Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Eylül 2009 Pazar

Virtüöz Alex, Amatör Antalya

Antalyaspor-1 Fenerbahçe-2

Yunus Yıldırım beden eğitimi öğretmeniymiş. Bünyamin Gezer sahadaki topçuları ıslah edilecek suçlu sanıyor,Yunus Hoca da öğrencisi sanıyor heralde... Karşındaki adamlar milyon dolarlar alan,karşılığında iyi kötü mücadele eden insanlar. İnsan psikolojisinden anlayan hakem görmek istiyoruz sahada artık. Koca koca adamları milyonların önünde azarlıyor resmen Yunus Hoca... Bu akşamki maçta faul yaptı diye Antalyaspor'lu oyuncuyu azarladı. Sana ne!!! Faulu ver,varsa kartı ver gerisine karışma... Bu kadar antipatik olmayın lütfen,o gözleri öyle açarak ne yapmaya çalışıyorsunuz!

Maçın adamı Alex'ti,tartışmam... Ama Kazım bu gece her yerdeydi. Hem tüm Fenerbahçe ataklarına,hem de tüm olaylara karıştı. Gitti yan hakeme gözlük yaptı,yerdeki çakmağı hakeme verdi,Yalçın'la dalaştı,Necati'ye sus işareti yaptı...Ama aynı zamanda golünü attı,çatala vurdu direk engelledi...Çok iyi oynadı,sağ açık oynarken sürekli içeri kaçarak arkasındaki arkadaşını fazladan yormasa çok daha iyi olacak...
Bu maçın konuşulacak çok şeyi var ama Antalyaspor'un yediği 2.gol açık ara başı çeker. Maçı izlerken 5 yıldır amatör kümede top oynayan bi arkadaşım vardı yanımda-aynı zamanda Fenerbahçeli- aynen şu cümleyi kurdu :

-Bu golü bizim İdmanyurdu yemedi bugüne kadar,yemez de...


Şifo maçtan sonra diyor,amatörce gol yedik diye...Senin bu takımın başında 2.senen,lig başlayalı 7 hafta olmuş... Sen topçularına bunu öğretemiyorsan,ne işin var orda... Belki bu 1 puanla kümede kalacaktın çünkü bu ekstra puan. Fener senin rakibin değil,ondan puan almak seni rakiplerinin önüne geçirir,çünkü onlar alamıyor puan Fener'den...Bırak bu işleri Şifo,hocalığın ne adamlığına ne topçuluğuna yaklaşamaz.Sadece motive ediyorsun,gaz veriyorsun...Bu yüzden Fatih Terim seni yardımcısı yaptı zaten...
Veysel Cihan gibi bence yeteneksiz fakat eğer varsa da tek yeteneği hava topu olan adamı 4-3-3'ün sol tarafında oynattı sırf Necati'yi oynatmak için. Balili'yi aldı oyuna,Balili nerde oynadığını bilmeden oynadı. Fener sağbeksiz oynarken,sol taraftan yüklenmeyi akıl edemedi. Berbat bir takım Antalyaspor...Kalecisinden ileri ucuna kadar. En iyi oyuncuları Kerim Zengin erken sakatlanıp çıktı,şanssızdı...


Alex gerçek bir virtüöz gibiydi,her dokunuşu sihirliydi.Özellikle Kazım'a verdiği topuk pasıyla neden TSL'nin en iyi yabancısı olduğunu gösterdi. Gökhan Gönül savruk,dağınık,kötü ötesi.Dinlendirilmesi gerekiyor. Guiza iyiniyetli ama artık ayakları gitmiyor,o kadar çok koşuyor ki pozisyona girdiğinde bitirecek hali kalmıyor.

7'de 7 yaptı Fenerbahçe,kötü oynayarak kazandılar yine bence.3 direğe,2 Guiza karşı karşıyasına rağmen kötü oynadılar. Emre B. önemli eksik ama asıl sebep rotasyon yapmayan Daum'dur... Bakalım önce G.Saray mı F.Bahçe mi duracak???

Şu an tkrarını seyrediyorum 2.golün,Erman-Şansal yorumları eşliğinde. Gol bildiğin komik ya... Şu golü yiyen takım küme düşmeyi sonuna kadar haketmiştir. 4 kişi birden kaleciyle karşı karşıya,yarı sahada bi tane Antalyalı yok... Fenerli oyuncular, Antalya defansı gibi maşallah :) Şu golü izlemeyen kalmasın,okullarda ders olarak gösterilsin.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails