Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 Ekim 2010 Pazar

Sadece 3 Puan Mı,Güzel Günlerin Başlangıcı Mı?


Hagi'nin ASY'ye çıktığı ilk maç olması nedeniyle çok önemli bir maçtı. Taraftar da farkındaydı, doldurmuştu stadı ve hiç susmadılar. Maçın başında ve ilk golden sonra yine arabeske bağladılar ama abartmamak lazım bunu. Nevizade Geceleri ve Sen Var Ya Sen'i daha az söylerlerse çok daha iyi bir itici güç olabilirler.

Maçın başında muhteşem bir baskı kurdu Galatasaray. İlk 12 dakika boyunca Antalyaspor sahasından çıkamadı ama ilk çıktığı pozisyonda Tita'nın Ufuk'la karşı karşıya kalması bizim adımıza alarm oldu. Misimoviç güzel ortasına maskeli sabotajcı güzel bir kafa vurdu ve top Ömer'in uzanamayacağı yere gitti. Bizim maskeli Rijkaard gittiğinden beri her maç daha da iyi oynuyor, en önemlisi yüzü hep gülüyor. Dua edelim de Hagi'yle arası bozulmasın!


Serkan Kurtuluş sakatlanana kadar çok iyi oynadı takım olarak Galatasaray. Serkan da 2-3 tane güzel, kritik müdahale yaptı. Sakatlanınca İnsua girer diye bekledim ki Hagi ezbere iş yaptı, Ali Turan yeteneksizini aldı oyuna. 2. yarının zor geçeceği anlaşılmıştı zaten Ali girerken.

Pino'nun gol atmasına çok sevindim. Geldiğinden beri 20. şutunu çekmiştir heralde, çok şükür bir topu fileye değdi. 2 maçtır iyi oynuyor, Baros'un arkasında Arda-Misi-Pino üçlüsünü görecez büyük ihtimalle. Misimoviç de dün çok gayretliydi, bir gol atsa da şu şanssızlığı kırsa.

Neill ve Cana her zamanki gibi. Adamlar işlerini yapıyor. Neill direğe çarptığında abartmadan söylüyorum götüm attı korkudan. Yemişim maçı Neill Reyiz'e bi şey olmasın. Cana neden 60'ta çıkarılıyor hala anlayamıyorum, gizli ön libero 16 numara sahadayken Cana çıkıyorsa art niyet ararım arkadaş! Hagi dahi olsan Türk topçulardan korkuyorsun demektir bu. İnsua yerine Balta'nın oynaması da bunu gösterir aynen.

Barış ve Sabri'ye teşekkür ediyorum kendi adıma. 2 dk durmadan oynadılar. Barış sakin olsa gerçekten Gattuso'dan iyi ama öğretecek olan da Hagi'dir. Sabri de çok yararlı işler yaptı, gerçekten beyni olsa Dani Alves'den daha yetenekli. Ali Turan ve Emre Çolak için bir şey demeyecem zira ikisi de gereksiz insanlar benim gözümde. Emre Çolak o kiloyla A2 takımında oynayamaz, Djehoua yanından hızlı koşsa eminim düşer Emre. İnsua girdikten sonra neden oynaması gerektiğini gösterdi.


Antalyaspor fena oynamadı. Özellikle Tita zaman zaman Ali Turan'a tecavüze yeltendi ki hiç hoş değil. Veysel çaktırmadan maskeli sabotajcıyı çok zorladı.  Necati'nin erken sakatlanması bizim için iyi olmadı, Ali Zitouni daha tehlikeli oldu ondan. Ömer Çatkıç denen yaratığa edilen küfürlere üzülmedim, yaptıklarına saysın! Puan alsalardı hiç çıkıp ağlamayacaktı, hepimiz tanıyoruz onu. Antalyaspor savunmasında oynayan Musa defansif orta saha olarak daha iyi işler yapabilir, boyu kısa kalıyor stoperde. Çok sert oynuyor Antalyaspor. Eski Galatasaray olsa sinerdi ama bu Galatasara çok farklı. Mehmet Özdilek klasik açıklamalarını yaptı maç sonu ama oynatmaya çalıştığı futbolu takdir ediyorum. Aynı mücadeleyi, aynı sertlikleri Beşiktaş maçlarında da görmek isteriz. (İRONİ)

Hagi son resimde Adnan Polat'a arkasını dönmüş. Dikkat etsin, sırtını bi yere dayasın başına bir şey gelmesin. Celal Doğan'ı tribünde gördüm, mutlu oldum. Türk Sporunun böyle isimlere ihtiyacı var, federasyonun başına geçse keşke.

Son olarak tribündeki topçularımız. Gülmeyin, eğlenmeyin oğlum. Siz somurtun, mutsuz olun istiyor insanlar. Siz güldükçe düşmanlarınız hasetinden çatlıyor. Bir insan evladı var otorite diye adlandırılan. Bu takımın her şeyi Baros'a bile laf edebiliyor. Ayrı bir yazı konusu o ama yine de başlangıcı burdan olsun. Rıdvan Dilmen, sen kaç maç oynadın kariyerin boyunca? Baros geçen sene az maç oynadı haklısın ama senin şeref yoksunu topçun ayağını kırdığı için olmasın o. Lütfen sadece Fenerbahçe maçlarını yorumla, çünkü başka takımları yorumlayınca çirkef yüzün ortaya çıkıyor!

1 yorum:

koala dedi ki...

Eline sağlık

Related Posts with Thumbnails