Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Mayıs 2010 Çarşamba

İl Capitano'nun Seyir Defteri #8


Seyir Defteri yazmayalı çok oldu,gündem de bu kadar yoğunken bi şeyler karalayalım.

*Trabzonspor kupayı aldı Fenerbahçe'nin hasreti 27 yıla çıktı,geyikler dönecektir ama ben bir Galatasaraylı olarak bunu yapmaya hakkım olmadığını düşünüyorum sonuçta adamlar bu sene bizden daha başarılı ve en azından kendi adıma dalga geçmenin haddimiz olmadığını düşünüyorum.Sonuçta adamlar kupada final oynadılar ligde de maçlarını aldıkları takdirde şampiyonlar.E 6 derbinin 5'ini de almış olacaklar Trabzonspor'u yendikleri takdirde.Daha ne olsun?

*Alex'in golünden sonra herkes maçın o skorla biteceğini düşünmüştür heralde.Ama 1-1 sonrası 3-1 biter bu maç dedim arkadaşlara :)

*Colman ve Umut 1 gol 1 asistle oynadılar,takdire şayan.Colman maçın yıldızı,Alex'in golü günün en güzel olayı.55 dakika adını duymadık,çıktı yine golünü attı adam.Takdir etmek lazım.

*Alex golü atınca Fenerbahçeli bi abim "Elano kaç Alex eder?5 Alex bir duble votka eder diyorlar." dedi.Sinan Engin'in kulakları çınlasın.

*Seromoni'yi izlemedim ama Aziz Yıldırım ne yaptı çok merak ediyorum.

*Fenerbahçe bu moralle pazar günü takılabilir ama normal şartlar altında Ankaragücü'nü farklı yenmeleri lazım.Emre formdan düşmüş sanki,son maçlarda vasatın üstünde oynuyor.

*Barcelona-Tenerife maçını izlerken Trabzonspor-Galatasaray maçının spikerlerini andım.Hani Emre Güngör topu kaptırınca "Puyol bu hareketleri yapıyor mu?" demişti biri diğeri de "Yok daha neler." demişti.Dün gece Tenerife'nin attığı golü izlesinler kim ne yapıyor görsünler!Aynı şekilde Valencia-Xerez maçında da Valencia aynı golü yedi.

*Valencia'nın 10 numarası Mata dün çok güzel bir frikik golü attı.2 gol 1 asistle oynadı zaten.

*Her yerde Messi konuşuluyor.Ligdeki 31.golünü attı ve Higuain kalan 3 maçta gol şov yapmazsa gol krallığını garantiledi.Şampiyonlar Ligi'nde de Olic gol atmazsa gol kralı olacak Messi.Tenerife maçında da 2 gol,1 asistle oynadı.

*Barcelona Villa,Silva veya Mata'dan birini almalı.3'ü de sol taraftaki eksikliğe ilaç olur.

*Twente ilk şampiyonluğunu kazandı.Şampiyonlukla ilgili her şeyi okumak için Uçan Hollandalı'ya alalım sizi.

*Aceto müthiş bir yazı yazmıştı,bayağı oldu okumayan kaldıysa okusun.

*Bu akşam Roma-Inter maçı var,rengimiz sarı-kırmızı yine :)


Çok uzun yazıp okunmayacak hale getirmeyelim yazıyı.Bi dahaki seyir defterinde buluşmak üzere.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails