Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Kasım 2010 Çarşamba

Pislik!



PFDK yetkisiz menajerlik yaptıkları gerekçesiyle teknik direktör Bülent Uygun'a 8, futbolcular Ümit Karan, Serdar Özkan, Murat Şahin, Koray Avcı, Volkan Arslan ve Mehmet Sedef'e 4'er maç müsabakalardan men cezası verdi. 

Çok ilginç memleketiz vesselam! Adamlar bariz bir şekilde pisliğe bulaşmış ve biz futboldan uzaklaştırmak yerine sadece uyarı mahiyetinde cezalar veriyoruz. Bülent Uygun "çiğ süt emmediklerini" söylemişti, o zaman bu cezanın nedenini açıklamasını bekliyoruz kendisinden. Gerçi laf cambazlığı iyi yaptığı bir şey ve yine kıvıracaktır, benim güzel ülkemin balık hafızalı güzel insanları da 2 gün sonra unutacaktır bunları. 

PFDK bu arkadaşları futboldan men edemedi, yemedi ama kulüpler etmeli. Bir Galatasaraylı olarak bu saatten sonra bariz şekilde pisliğe bulaşan bir adamın takımımın formasını giymesini istemiyorum ve giydiği sürece bu takım benim sevdiğim takım değildir. Biz bu takımı Metin'leri, Cüneytleri, Rambo Yusufları dinleyerek, Hagi'leri, Cesur Yürek Bülentleri, Tafoları izleyerek sevdik. Galatasaray yönetimi tarihin en kötü yönetimidir ama bu adamı kadroda tutarak tarihin en kirli yönetimi olurlar ve aynı şekilde diğer kulüpler de! 

Son olarak PFDK ve TFF. Kurumlarınız zaten çok temiz değildi ama şu cezalardan sonra pislik boğazınıza kadar geldi, hala mideniz bulanmadı mı? Gerçi zamanında Anayasa Mahkememiz de hükümetin laikliğin karşıtı eylemlerin odağı olduğu ancak çok tehlikeli olmadığı boyutlarda olmadığı için kapatılmadığını açıklamamış mıydı? Pislikten ölmüşüz haberimiz yok resmen!


Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails