Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Mayıs 2010 Cumartesi

Lincoln Ruhu



Bugün sahada bir Lincoln yoktu maalesef.Hele ki maç sonu Ömer'e sarılanları gördüm televizyona saldırasım geldi.Bir insan itici olabilir ama bu karizmasından kaynaklanır,söverken bile saygılı olursun.Jose Mourinho,C.Ronaldo,Terry gibi.Bir insan senin tarafında değildir ve sana karşı sürekli iyi işler yapar,saygı duyarsın.Başarılıdır çünkü adam,bir şey demeye çekinirsin.Buna da bize en yakın örnek Alex de Souza'dır ya da İbrahim Toraman.

Ama bu Ömer Çatkıç denen adama ben maç içinde her türlü küfürü ettim açık söylemek gerekirse.Maç öncesi muhabbetlerde de "maç umrumda değil ama şu Ömer,Şifo Mehmet,Yalçın,Sedat gibi kendini bir şey sanan,diğer takımlara karşı bir şey yapmayıp rakip Galatasaray olunca deli dana gibi saldıranlara inat kazanmalıyız bu maçı." diyordum ama unutmuşum bizim topçuların umarsızlığını,ruhsuzluğunu.

Keita,Neill,Hakan Balta,Topal biraz da Aykut.Gerisini direk çöpe at,en azından bu maçlık.Arda'ya bir şey demek içimden gelmiyor ama golü attırdığı gibi golü de yedirdi bize sağolsun.Orta sahada takım ilerdeyken verkaça girip kolayını yapmak yerine salak bir çalıma girdi ve kaptırdığı an anladım gol yiyeceğimizi maalesef.

Yenilmemize zerre üzülmedim ama Ömer şerefsizi taraftarınıza hareket çekerken hiç mi sinirlenmediniz,hırslanmadınız!!!O şerefsiz dediğiniz Lincoln kadar olamadınız,yazıklar olsun hepinize!

Cassio de Souza Soares Lincoln...

2 yorum:

90 + 3 dedi ki...

Gidenlerden çok azına üzülmüşümdür Lincoln kadar. Hemen ezberden, canı isterse oynar etiketini yapıştırdılar üzerine. Arda'nın ne farkı var Lincoln'den?
http://doksanartiuc.blogspot.com/

bobi dedi ki...

özledim seni be lincoln kim ne derse desin özledim...

Related Posts with Thumbnails