Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Ekim 2009 Cumartesi

Derbi'ye Doğru!


Derbiye 20 saat kaldı,eminim 2 tarafın da içi kıpır kıpır. 2 takımın da kadrosu TSL'nin üzerinde ama sadece TSL'nin. El Classico değil ama bu da derbi sonuçta,futbol olarak arada uçurumlar olabilir ama gerilim olarak onun üzerinde. Lugano-Emre B.-Sabri-Emre A. gibi böyle maçlarda pimleri çekilen bombalar varken maçın sakin geçmesini beklemiyorum ama umuyorum son maçtaki görüntüleri görmeyiz.

İstatistikler Fenerbahçe diyor,kadro kalitesi Galatasaray.Maçın kilit adamı Keita olacak bence,iyi oynarsa Galatasaray maçı alır. Alex,Guiza,Lugano,Semih falan hepsi oynar eminim,hep aynı ayaklar derbi öncesi... İlk golü Galatasaray atarsa çok gol olur,çünkü Galatasaray geriye yaslanamıyor. Fenerbahçe atarsa Galatasaray'ın maçı çevirmesi zor ama bu kadar yetenekli ayaklarla imkansız yok Galatasaray için...

Neyse ki maç 25'inde de 5'i 6'sı falan değil,yoksa Fenerliler başlardı 5 Ekim 5-0 falan...

Şu maçı tarafsız bi gözle içkimi içerek izlemek isterdim,tıpkı geçen haftaki Galatasaray-Trabzonspor maçı gibi... Ama yine gerilecez,bi taraflarımıza kramp girecek,masaları yumruklayacaz ama çok keyifli olacak çoooook.... Arkanıza yaslanıp keyfini çıkarın :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails