Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Haziran 2011 Cuma

İşte Bu Yüzden Süper Ligde İzmir Takımı Yok!

Böyle bir araştırma yapmak istedim. Neticeyi almam da çok kolay oldu. Bank Asya'da mücadele eden iki İzmir takımının kadrosuna bir bakalım:
Altay'ın forvet hattında  Murat Hacıoğlu'yla yıllardır ne uzayan ne kısalan Mehmet Şen oynuyor. İkisinin attığı toplam gol sayısı 9, yazıyla "dokuz".
Karşıyaka'da durum daha vahim. Savunma hattındaki iki isim Tolga Doğantez ve Baki Mercimek..
Ondan sonra "Süper ligde niye İzmir takımı yok?". Nasıl olsun amına koyayım!

not: Bucaspor'u tabi ki saymıyorum. İzmir denince akla Altay, Karşıyaka ve Göztepe gelir!

21 Haziran 2011 Salı

Villas Boas // Boynuz Kulağı Geçecek Gibi Duruyor!


1977 doğumlu, 34 yaşında Porto'yla UEFA şampiyonu olarak "Dünyanın en genç Avrupa kupası kazanan hocası" oldu. Porto'nun 33 maçlık en uzun yenilmezlik rekorunu 36 maçla kırdı. Eski rekor da takdir edersiniz ki Mourinho'ya aitti.
Mourinho 41 yaşında Porto'dan ayrılıp Chelski'ye geçti. Boas da aynı yolu 34 yaşında izleyecek gibi duruyor. Ustasının 7 sene önünde Boas, umut ediyorum ki yeryüzünde Mourinho'dan başka bir tane daha her gittiği takıma heyecan getiren bir hoca haline gelir. Porto'ya ödenecek tazminat için ise 13.5m€'lar konuşuluyor. Koduğumun Porto'su teknik direktöründen bile para kazanıyor arkadaş..

Zaten Boas dururken ne diye bir gömlek altı olan Hiddink'le uğraşıyorlar diye merak ediyordum. Neyse hırsız Rus doğru yolu bulmuş..

Biz de Drogba belki yaşıtı olan bu herifle çalışmak istemez de bize gelir diye bekliyoruz, haydi bakalım...

19 Haziran 2011 Pazar

Gladyatör İstanbul'da!

Tomas Ujfalusi

Fonda da İsmail YK Çalıyor muydu?

Futbolcu adamın tabi ki sigaradan alkolden uzak durması lazım. Ancak biliyoruz ki birçoğu bu zıkkımları tüketiyor. Sigara içmek olayının dünyanın en gerizekalıca işi olduğu konusunda şüphesi olanın aklına sıçarım. Mesut da cehaletinden olsa gerek birçok meslektaşı gibi içiyor. Olaya profesyonel bakarsak performansını etkilemediği sürece problem yok. Ama Mesut ayarında bir topçunun bunu daha dikkatli yapması gerekir. Aksi halde sigaradan olmasa bile baskılardan performansı etkilenebilir. Düştün mü de çıkması zordur. Daha yaş 23, akıllı olmak lazım..
Related Posts with Thumbnails