Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Ekim 2010 Salı

Koca Kafa Arda!


Sakat sakat gittiği milli takımda kasığı atmış Arda'nın ve en az 6 hafta yok diyorlar, ilk yarıyı kapatabilir diyen de var. Elbet suçlu aramak manasız ama futbolsever olarak Arda gibi adamı 3 ay izlememek, Galatasaraylı olarak uzun bir süre Arda'dan faydalanamamak gerçekten berbat ötesi. Ben bir Galatasaray taraftarı olarak "oynayabilir" raporu veren milli takım doktorlarına, federasyona ve teknik ekibe dava açılmasından yanayım. Artık bu işin vatanseverlikle alakası kalmadı. Sene başında Arda, Sabri ve Hakan Balta'yı milli takımda kaybettik. Özellikle Balta ve Arda sağlam gidip sakat döndüler.

Arda Turan ve Hakan Balta. Hakan Belçika maçı için yapılan antrenmanda, Arda Belçika maçında sakatlandı milli formayla. 4 maç Galatasaray formasını giymediler ve şimdi yine milli takım kampındalar. Bu adamlar maaşlarını Galatasaray'dan mı milli takımdan mı alıyorlar? Arda her olayda "milliyetçi" bir insan olduğundan dem vurur. Mevzu milliyetçilik değil mevzu akıllı olmak. Kardeşim milli takımda oynayarak vatanı kurtarmıyorsun, artık anla bunu. Belçika maçı sonrası "bir daha sakat sakat oynamak yok." demişti Arda. 4 hafta sürdü bu akıllanma devri. Lakabı Koca Kafa ama koca olduğu kadar kalın galiba.

Aykut Kocaman milli takımda verilen yüksek primlerden şikayet etmişti son Gençlerbirliği maçından sonra. Şimdi kendisine katılmaya başladım.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Arda eğer ki milli takıma gitmeseydi, vatan haini ilan edilirdi, hele hele bizim medyamız.. Yerden yere vururdu, günlerce, haftalarca konuşulurdu. Haliyle Arda iyice çökerdi..

En basitinden, Rijkaard'ın açıklamaları bile ne kadar tepki topladı, vatan haini ilan etmeye getirdiler lafı.

http://jaimelesport.blogspot.com/

il Capitano dedi ki...

ben öyle düşünmüyorum.sakat sonuçta yahu.bunu raporla ortaya koyarsın,madem TFF yetkilileri ve ordaki hocaların seni çok seviyor arkanda dururlar.derler ki Arda çok istedi ama riske atmak istemedik,sonuçta bu maçtan sonra 9 maçımız daha var uluslararası alanda.

Related Posts with Thumbnails