Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Nisan 2010 Salı

Sivasspor:1 Galatasaray:1


  • Sahaya çıkacak olan 11 açıklandığında çok fantastik bir maç izleyeceğimiz aşikardı. Rijkaard takımın dört beceriksiz ortasaha oyuncusunu aynı anda oynatarak geçen hafta Servet'e söylediklerini uygulamalı olarak göstermek istemiştir umarım.Zira basının eleştirilerini takmayacak bir adammış izlenimi yarattı bizde bunca zaman.
  • Maç başlarken Aykut'a bu kadar iş düşeceğini sanmıyordum. Ligin en kötü futbol oynayan takımı Sivasspor neredeyse Galatasaray'ı sahasından çıkarmadı. Tabi bunda en büyük etken oyuncuların pas yapmak yerine her topu dışarı atarak yerinde kalmalarıydı.
  • Galatasaray'ın iyileri Gio, Topal ve hatalı gol yemesine rağmen Aykut'tu. Neill'i yazmıyorum çünkü adam standart oyununu oynadı.
  • Sivasspor Muhsin Ertuğral ile çok az da olsa sempati toplamaya başlamıştı ama Muhsin Hoca gittikten sonra yine eski çirkef takıma dönmüşler.
  • Hakem saçma sapan bir maç yönetti. Sivas'ın çok sert oynamasına izin verdi. Kartlarını mecbur kalmadıkça çıkarmadı.
  • Sivaslı Keita kırmızı yemeden tamamladı maçı. Sivas'ın en kötüsüydü. En azından dört tane de sarılık hareketi vardı ki Topal'a attığı dirseği saymıyorum bile.
  • Hayrettin'in sakatlığı hepimizi korkuttu. Fakat Keita'nın darbesi yüzünden olmadı olay. Hayrettin kafasının üstüne düştü. Zaten Keita da korkarak izledi tedavi sürecini.
  • Sedat Bayrak arkadaşının durumuna bakacağına Keita'ya saldırırken ben ve benimle maçı izleyen arkadaşlarım hep bir ağızdan sövdük. Zira bu adamın 3-5 maçını izleyen hiç kimse sakatlığa sinirlendiği için bu hareketi yaptığına inanmaz. Her zaman yapıyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hee Keita korkarak izlediyse tamam,kesin onun darbesi yüzünden olmamıştır.işinize gelince ii niyetli oluosunuz tabii.Ne bok yediğini bildiği için korkarak izlio olamaz mı?

sarkık libero dedi ki...

arkadaşım keşke yorum yaparken at gözlüklerini çıkarsaydın...
tamam keita çirkef bir adam ama bu pozisyon üzerinden bile keita'ya saldırmak istemek pek etik bir hareketmiş gibi gelmiyor bana.

Related Posts with Thumbnails