Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Şubat 2010 Cumartesi

Ayar!


Manchester'ın mavileri Londra'nın mavilerini dağıtmış.Stamford Bridge'de John Terry'nin kan davalısı Wayne Bridge için kazandılar galiba.Roberto Mancini'nin Fatih Terim gazı verdiğini düşünüyorum bu maç öncesi."Arman için oyna,forman için oyna,Bridge için oyna." diyerekten gazı vermiş,topçular da almış.

42'de Lampard 1-0 yapmış.45 ile 87 arası 2 Tevez(biri penaltı),2 de Bellamy takmış ki arada Belletti'nin direk,Ballack'ın çift sarıdan kırmızısı var.90'da yine Lampard penaltıdan atmış ama bu sadece hezimeti biraz zayıflatmış. Chelsea sadece maçı değil şu sorunlu günlerinde Belletti ve Ballack'ı da kaybetti.Essien ve Ashley Cole'un yokluğuna bi de bunlar eklendi.Yani zaiyat sadece 3 puan değil.

Maç kadar önemli olan mevzuu da maç öncesi seromoniydi,kan davalılar Terry ile Bridge'in arasında maçta bi şey yaşandı mı bilmiyorum ama maç öncesi Bridge Terry'nin elini almayarak yanındaki ufak çocuğun elini sıkmış.Bellamy de hafif gider yapmış ama ben en çok Tevez ve Ireland'dan bi tepki bekliyordum.Bridge efendi adammış,başkası olsa maç içinde ayak kırmaya giderdi.Buna rağmen yıllarca oynadığı Stamford Bridge'de tribünler tepki göstermiş,sanki Bridge Terry'nin hatuna sarkmış ha. Anlıyoruz kaptanınız ama insanda utanma olur azıcık!Yürüyedur Bridge,hareket takdire şayan!


Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails