadar güzel, Kewell'a hareket yapan her adama ettiğim güzel lafları sana da ediyorum Sedat ama en cafcaflısından.

Giden sadece 3 puan değil. Giden takımın özgüveni. En az 5 transfer lazım bu takıma. Kalede bu kazma Aykut oldukça çok aptal goller yemeye devam ederiz biz. Sabri'nin alternatifi yok, Neill'in yanında adam yok, orta sahaya bir b2b şart, kanatlar çok çok zayıf vs. vs. Ne denebilir ki demagog Adnan gidecekse başarısızlığa da razıyım!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails