Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Şubat 2010 Pazar

Eyvah Eyvah


Recep İvedik 1-2-3'ten de,Arog,Gora,Yahşi Batı üçlemesinden de daha komik,daha bizden,daha samimi bir film Eyvah Eyvah.Ata Demirer hem yazmış,hem oynamış.Demet Akbağ,Bican Günalan ve bir kısım BKM oyuncusu oynuyor filmde.Çanakkale-Geyikli'de başlıyor film,Trakya-Ege karışık bir şive var filmde,Geyikli ve Bozcaada'da böyle konuşuyormuş insanlar.Zaten espriye gerek yok,ben böyle tatlı konuşan bi insan görsem gülmeye başlarım.Filmin konusunu,çekimleri,oyunculukları çok beğendim.Gülmekten karnıma ağrı girdi.Garanti veriyorum film bitmesin isteyeceksiniz.Recep İvedik denen saçmalık 3 milyon gişe yapıyorsa bu filmin 5 milyon gişe yapması lazım.Türkiye'de iyi şeylerin de izlendiğini görebiliriz umarım.Filmde en çok güldüğüm replik :

-Senden ötürü!

Demet Akbağ'ın muhteşem oyunculuğu önünde saygıyla eğiliyorum.İnsan oynar ama bu kadar güzel oynayamaz bir çatlak şarkıcıyı.Demet Akbağ bir popçumuzu oynuyor gibi geldi bana,hafiften dalga geçiliyor gibiydi.Filmi izleyen varsa özellikle bu konuda yorum bekliyorum.

3 yorum:

bigbossares dedi ki...

film hakkında yazdıklarına katılıyorum gercekten hoş bir film,izlenmeli..demet akalın mı olmuş acaba demet akbağ ??
not: recep ivedik yorumunuza katılmadım...

il Capitano dedi ki...

recep ivedik yorumuma çok kişi katılmıyorum ama söylediğiniz gibi bu benim yorumum :) evet demet akalın olmuş,özellikle şarkıda çok belli ediyor...

yyyyyyyy dedi ki...

recep ivedik yorumun %100 doğru. kameranın önüne geçip zıplayalım, bir iki lise esprisi yapalım, komedi olsun, film olsun. böyle bişey yok.

demet akalın dediğiniz gibi. o karıyıda sevmezdim, iyi dalga gecmisler. kimden ötürü acep.

Related Posts with Thumbnails