Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Ekim 2010 Pazar

Rambo Yusuf Olun Bu Akşam!


Derbi üzerine hiç konuşasım yok, skor tahmini bile geçmiyor içimden ilk kez. Les Adnans sağolsun artık derbilerde bile heyecanlanamıyoruz. Maça 40 dakika kaldı ve çevremdeki hiç kimse eskisi gibi değil. Fenerlisi zaten kazanacam modunda, Galatasaraylısı kazansak ne değişir modunda.

Hagi'nin takımından ahım şahım bir futbol beklemiyorum. Tek istediğim fotoğraftaki gibi savaşan ayaklar. Üzerlerindeki formanın değerini bilsinler. Hayrettir ki parçalı ile çıkıyoruz sahaya. Parçalının kıymetini bilin, kutsal parçalıyı üzerinize giydiğinizde her birinizden birer Metin, birer Hagi olmanızı beklemiyoruz Rambo Yusuf olun yeter. Siz sahada Metin olun, biz tribünde Alparslan oluruz diyor uA ama ben sizlerin Metin olamayacağınızı biliyorum. Bu akşam Rambo olun isterseniz 5 yeyin!

1 yorum:

www.sonvagon.blogspot.com dedi ki...

Fenerbahçelileşmemeliyiz!

Daha önce zor durumlarda GS galibiyeti alıp günü kurtaran FB gibi yapıp sorunların üzerini kapatmamalıyız! 10 yıllık serinin bozulması bizi kaf dağına çıkartmamalı, sorunları masaya yatırmalı ve geleceğe sağlam adımlar atabilmeliyiz.

www.sonvagon.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails