Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Ağustos 2010 Pazartesi

Mide Boş Olursa Ne Kafa Çalışır Ne De Ayaklar!


İlk hafta 'patlayan' tek takım Galatasaray oldu. Bir bakıma iyi de oldu.Olası bir Sivas galibiyetiyle Adnan'lar tarafından sorunların üstü kapatılıp, "kadromuz iyi, yola devam" zırvalarına başlanırdı. Şimdi ise kadro 'yetersiz' olduğunu herkesin gözüne soktu!

Fatih Terim'den duyduğum bir söz vardı. "Forvet bir takımın kafasıdır, defans da ayakları. Orta saha ise midesidir. Ancak mide boş olursa ne kafa çalışır ne de ayaklar" diyordu. İşte şimdiki Galatasaray'ın fotoğrafı tam bu sözün doğruluğunu teyit ediyor.

Giden futbolcularla gelenlere bir bakalım. Adnan Sezgin giden her adamın mevkisine birini transfer etti gibi duruyor:

Keita -----> Pino
Jo -----> M. Batdal
Dos Santos-----> S. Özkan
Topal ------> Cana
Caner ------> Çağlar
L. Franco ------> .........

Görüldüğü gibi Franco hariç her adamın yerine nokta transfer yapmış Adnan Sezgin. Ekstradan Ali Turan ve Musa Çağıran transferleri de var. Keita hariç diğer futbolcuların yerine gelenler haleflerini aratmazlar; ama hiçbiri de yerine geldiği adamdan üstün değil. Ee peki niye yapıldı bunca hamle? Bu transferlerin takımı ileriye götürmeyeceği açık iken, niye harcandı bu kadar zaman? Üstelik bir de uyum sorunlarıyla uğrayılacak bu adamların. Peki ekstradan Ali Turan ve Musa Çağıran hamlelerini yapacağına kadar alenen dökülen orta sahaya iki transfer yapsaydınız ya bu kadar boşa zaman harcayacağınıza. Bir transfer dönemi bu kadar iyi piç edilir!

Bir zamanlar Orhan'lar Cihan'lar vardı karın ağrısı yapan, şimdi de Mustafa'lar Barış'lar var. İşin tuhafı Cihan'ları Orhan'ları temizleyen de, Mustafa'ları Barış'ları takıma musallat eden de Polat! Bu Barış'ı iki sene önce Everton istiyordu bir de hey yarabbim elimizde patlayan adama bak! Sene sonunda 25 yaşında olacak bu adam ve artık o şekilde elden çıkarman mümkün değil. Keita'dan 1m Euro kar etmeyi düşüneceğinize şu pisliğinize bir bakın. Ama yok siz ancak 2m Euro yüzünden Rosicky'i elinizden kaçırmayı bilirsiniz, 1,5m Euro için Stoch'u kaybedersiniz üstüne bir de Haldun abiyi kovarsınız. Alın işte sizin takımınız!

Önümüzde bugün dahil 15 gün var. Bu sezon adam gibi kanser olmadan takımımızı mı izleyeceğiz yoksa iki kişinin garip hevesleri yüzünden milyonlarca kişiyle birlikte üzülecek miyiz bu 15 günde belli olacak.

Son olarak tekrar sormakta fayda görüyorum, üstelik bu sefer daha ciddiyim: Sezgin'in elinde Polat'ın seks kasedi mi var?

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails