Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 Temmuz 2009 Cumartesi

Ancelotti'ye Lazımmış!

özellikle transfer konusunda çok güvenilir olan(!) gazetelerde çıkan yok efendim "Deco sözleşmeye çok katı maddeler koymak istemiş", "ücrette anlaşamamışlar" gibi tırı vırı haberlere Galatasaraylı yöneticilerle yakın olan bir ahbabımdan öğrendiğim bilgilerle açıklık getirmek istiyorum. cim bom'un işbitirici yöneticisi Haldun Üstünel, Deco'yla her konuda anlaşmış; tam Chelsea'yle de anlaşacakken devreye Ancelotti girmiş ve Deco'nun kendisine bu sene lazım olduğunu söyleyerek transferin gerçekleşmesini engellemiş. e tabi Ancelotti 6 tane orta sahayla oynamayı seven bir hoca olduğu için Deco'yu takımda tutmak istemesi çok normal. eğer bu transfer gerçekleşseydi Haldun abi gerçekten çok büyük bir iş daha başarmış olacaktı, sağlık olsun..

24 Temmuz 2009 Cuma

Bursa'ya Marxist Yıldız!

bursaspor'un yeni transferi Ivan Ergic. bu sezon adından sıkça övgüyle söz ettireceğine eminim, bursaspor ayarında bir takımı rahatlıkla sırtlayabilecek bir yeteneğe sahip. 2003 yılında girdiği psikolojik buhran nedeniyle Juventus'un kapısından dönen ve şu anda hak ettiği yerin çok uzağında bulunan bir yıldız izleyeceğiz bu sene. hak ettiği yerin çok uzağında olması açısından Yattara'ya benzetebiliriz kendisini, ancak karakter olarak tamamen zıt bir insan. bir kere adam sıkı bir marxist ve futbolcuların gereğinden çok kazandığını düşünüyor. türk futboluna seyir zevkinin yanında karakter de getirmesini umuyor, bursalı yöneticileri ve ertuğrul sağlam'ı bir kez daha tebrik ediyorum.

Klaus Arsenal'e mi?


Arsenal Adebayor'dan dolan boşluğu Klaus-Jan Huntelaar'la dolduracak(mış.) Real'de de fena işler yapmadı ama Arsenal daha bi Klaus'a uygun sanki... Bi Henry,bi Bergkamp olamaz ama Adebayor'dan daha faydalı olabilir Arsenal'e... Arsenal'ın ezeli rakibi (!) Tottenham Hotspur da istiyormuş Huntelaar'ı,ne gerek varsa!

Vermeden Almak...

Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano oyuncu satmadan transfer yapmayacağız buyurmuş. E bi zahmet durun artık! Vermeden almak Allah'a mahsus sonuçta,Real de olsan bi yerde tıkanırsın! Son olarak daha önce Getafe'ye sattıkları Esteban Granero'yu 4 milyon euroya geri aldılar!

Kimseyi satmasalar da Xabi ya da D'Agostino'yu almadan durmayacaklarını düşünüyorum...
Huntelaar için Stuttgart'tan sonra teklif yapan olmamış,özellikle onun için teklif bekliyorlarmış. Galatasaray alsın Baros'a yedek olur!

bu da tanımayanlar için Esteban Granero,orta sahada görev yapıyor!

Ashley Cole'den İnciler!

Ashley Cole çok önemli açıklamalar yapmış. Şampiyonlar Ligini herkesin kazanabileceğini ama sadece en iyinin Premier Ligi alabileceğini söylemiş Cole ki kendisiyle aynı fikirde olan kaç kişi var çok merak ediyorum!

Ayrıca M.City'nin transferlerini takdir edip,Arsenal'den daha başarılı olmalarını dilemiş...Arsene Wenger'e olan kini söyletti galiba bunu yoksa sana ne, çoluk çocuğa niye beddua ediyorsun?

Son olarak karısının Ashley Cole'dan nefret etmemiz için önemli bir sebep olduğunu söylemeden geçemeyecem! Ne şanslı adamsın lan Ashley! isme bak ashley,unisex galiba...

Lyon-Pandev Flörtü!

Lyon şimdi de Goran Pandev'in peşindeymiş. 7 yıllık saltanat yıkılınca akılları başlarına geldi,oynamadan kazanılmadığını hatırladılar!

haber burda!

Bu Kadın İçin Miydi?

Sporx.com Sven Goran Eriksson'dan hesap sorar!

Ağzına Sağlık!


" Bu çocuğu tanımıyorum ama sağ bek olmadığı çok belli... "



Martin O'Neal
(Euro 2008'de Türkiye-Hırvatistan maçını İngiliz televizyonuna yorumlarken)

23 Temmuz 2009 Perşembe

Galatasaray-Tobol Maç Sonrası

Galatasaray Tobol'u Mustafa Sarp ve Servet Çetin'in golleriyle 2-0 yendi ve tur atladı. Maç izlerken 2 gün önce seyrettiğim Chelsea-İnter maçında daha çok heyecanlandığımı farkettim. Ama yine ASY'deki ilk maç olması,Arda'nın kaptan olarak çıktığı olması ve Franck Riijkard'ın ASY'yi göreceği ilk maç olduğu için katlanabildim izlemeye. Serdar Eylik'in 11'de başlaması keyfime keyif katmıştı ki Yaser'i de 11'de gördüm... Zaten kalede Orkun'un, sağbekte Sabri'nin oynadığı gerçeği hayatımızdayken bir de Yaser'i takımda görmek işkenceden farksızdı.


Orkun : Sürekli kalesinde beklemesi ve enteresan hareketleriyle Tobol karşısında bile gol yiyebileceğimizi düşünüp,heyecanlanmamızı sağlıyor...Teşekkürler Orkun,sayende 2 dk rahat edemiyoruz...

Sabri : Tobol'un sol açığının iyi bir futbolcu olduğunu düşünmeme yol açtığın için teşekkür ediyorum Sabri...Riijkard M.Güven'i gönderdi,eğer bildiğimiz Riijkardsa sana da fazla katlanmaması lazım! Lütfen şut çekme Sabri,orta da yapma mümkün olduğunca!(ayrı bi yazı lazım Sabri'ye)

Gökhan Z. : Bi umudum vardı,Servet de geldiğinde aynı durumdaydı ve dalga geçiliyordu...Gökhan da düzelir diyordum ama mümkün gözükmüyor şimdilik...umarım ben yanılırım...

Servet : Aklı marsilya'da kalmış gibi gözüküyor. Ama yine de işini yapıyor,savaşıyor,uğraşıyor...kafası rahatlayınca eskisinden de iyi olacaktır,çünkü fiziği eskisinden iyi...

H.Balta : Bildiğimiz Hakan...İstikrar abidesi...

M.Sarp : Sürekli üstüne koyuyor,artıları çoğalıyor gibi geliyor.Hayır gol attı diye söylemiyorum :) Savaşmasını çok beğendim,Ayhan'ı keserse şaşırmam!

Ayhan : Bildiğimiz Ayhan o da ama biraz daha hücuma katılması gerekiyor,Topal geldiğinde formayı kaptırabilir.

Arda : Kaptan...Bugün bi ara maestro gibiydi ama tam hazır değil o da biliyor...2 şutunu kaleci çıkardı,biri gol olsa aldığı sorumlulukta onu cesaretlendirecekti ama taraftarın desteği cesaretini ve kendine güvenini yerine getirmiştir. 10 numara ve Kaptan ama yeri forvet arkası mı sol açık mı tartışılır.

Serdar Eylik : Kumaşı çok iyi...kendine güveni fazlasıyla var...fiziğini geliştirir,Riijkard'ı dinlerse muhteşem bir topçu geliyor diyebiliriz...

Yaser : Galatasaray'da oynayamaz!Belki anadolu takımlarından birinde yıldız olacaktır soyadı gibi ama Türkiye'de 3 büyüklerde oynaması imkansız!

Baros : Baros işte.Sürekli ofsaytta,sürekli elleri kolları oynuyor,hakemle didişme aynen devam...çok çalışıyor,sanki L'pool'la Şampiyonlar Ligini o almadı da Yaser aldı...Formasının değerini biliyor...çirkefliği bırakması tek dileğim,bi de ofsayta az düş be Milan!

Kewell : Yorumsuz!

Linderoth : Verdiği 1-2 pasla G.Saray'ın Xavi'si olabileceğini gösterdi. Barça'nın Xavi'si olamaz ama G.Saray'ın olur...umarım onu bu sene izleyebiliriz artık!


Yüzsüz Yürek'in değersizliği taraftar tarafından da tescillendi...10'urlu kaptan ARDA TURAN!!!

Büyük Takas!


Ve beklenen transfer gerçekleşti. İbra daha yeni aldığı 10 numaralı formayı arkasında bırakıp Milano'yu terkediyor. Son zamanlardaki paragözlüğüyle ezikliğinden(!) dolayı kazandığı sempatikliği kaybeden Eto'o da valizini ve saat koleksiyonunu da alıp Milano'ya doğru yola çıktı. Bu transferden kazançlı çıkan kim ilerleyen zamanlarda görecez ama sistem adamı Eto'o'nun Mourinho'nun ellerinde daha da parlayacağından şüphem yok. İbra gibi bencil bir insanın bi dolu yıldızla birarada oynayabileceğinden şüpheliyim ama İbra İbra'dır sonuçta. Umarım sonu Sheva'ya benzemez!

Bana göre Barça ağır kazık yemiştir ama Laporta ve Guardiola'nın bi bildiği vardır belki!

resim acetobalsamico'dan alınmıştır.

önceki yazım için burdan!

Genç Yetenek!

">

Kalite Kontrol

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Rüya Gerçek Oldu!


Bütçeye göre yapılan en bomba transferdir diyorum. Real Cristiano'yu alabilir,Galatasaray Keita'yı alabilir,Barça zorlar İbrahimoviç'i alır ama Ankaragücü Vassell'i alacak dense hepimiz sie der geçeriz. Ama oldu Vassell Ankaragücünde,belki kassalardı Maniche'i de getirirlerdi ama bütçeyi sarsmak istemediler belli ki! Hayırlı olsun oynarsa ligimize fazladır!

resim
Petit'in Yeri'
nden alınmıştır!

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları



Fenerbahçe yeni formalarını tanıttı bu gece.Lacivert forma değişik olmuş,turkuazdan iyi olmuş bence.Yeni yabancılarını da tanıtıma yetiştirdiler...Sarı-beyaz çizgili zaten güzeldi,çubuklu efsane forma olmazsa olmaz...Kısacası formalar güzel olmuş,27 Temmuz'da da Galatasaray formaları tanıtılacak.

Söz Sir'de!


Sir Alex Ferguson'la Carlos Tevez arasındaki söz düellosu bitecek gibi gözükmüyor! Bu sefer de Sir konuşmuş :

-Tevez 30 milyon euro etmez, City fazla para verdi!

Yılın En Önemli Transfer Olayı!


Santiago Solari Meksika'nın Atlante takımına transfer oldu. Orta ve Kuzey Amerika şampiyonu olan Atlante takımı bu transferi "yılın en önemli futbol olayı" haberi olarak duyurdu. Cristiano Ronaldo 'dan Kaka'dan filan haberleri yok heralde! Yeni forması da yakışmış!

Riise Fulham'da!


John Arne Riise'nin kardeşi Bjørn Helge Riise Fulham'la sözleşme imzaladı! Norveç 'in Lillestrom takımında forma giyiyordu küçük Riise...

10 numara!

Kobe Manila'da!

Yeni ayakkabısının tanıtımı için 5 ülkeyi gezecek olan Kobe'nin ilk durağı Filipinler'in başkenti Manila olmuş. Hem ayakkabısını tanıtmış, hem gençlerle basketbol oynayarak sempatik bi adam olmuş. Philadelphia Sixers taraftarı olarak her ne kadar kendisinden nefret etsem de yeteneğine saygı duymak lazım! Ayrıca son zamanlarda bi olgunlaştı,bi efendileşti sanki...

En Güzel Transfer!

Chelsea-Inter hazırlık maçı öncesi Chelsea tarihinin en güzel transferini Charlize Theron'u alarak yaptı. Tabi bu fotoğraftan sonra maç önemini kaybediyor ama maçı Chelsea'nin 2-0 kazandığını, golleri de Drogba ve penaltıdan Lampard'ın attığını belirtelim.

Batugol G.Antepspor'da!


G.Antepspor Batuhan Karadeniz'i 1 yıllığına kiraladı. Es-es Youla,Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz'la devam edecek yoluna Batu da Antep'le. Ama yabancılık çekmeyecektir kırmızı-siyaha alıştı sonuçta. İbrahim Kızıl çok doğru hamleler yapıyor. TSL'de başarılı olacak kadro kurdular yine. Tek eksikleri İsmail Köybaşı'nı sattıkları için sol bekti o eksiği de Hatayspor'da İsmail'in yedeği olan ama 1 senedir as oynayan Caner'i alarak kapattılar. Caner'i de 2 sene sonra Fener'e,Galatasaray'a 5-6 milyon euroya satarlarsa şaşırmayın!

Bir Taşla İki Kuş!

Benfica, bir Madrid seferine çıkarak hem Atletico Madrid'le hazırlık maçı yaptı hem de Real Madrid'den genç orta saha oyuncusu Javi Garcia'yı transfer ederek ülkesine döndü. Bu arada maçın skoru 2-1 Atletico lehine, Garcia'nın bonservisi de 7m euro!

Sven Goran Eriksson League Two'da!

Trabzonspor'un teklifini reddeden Eriksson, League Two ekiplerinden Notts Country ile anlaştı. Notts Country'nin çok önemli bir özelliği var ki dünyanın şu anda varlığını sürdüren en eski futbol takımıdır. futbolun bu kadar gelişmesine kuşkusuz büyük katkıları olmuştur. Notts Country olmasaydı belki de Manchester United, Arsenal gibi klüpler futbol şubelerini açmayacaklardı kim bilir? anlaşılan o ki Eriksson, eski günlerine dönebilmek için sansasyonel bir yol seçmiş. bakalım 1992'den beri premier lige hasret kalan Notts Country yükselişini Eriksson ile gerçekleştirebilecek mi?

21 Temmuz 2009 Salı

Arap Hükümdarlığı!



Portsmouth da Arapların eline geçti. Resmi siteden yapılan duyuruya göre kulüp 'Al Fahim Asia Associates'' şirketine satıldı. Kulübü satın alan yatırımcının adı Süleyman El Fehim. Yakında M.City 'nin sahibi Şeyh Mansur gibi para akıtmaya başlar!

Yüzsüz Yürek!



Cassio Lincoln Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edecekmiş. Sebebi de kampa gitmiş,yöneticiler girmesine izin vermemiş. Keşke karakterin de yeteneğinle doğru orantılı olsaydı be Cassio! Oynayınca bu kadar keyif veren,seyirciyi kendine taptıran, rakipleri bile hayran bırakan bir yeteneğe sahip ama...Keşke Sabri Sarıoğlu kadar karakterin olsaydı! Arda Turan ya da Hasan Şaş kadar demek onlara hakaret olur!Ne diyim ki yüzsüzlük böyle bi şey!

Elini Bile Sıkmam!


Carlos Tevez kendisini yedek bırakan, nedenini sorduğunda "Haklısın,halledecez." deyip geçiştiren Sir Ferguson'a nefretini kusmuş.

-Elini bile sıkacağımı sanmıyorum.

20 Temmuz 2009 Pazartesi

Dos Santos ve Cristian Oliveira Fenerbahçe'de!















Hareket çeken Cristian,diğeri Andre Dos Santos...Güzel transferler yaptı Fenerbahçe...

Özellikle Dos Santos Konfederasyon Kupasında Brezilya forması giymesiyle beraber birçok takımın ilgisini çekti.Özellikle Milan Aly Cissokho'yu alamayınca Dos Santos'a yöneldi fakat Fenerbahçe daha hızlı çıktı.

Cristian Oliveira ise sürpriz golleri olan bir önlibero...Aurelio'nun boşluğunu doldurabilir mi bilmiyorum ama Maldonado ve Josico'yu topla bi Cristian etmez.

Rio Sordu, Majesteleri Fedex Cevapladı!















“Roger ile röportaj yapmam istendiğinde, buna inanamadım. Daha önce de söylediğim gibi bence o günümüzün en büyük spor adamı. Bu özelliğini Pazar günü bir kez daha kanıtladı. Onunla konuşabilme şansına erişmek bile mucize gibi. Roger son derece cana yakın biri. Böylesi büyük başarılara imza atan birinin biraz daha bencil olacağını ve dış dünyadaki insanlardan kendini soyutlayacağını düşünüyorsunuz. Ama Roger o kadar rahat ve içten ki, onunla yaptığımız röportaj gerçekten harika oldu.”



Rio kendini sıradan biri gibi hissetti heralde Fedex'in yanında...15. şampiyonluğuyla beraber tavan yaptı gerçekten Fedex...

niketennis.com'da tebrik etmek isteyenler için bir olanak yaratmış.Fedex'i kutlamak isteyenler bi göz atsın derim!

Başımız Sağolsun!

MEKANIN CENNET OLSUN!




Aceto Balsamico muhteşem bir yazı yazmış Vedat Okyar'la ilgili ;

buyrun burdan!

19 Temmuz 2009 Pazar

Porto-Lyon Alışverişi Sürüyor!

Aly Cissokho resmen Lyon'da!
15 milyon euro + satıştan %20 pay karşılığında kulüpler anlaştı.Porto akıllılık yapmış.Biliyor ki Lyon 2 sene sonra 30'a elini öpene gönderecek Cissokho'yu %20 pay almadan göndermemişler.

Daha önce Milan'la Porto anlaşmıştı,hatta Cissokho Milano'ya gidip sağlık kontrollerinden geçmişti fakat dişlerinde çıkan bir sorun yüzünden anlaşma imzalanamadı. Dişlerindeki sorunun ilerde kaslarını etkileyebileceği düşüncesiyle iyileştikten sonra almaya karar vermişti Milan fakat Lyon devreye girip yine kâr edebileceği bir transfere imza attı.


Yakışır!

Son şampiyon gayet mutlu gözüküyor. E nasıl mutlu olmasın Nicole Scherzinger 'le beraber adam! Çok da yakışmışlar,allah bozmasın diyelim!

Lewis Hamilton Türk olsa performans düşüşü direk Nicole'e bağlanırdı!

Döneğe Protesto!

Juve taraftarı, en azından akl-ı selim olanları, "Dönek cannavaro"yu protesto etmeye başlamış! Buffon,Del Piero,Nedved gibi kulübünü satmayan,profesyonel olmayan adamlara haksızlık olurdu döneğe kucak açmak...
Can Yücel 'in çok sevdiğim bi lafı vardır. Mahkemede adamın birine göt dediği için yargılanıyordur ve hakim sorar ;

-Adama niye göt dedin?
-E biz göte göt deriz Hakim Bey!

Göte göt demek lazım sayın okurlar!

bu resmi yayınlayacaktım ama direk görmenizi istemedim,isteyen buyursun baksın!

Aslan Yürekli!

Hüseyin Beşok Türk Telekom'da...Transfer gerçekleşeli çok oldu ama GS TV'de maçını görünce içim sızladı, yazmam gerekti. Aslan Yürekli oyuncumuza TT'de başarılar diliyorum. Geçen sene maç içinde kendisini Milli Takıma almayan FB Ülker koçu Tanjeviç'e söyledikleriyle bitirelim yazıyı ;

-Kazanamayacaksın, çünkü ben burdayım!

Londra'dan Manchester'a!


Tevez'den daha şık durmuş forma! Ama kırmızı daha bi yakışıyordu sanki ikisine de.
Related Posts with Thumbnails