Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Aralık 2009 Çarşamba

Bir boş umut daha gitti..

2008 yılında Werder Bremen'den transfer edildiğinde çok umutlanmıştık. Geleceğin sol beki olacağını düşünüp, sabırla kendini ispatlamasını bekledik. Geçen seneki Kocaeli maçında iyice umutlanmıştık ama gerisi gelmedi, fazla forma şansı bulamadı..
Bu sene ise gerektiği kadar şans bulduğuna inanıyorum. Sezon başında hazırlık maçlarında, Tobol maçında ve Kasım-Aralık ayındaki maçlarda bulduğu şanslar gayet önemli fırsatlardı; ama bırakın kendini göstermeyi en ufak bir umut bile bırakmadı bizde. Oysa böyle maçlarda oynayacaksın ki teknik ekip seni fark etsin, bu adamda iş var desin.. Üstelik taraftar da bu adamı çok sevdi. Sahanın öbür yarısında, bulduğu fırsatları daha iyi kullandığına inandığım üstelik de 1990 doğumlu Serkan Kurtuluş varken, 1988 doğumlu Alparslanı daha çok benimsedi taraftar. Buna rağmen beceremedi..
Bonservisiyle beraber Gençlerbirliğine verildi. 2,5 senelik de kontrat imzaladı. Bu transferde tek sevindiğim nokta Gençlerbirliği'nin başında da futbolu bilen, seven ve genç yetenekleri bulup çıkartabilen, onların gelişimine katkıda bulunan bir hocanın olması. Keza Yılmaz Vural gibi hocaların eline düşüp hayatını da kaydırabilirdi..

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails