Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Ağustos 2010 Cuma

Seyirci Var Mı ve Büyük Kaptan



Komik olan ne Ayhan Akman? Senin hala bu takımda 11 oynaman komik, şikecinin birinin transferin tek sorumlusu olması komik, 5 kapıdan birinden çıkması beklenen adamın kaptan olması komik, Barış, Servet, Ali Turan, Sarp, Serdar Özkan gibi adamların 11 çıkabilmesi komik vs.

Ama şu durum komik değil. "Seyirci var mı?" Evet sen de haklısın maalesef taraftar sandıklarımız bu ara seyirci modunda, seyre daldılar. Azıcık şerefiniz olsaydı şu havaalanından çıkmaya yüzünüz olmazdı. Evet Ayhan Akman artık size küfür etmeye gelecek bile "seyirciniz" yok!


Kaptan! Takım otobüsle giderken kendisi taksiyle ayrılmış havaalanından. Neden? Ne lüksün var senin? Fatih Hocan mı bekliyordu da acele ettin! Rapor mu vereceksin? Gençlerin, altyapıdaki çocukların idol alabileceği "adam" geldi sanmıştık ama gelen "adam" değilmiş! İyice baksaydın etrafa belki "seyirci" gelmiştir!


Milan Baros : Galatasaray'daki 3. yılı. 27 yaşına kadar Galatasaray'la hiçbir bağı yoktu. Yenen gol sonrası çıldırıyor!

Arda Turan : Galatasaray'daki 11.yılı. 12 yaşından beri Galatasaray'da ve Galatasaray'ı ondan çok kimsenin sevemeyeceğini, bunu herkesle tartışabileceğini söylüyor! Gel Arda, söze gerek yok şu fotoğraf yeter seni geçmeme!

P.S : Fotoğraf brk'ın blogundan alınmıştır.

Adnan Polat ve 5 Çıkış Kapısı



Umarım bu başkan olarak izlediği son maç olur Adnan Polat'ın. Bunu sırf transfer yapmadığı için söylemiyorum, Galatasaray'ın saygınlığını dibe vurdurduğu için söylüyorum. Eğer sen 5 ay önce kaptanlık için ağlayan çocuğa önce "Florya'nın 5 çıkış kapısı var,birinden çıkarsın çıkmak istiyorsan." deyip 5 ay sonra kaptanlık ve 10 numara verirsen ne o çocuk ne ekürileri seni sallamaz bir daha. Sen eğer 3 ay önce sana seçim kazandıran yöneticini türlü katakullilerle saf dışı bırakırsan bu saatten sonra ne güven duyulan adam olursun ne saygı duyulan! Umuyorum en yakın zamanda kankan Adnan'ı da alıp kulübü rahat bırakırsın Adnan Polat. Bize Özhan Canaydın'ı arattın ya tarih seni de yazacaktır!

2-3 gün içinde Misimoviç transferini açıklayacaksınız,sonraki günlerde de Emana ya da Jadson'dan biri gelecek. Alın bi yerinize sokun bu adamları. Avrupa gitti, Bucaspor'a, Konyaspor'a karşı oynasın diye mi getiriyorsunuz Misimoviç'i...


Bu akşamki maçın taktiği, analizi konuşulmaz. 91'de gol atıp, 93'de gol yediğin ve bu yediğin golle elendiğin bir maçın nasıl bir analizi olabilir ki! Aptalsınız işte, aptal kere aptalsınız. Ama bazıları var sahada, onlar aptal değil. Aptal olsalar iyi, onlar sabotajcı. Fatih Terim babaları gelsin, şu yalnız ve güzel adam Rijkaard gitsin istiyor onlar. Biri var sözde 10 numara ve kaptan, milli takımda oynarken takım ne zaman sıkışsa o devrede ama burada hep kayıp son zamanlarda. 2 sene Ashley Cole'la kıyaslanan biri vardı bu takımda. Ne zaman sigara içerkenki görüntüleri çıktı, istikrar abidesi ara ara düşüşlere başladı. Bu sezona iyi girmişti ama sonra ne olduysa (!) her maç bir hatalı golde payı var. 10 numarayla bizim çakma A.Cole işbirliğine mi girdi diye düşünüyor insan!

Ha bir de "Ayıboğan" var. Şu haliyle kedi boğamaz gerçi ama neyse. Rijkaard'a sallar, sallar ama hem Rijkaard hem o yerinde kalır. Lanet gelsin sana yönetim! O da 4 gözle bekliyor imparatorunu, sonuçta bağımsızlığına kavuşacak.

Sergen Yalçın konuşuyordu bugün Fenerspor'da, pardon ntvspor'da! Dedi ki Gökhan Zan niye oynamaz! Baktılar kulübede adam yok, Gökhan Zan'a kadar düştüler. Yakında diyecekler bir Cumhur, bir Anıl Dilaver oynamaz mıydı orada falan diye biz de dumur olacaz! Haklısın Sergen sen yorumculuk yapabiliyorsan, Gökhan Zan da top oynamalı!




Her evin küçük çocuğu, sempatik yüzü Arda Turan'dı eskiden O. Şimdi ise abileri gibi hizipçi diye anılıyor, Fatih Terim ile yediği yemekler konuşuluyor!

Haldun Üstünel 10 numarayı verirken bir gazeteci sormuştu ;

-Lincoln'un formasını mı veriyorsunuz?

-Hayır, Metin Oktay'ın formasını veriyorum.

Biz de diyoruz ki çıkarın kutsal parçalıyı, çıkarın Metin'in formasını yakışmıyorsunuz! Çok iyi oyuncular olabilirsiniz ama Metin'in karakterinin 10'da 1'i yok hiçbirinizde. Eğer dediğin gibi Galatasaray'a aşık olsaydın Arda Turan, şu mağlubiyetlere bizim kadar üzülseydin bizim tribünde, ekran başında terlediğimiz kadar terler, ıslatırdın o formayı. Maç boyu korner atmaktan başka bir işe yarardın!

Mümkünse bu kadro bu takımda kaldıkça kutsal parçalı giyilmesin, pembe mercan giysin bunlar parçalıyı Kewell giysin sadece!!!

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Sivasspor Mucizesi


"Bursaspor, karşısında bir Galatasaray bulmayacak, Sivasspor gibi taş gibi bir takım bulacak."

Zeka herkese nasip değil de, insanın bazen ne kadar aptal olduğunu bilerek susması gerekir. Sen ki geçen sene federasyonun Ankaraspor'a gareziyle ve faşistlerin(hem türk hem de kürt militanlardan bahsediyorum) Diyarbakırspor'u kümeden düşürmesiyle ligde kalmış bir takımın basın sözcüsüsün. 5 senedir birinci ligde oynayan takımın sürekli hakemler tarafından korunarak ligde kalabilmiş, hatta şampiyonluğa oynamış, hiç bir türlü alkışı hakketmemiş, Türbülentiyle, Bilica'sıyla, İbrahim Dağaşan'ıyla, Sedat Bayrak'ıyla dünyanın görebileceği en nefret edilesi takımı olmuş. Üstüne sokak ağzıyla piçlik denilen şu hareketleri yaparak ne elde etmeye çalışıyorsun anlamıyorum. Bi siktir git allahını seversen.

Bu arada bu haberi bu fotoğrafla veren Fanatik gazetesini kutluyorum. Kesinlikle daha iyi bir seçim olamazdı.

10. Yıl!

Braga,Partizan ve Ateşli Taraftar Grupları



Portekiz Ligi deyince herkesin aklına 3 takım gelir ; Benfica, Porto ve Sporting Lizbon. Arkadan bir takım geliyor ki bu ezberi bozacağına eminim. Sporting Braga. Altyapısından yetiştirdiği oyuncuları büyüklere satmak zorunda kalıyor, parlattığı her oyuncuyu kâr edebilmek adına zamanı geldiğinde elinden çıkarmak zorunda kalıyor ve belki de en beteri hocalarını kaptırıyor büyüklere. Benfica 2 yıl önceki hocasını alıp geçen sene şampiyon oldu ligde mesela.

2002'den beri falan takip ediyorum Braga'yı, iddaa'da evinde oynadığı maçlarda çok para kazandırdı bana sağolsun. Ara ara netten maçlarını izlemeye çalışıyorum, taraftar grupları çok ateşli. Lima şu an takımın yıldızı konumunda ama seneye takımda olur mu bilmem. Hoca da çok başarılı o da ne kadar kalır bilmem. Braga aynı bizim Bursaspor'un yaptığı gibi sürpriz yapıp şampiyon olabilir ama Portekiz Ligi'nin 3 büyüklerinin birden kötü olacağı bir sezon olacağını düşünmüyorum. Yine de Braga düzenli olarak ilk 4'e girmeyi, hatta bu sene Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başardı.

Elemelerde ilk turda rakibi kolaydı ama play-off maçında Sevilla gelince hem biz dışardan takip edenler, hem kendi taraftarları eleneceklerine kesin gözüyle bakıyorlardı. İlk maçta evinde 1-0 yenince bir heyecan dalgası esti lakin yine de çok umutlanmadı kimse. Dün geceki maçta Sevilla'yı deplasmanda 3-4 yenmeleri Braga'nın yanmasına sebep oldu. (Yok Kadıköy gibi değil, sevinçten yaktılar!)

Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl Hapoel Tel Aviv, Basel, Braga, Bursaspor ve Partizan gibi sıradışı taraftar gruplarına sahip takımlar var ve UEFA bu takımları grup maçları bitene kadar ceza manyağı yapabilir.


Açıkçası takımı 2 yıldır falan takip etmediğimden Anderlecht'le eşleşince eleneceklerini düşünmüştüm ama 2-2'nin rövanşında 2-2 berabere kalıp penaltılarla elemişler dün gece. (bu kadar 2-2 yazdım, Fenerbahçeliler yanlış anlamasın.)

Sırf taraftarlarının neler yapacağını görmek için istiyordum onları izlemeyi bu sene ve en büyük ligde oynayacaklar. 3. torbadan mı 4. torbadan mı girecek Partizan bilmiyorum ama Bursaspor'la eşleşirse 2 çok keyifli maç bizi bekler. Bursa'da Texas, Belgrad'da Grobari (Mezar Kazıcılar) şovunu yapar ve bize de izlemek düşer.

Partizan'ın taraftar grubunun logosu. Gerçekten muhteşem yaratıcı, takdire şayan.

Hapoel Tel Aviv demişken onların da taraftar grubunun şöyle ürkütücü bir logosu var. Ayrıca orak-çekiç figürü (şeytanın ayağının dibinde) komünist bir grup oldukları yönünde bize fikir veriyor.

P.S : Taraftar gruplarının logoları "Flying Dutchman" blogundan alınmıştır.

24 Ağustos 2010 Salı

Hastasıyız #5

Dania Ramirez (30)



Dominic Cumhuriyeti'nden çıkma,önceden tanımıyordum da Entourage isimli muhteşem dizide Turtle'ın sevgilisi Alex'i oynuyor.



Güne güzel başlamak için bire bir :) Herkese güzel bir gün dilerim :)

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Yok mu Bursaspor'a Reklam Veren Delikanlı!


Sen kalk ligde şimdiye kadar tek bir klübün başardığını başar, Anadolu'dan gelip şampiyon ol, bir sonraki sezon kadroyu dağıtma aksine güçlendir, üstüne üstlük iki maçta 6 puan al ama bir firma çıkıp da sana forma reklamı vermesin. İki maçta sıfır çeken, üç yıldır yokları oynayan, daha bu hafta kendi sahasında 2 tane çaktığın rakibin utanmasa kıçına bile reklam alacakken sen göğsüne bile reklam alama..

Aslında lafım spor-toto'ya! Ey spor toto yöneticileri(veya isim hakkını size kim aldırdıysa artık), eğer lige ismini verip 5 sene boyunca en gazozuna maçta bile medyanın&basının senin ismini zikretmesini zorunlu kılmışsan, bu anadolu klüplerine de sahip çıkman gerekir! Kaldı ki bu postta sözü geçen Bursaspor sıradan bir takım da değil. Kulübe destek veren ateşli ve azımsanmayacak sayıda taraftara sahip. Üstelik bu sene şampiyonlar liginde mücadele edecek tek Türk takımı, hatırlatayım. Turkcell hiçbir kulübü reklamsız bırakmamıştı, aynı hassasiyeti spor toto'dan beklemek tüm sporseverlerin hakkı..

Koy Hakem'e Koy, Yönetim'e Koy. Koooy Hepsi Göt Olsun!



Eleştiri içeren ve çok karamsar bir yazı olacak. Bu mağlubiyetin suçunu hakeme bulmayacam ama bu angut kuşu hakkında 1-2 şey yazmak gerektiğini düşünüyorum. Ne iş yapar özel hayatında, nasıl bir insandır bilmem ama hakemliği 5 para etmez! Maç sonrası Volkan Şen gülerek "sağolsun hoca kırmızı vermedi." diyebiliyorsa ve hakemi zerre takmadığını belli edebiliyorsa zaten bu adamın hakemliğine diyecek bir şey yok. Baros omuz atıyor, dön at delikanlıysan. At ki ben de sana helal olsun ulan, ezdirmiyorsun kendini diyebileyim! Volkan'ın ilk sarı kartını tartışırım, aynılarını vermedi ama 2. sarı kartı vermemek haysiyetsizliktir. Orda o hareketi sarı kartı olmayan biri yapsaydı yapıştırırdı sarıyı suratına Abdullah aynı Elano'ya yaptığı gibi. 70. dakikada Ayhan'ı atman gerekiyordu atamadın, sana omuz atan ve saygınlığını -var mıydı ki- sıfıra indiren Baros'u da atamadın, sürekli itiraz eden ve oyunu yavaşlatan Ivankov'u da atamadın. Ulan adama sormazlar mı seni sahaya niye koydular o zaman? Kartları da bi tarafına sokaydın da kimse kart görmeseydi bu gece! Eğer bu hakem ASY'ye gelip Galatasaraylı oyuncuları ezebiliyorsa kusura bakmasın ama bi siktirsin gitsin Adnan Polat!


Mehmet Helvacı maç sonu taraftarın protestosunda haksız olduğunu söylemiş. Özellikle Adnan Sezgin'e kızılmaması gerektiğini söylemiş. Bu adamlar bizimle resmen kafa buluyor! Ulan Haldun Üstünel'in yetkilerini alıp bu adama vermediniz mi? Şu ana kadar yapılan transferlerin yetersizliğini görmüyor musunuz? E kime kızalım, bakkal Ahmet Amca'ya mı? Sıfata bak ya, otur sabaha kadar şu surata bakıp söv işte!


Fotoğrafa iyi bakın. Hüseyin Çimşir denen hacı kılıklı Kewell'la tartışıyor, Sercan ayırıyor. Ordan geçen bu takımın en adam gibi adamlarından Hakan Balta ne yapıyor? İZLİYOR! Sen orda biriyle kapışsan ilk gelecek adamlar Kewell ve Baros olur ulan! Ama sen böyle gördün ağabeylerinden, kaptanlarından de mi Hakan? Hazır "imparator" lafları da geçerken yerlilerle kötü olmamak lazım, yoksa nah görürsün formayı de mi? Yazık ulan yazık şu güzel adamlara yazık, kaç kurtar kendini Kewell ne işin var bu haysiyetsizlerin arasında.


Büyük kaptan Arda Turan! Yine küstü bugün büyük kaptan, yeni Metin Oktay (!). Sol taraf kendisi yerine Kewell'a verildi, o meşhur kıçı dayama hareketini bile yapmadı bütün maç. Barış'la, Ali Turan'la al gülüm ver gülüm oynadılar sağ kanatta. Kornerleri, frikikleri, ortaları her boku kaleye doğru kullanmayı öğrenmiş bu aralar sürekli bu maharetini gösteriyor bize sağolsun. Rıdvan'ın, Hakan Şükür'ün gazını almış dalgasına bakıyor sahada. Devam et Arda, buralar senin zaten buranın ağası sensin. 36 yaşına kadar oynarsın sonra biri "git" der, çıkar ağlarsın "vefasızlar" falan filan! Biz bu filmi daha önce gördük de mi?

Rijkaard sana bu kadar sahip çıkarken devam et böyle yapmaya ki "manevi baban F.T" gelsin de döve döve oynatsın sizi, ondan anlarsınız siz!


Servet Çetin. Geçen senenin ortasından beri konuşuyor ve hala 11'in bankosu. Konuştuğu kadar iş yapsaydı keşke. Bugün ilk golü dikkatle izleyin ve söyleyin bana Servet ne yapıyor orda? Sen hala bu takımdaysan Servet, bu yönetimin basiretsizliği ve acizliğindendir. Ama unutma bu taraftar seni unutalı çok oldu, seni sahada görünce tüylerim diken diken oluyor. Nerde o forması çamurdan görünmeyene kadar savaşan Servet?

Ali Turan diye bir adam var sağ bekte, resmini bile eklemiyorum görmek istemezsiniz zaten. Arkası dönük oyuncuya orta sahada, taç çizgisinin orda neden faul yapar bir insan? Beyni yoktur da ondan! Uzatmaya gerek yok, Horto siktir git demişti az demiş!

Mustafa Sarp diye bir adam var, 90 dakikada 5-6 defa gözüküyor adam resmen. 48-70 arası nerdeydi çok merak ediyorum! Ayhan bile götünü yırtarken bu adamın bu kadar kaçak oynaması beni deli ediyor. Alex kadar mücadele ediyor, ama Alex'in 26'da 1'i kadar yetenekli. 18 takımın ancak 8'inde 11'de oynar ve Galatasaray'da 11.


Ve tüm bu yazının yazılma amacı. Allah tez zamanda ikinizden kurtarsın bizi. Aslında A.S'ye bir şey dememek lazım. Sonuçta malzeme bu diyor adam, ben zamanında şikeyle suçlanmış, Aziz Yıldırım'la Fenerbahçe yararına şike yapmak üzere anlaştığıma dair iddialar olan bir adamım. Bir boktan anlamam, en iyi transferim İnamoto'dur. Paramı verirsen ekime kadar, vermezsen s.kime kadar Galatasaraylıyım! Beni işe alır mısın Adnan Polat?

E bu adamı sen maaşla işe alıp, milyon eurolarını bu adama emanet edersen bu adama ben sövsem boşa gider!  Bu takımın önce Adnan Polat'tan kurtulması lazım. Keşke gönlümüzde bu takımın genç yöneticisi, Galatasaray sevdalısı Adnan Polat olarak kalsaydın be başkan! Galatasaray'ı bana sevdiren adamlardan biriydin, şimdi sayende takımımı izlemek istemiyorum ve çok kişi var benim gibi. Burası Galatasaray Spor Kulübü. Burası Polat Holding değil, biz bu armaya aşığız senin gül cemaline değil! İstersen Riva'yı 1 milyar dolara sat sevmeyecem seni Adnan Polat! Sana haysiyetsiz diyemiyorum bulunduğun konumdan dolayı, yani saygım sana değil makamına. O koltuktan kalkarsan ne olduğunu herkes bağıra çağıra suratına söyleyecek!

İster 0 çek, ister sabah akşam yenil Fenerbahçe'ye, istersen küme düş. Bizi ne kadar üzersen, o kadar aşık oluyoruz sana GALATASARAY!!! Bugün sahada mücadele eden, her şeyini sahaya vermeye çalışan oyunculara ve saha kenarındaki muhteşem teknik ekibe çok teşekkür ediyorum. Her şeyim değilsin ama çok şeyimsin be Galatasaray!

22 Ağustos 2010 Pazar

Guti'ne Çok Güvenip Quaresma'yı Çizdirmek



Schuster spor medyasının kendisinden çok ekmek yemesini sağlayacak, aynı Rijkaard gibi. Rijkaard'ın başardıklarını rüyasında göremeyecek olanlar "korkak" dahi diyebiliyor kendisine. Bugün Schuster'e de giydirmeler başlamış ki Schuster'in hem hoca hem futbolcu olarak yaptıklarının yanına yaklaşabilecek olan bir adam yok bu memlekette Rijkaard hariç. Ama bir memleket düşünün ki 10 hoca sürekli takımları değişe değişe çalıştırsın ve bu 10 hoca birbirine dost görünüp, birbirinin kuyusunu kazsın. Bakın Denizli gibi bir adam bile yorumcu iken Ertuğrul Sağlam'ın kuyusunu kazıp, kendisi yerine geçtiyse söylenecek bir şey kalmamıştır.

Rıdvan Dilmen Daum'a ekranlardan giydirirken şimdi kankası Aykut'un hiçbir hatasını söyleyemiyor. Young Boys ve PAOK yenilgilerini utanmasaydı "sıcak havaya" bağlayacaktı, sanki rakip klimalı ortamda oynuyor ya da Fenerbahçe İskandinav takımı da sıcağa hiç alışkın değil! Ne yazık ki böyle bir memlekette futbol adına doğruları söyleyebilecek insanlar bloglardan sesini duyurmaya çalışırken, hiç haketmeyen palyaçolar ekranları parsellemiş ortalığı iyice sirke çeviriyorlar.

Neyse konuyu fazla dağıtmadan dün geceye geçelim. Schuster rotasyona giderken 2 hata yaptı dün. Zapo-Ferrari ikilisi Erhan'ın hatalarını kapatıyordu, eğer bu ikiliden birini keseceksen yanında Erhan'ı da keseceksin. Ersan Gülüm çok beğendiğim bir oyuncu ama 15 gün önce geldi ve bu kadar uyum sağlaması beklenemez, zira Beşiktaş'ın aynı kadroyla üst üste 2 maçı yok. Ve 2. hatası. Bu takımın şu anki santraforu Bobo'dur, değil daha iyisi ona yakını bile yok. Nobre-Holosko-Nihat'ı topla bir Bobo etmezler! Schuster İBB'yi tanımamış, Tayfur Havutçu da -ki işi bu galiba- tanıtamamış. İBB disiplinden hiç kopmayan, pırpır forvetleri olan, sürekli savaşan bir takım ki çıktıkları günden beri büyüklerin belalısı olmuş,geçen seneyi 6.sırada tamamlamış bir takım.

Beşiktaş orta sahayı da Necip-Ernst yapmayınca orta saha da düştü ve yenilgi kaçınılmaz oldu. Delgado-Nihat-Tabata resmen bitmiş, okeye dönecek halleri bile kalmamış. Özellikle Delgado çok beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen sakatlıklar kendisini mahvetmiş, değil Beşiktaş'ta Anadolu takımlarının bile çoğunda oynayamaz bu haliyle. E Tabata zaten bu sınıfın topçusu değil. Bakmayın Yıldırım Demirören'in verdiği 8 milyon euroya, 2 milyon bile fazla bu adama. Ha şimdi yolla tekrar Antep'e, Kayseri'ye, Eskişehir'e falan sınıf atlatır o ayrı. Nihat da ne yazık ki geri gelemeyeceğini gösteriyor gün be gün. Bırakın eski Nihat'a yaklaşmayı, Yusuf Şimşek kadar bile oynamaz bu saatten sonra.



Beşiktaş Guti-Quaresma gibi iki muhteşem yabancı transferi yaptı ve büyük ihtimalle Robinho da gelecek. E gelsin, o da gelsin ama sen hala sahaya koyacağın 5 Türk'ü bulamadın. Hadi o 5 Türk'ü buldun,rotasyona girecek diğer Türkler için ne diyeceksin? Beşiktaş'ın Robinho'ya değil, en az 1 tane kaliteli Türk oyuncuya ihtiyacı var. Volkan Şen veya Ozan İpek'ten biri ve Sercan Yıldırım alınsa mesela kimse duramaz karşısında Beşiktaş'ın bu ligde. E Robinho'ya vereceğin 26'nın 17-18'ini Bursaspor'a ver paket halinde bu 3'lüyü sana verir! Beşiktaş bu kadroyla gider Avrupa Ligi Kupasını alır sınırsız yabancı şansıyla ama TSL'de pek bir şey yapabileceklerine inanmıyorum.

Kaleci Cenk için 1-2 şey yazmak istiyorum. Rüştü veliahtım demişti kendisi için ben de şımarmazsa Rüştü'den iyi olur diyordum. Karakter olarak nasıldır bilmem ama çok yetenekli. Karakter olarak da çok düzgün diyorlar. Eğer İstanbul'a kendini kaptırmazsa Avrupa'da büyük takımlara transfer için Onur Recep Kıvrak ve Necip Uysal ile birlikte en önemli 3 adaydan biridir.


Beşiktaş taraftarı Abdullah Avcı'yla dalga geçmek için "yere yatsana, yere yatsana" dediler, oyuncular yere yattı 2.gol sonrası. Bu akıl dolu protestolu gol sevinci için tebrik ediyorum İBB'li oyuncuları. Hem hocalarının yerine cevap verdiler taraftara, hem izleyenleri gülümsetmeyi başardılar. Bu mütevazı takımın oynadığı oyunu, tarzını beğenmeyebiliriz ama hemen hemen sıfır transferle, taraftarsızken bu konumda olmaları saygı duyulmaya değer!

P.S : Başlık birkaç Beşiktaşlı arkadaşıma ithafen yazılmıştır. Çok sinir bozucu olmaya başlamışlardı ve bu bozgun iyi oldu onlar için, susarlar artık bir süre. Q7'yi servise çekin, kasko delindi!
Related Posts with Thumbnails