Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Ağustos 2010 Cuma

Adnan Polat ve 5 Çıkış Kapısı



Umarım bu başkan olarak izlediği son maç olur Adnan Polat'ın. Bunu sırf transfer yapmadığı için söylemiyorum, Galatasaray'ın saygınlığını dibe vurdurduğu için söylüyorum. Eğer sen 5 ay önce kaptanlık için ağlayan çocuğa önce "Florya'nın 5 çıkış kapısı var,birinden çıkarsın çıkmak istiyorsan." deyip 5 ay sonra kaptanlık ve 10 numara verirsen ne o çocuk ne ekürileri seni sallamaz bir daha. Sen eğer 3 ay önce sana seçim kazandıran yöneticini türlü katakullilerle saf dışı bırakırsan bu saatten sonra ne güven duyulan adam olursun ne saygı duyulan! Umuyorum en yakın zamanda kankan Adnan'ı da alıp kulübü rahat bırakırsın Adnan Polat. Bize Özhan Canaydın'ı arattın ya tarih seni de yazacaktır!

2-3 gün içinde Misimoviç transferini açıklayacaksınız,sonraki günlerde de Emana ya da Jadson'dan biri gelecek. Alın bi yerinize sokun bu adamları. Avrupa gitti, Bucaspor'a, Konyaspor'a karşı oynasın diye mi getiriyorsunuz Misimoviç'i...


Bu akşamki maçın taktiği, analizi konuşulmaz. 91'de gol atıp, 93'de gol yediğin ve bu yediğin golle elendiğin bir maçın nasıl bir analizi olabilir ki! Aptalsınız işte, aptal kere aptalsınız. Ama bazıları var sahada, onlar aptal değil. Aptal olsalar iyi, onlar sabotajcı. Fatih Terim babaları gelsin, şu yalnız ve güzel adam Rijkaard gitsin istiyor onlar. Biri var sözde 10 numara ve kaptan, milli takımda oynarken takım ne zaman sıkışsa o devrede ama burada hep kayıp son zamanlarda. 2 sene Ashley Cole'la kıyaslanan biri vardı bu takımda. Ne zaman sigara içerkenki görüntüleri çıktı, istikrar abidesi ara ara düşüşlere başladı. Bu sezona iyi girmişti ama sonra ne olduysa (!) her maç bir hatalı golde payı var. 10 numarayla bizim çakma A.Cole işbirliğine mi girdi diye düşünüyor insan!

Ha bir de "Ayıboğan" var. Şu haliyle kedi boğamaz gerçi ama neyse. Rijkaard'a sallar, sallar ama hem Rijkaard hem o yerinde kalır. Lanet gelsin sana yönetim! O da 4 gözle bekliyor imparatorunu, sonuçta bağımsızlığına kavuşacak.

Sergen Yalçın konuşuyordu bugün Fenerspor'da, pardon ntvspor'da! Dedi ki Gökhan Zan niye oynamaz! Baktılar kulübede adam yok, Gökhan Zan'a kadar düştüler. Yakında diyecekler bir Cumhur, bir Anıl Dilaver oynamaz mıydı orada falan diye biz de dumur olacaz! Haklısın Sergen sen yorumculuk yapabiliyorsan, Gökhan Zan da top oynamalı!




Her evin küçük çocuğu, sempatik yüzü Arda Turan'dı eskiden O. Şimdi ise abileri gibi hizipçi diye anılıyor, Fatih Terim ile yediği yemekler konuşuluyor!

Haldun Üstünel 10 numarayı verirken bir gazeteci sormuştu ;

-Lincoln'un formasını mı veriyorsunuz?

-Hayır, Metin Oktay'ın formasını veriyorum.

Biz de diyoruz ki çıkarın kutsal parçalıyı, çıkarın Metin'in formasını yakışmıyorsunuz! Çok iyi oyuncular olabilirsiniz ama Metin'in karakterinin 10'da 1'i yok hiçbirinizde. Eğer dediğin gibi Galatasaray'a aşık olsaydın Arda Turan, şu mağlubiyetlere bizim kadar üzülseydin bizim tribünde, ekran başında terlediğimiz kadar terler, ıslatırdın o formayı. Maç boyu korner atmaktan başka bir işe yarardın!

Mümkünse bu kadro bu takımda kaldıkça kutsal parçalı giyilmesin, pembe mercan giysin bunlar parçalıyı Kewell giysin sadece!!!

6 yorum:

brk dedi ki...

http://kalecioyuncu.blogspot.com/2010/08/buyuk-kaptan.html

şu fotoyu görünce utandım, bu mudur galatasaraylılık ruhu ya? ayrıca forma olayı gece benimde aklıma geldi bej rengi pembe, geçen seneki mor bu biizm türklere bunlar yakışıyor parçalı değil...

Nihat ONUR dedi ki...

Bu sene parçalı giyilmesin !!o yaptıkları salak salak pembe ,mor ve ne idüğü belirsiz renklerle cıksınlar Samiyene TT' a ...
Gercekten bu şekilde bir kampanya düzenlensin ...

il Capitano dedi ki...

@ brk

Gökhan Gönül'ün Elano'yu piç ettiği pozisyonda Gökhan'ı sakinleştiren adamdan her şeyi beklerim.Türk Milli Takımı'na oyuncu göndermeyecen abi.orda bi kaynaşıp geliyorlar,burda bizim takımı s.kiyolar!

Resmi de aldım müsadenle,kaynak göstererek.Çok daha ağır bir yazı düşünüyorum!

@ Nihat Onur

Gayet ciddiyim bu konuda.bu ruhsuz ve hatta onursuzlar giymesin Metin'in formasını!

fazıl dedi ki...

Çok doğru ...Korner-Out yüzünden attırtacak kendini ve takım 10 kişi.Atılan kaptan ? Sonra da takımın çıkarını korudum ! Birilerinin burasının "Bizans olduğunu Rijkaard'a öğretmesi lazım .

Melih ERTAN dedi ki...

Selam,
Esas onursuz davranış nedir biliyor musunuz? Geçen pazar Bursa maçında Hüseyin Kewell'a (adam gibi adama, sarı-kırmızıya yakışan tek adama) kafa tutuyor. #22 Hakan denen BALTA seyrediyor. Bu vurdum duymazlık değil, haysiyetsizliktir.
Bu adam hala 11de, servet sezon sonu 4M €'ya 10 tane klup bulurum ama GS bırakmaz açıklamasını yapıyor, bu adam hala floryada. Başkan yok ki klubün başında, bunları Floryanın 5 kapısından ayrı ayrı kovsun. Bizler transfer yapılıyor diye almıyoruz kombine, forma. Sarı-kırmızı'ya aşık olduğumuz için alıyoruz. Ama sarı-kırmızıyı haysiyetli oyuncular giysin mümkünse.

Melih ERTAN

il Capitano dedi ki...

@ Melih

Bursa maçı yazımda bulabilirsin Hakan Balta olayını.Aynı şeyi direk yazdım maç sonrası.Yönetim adam olsa şunların 3 tanesini 3 maç kadro dışı bırakır bak bakalım o zaman götleri tutuşmuyor mu?Servet'in hala bu takımda olması artık trajikomik bi hal aldı,kızamıyorum bile gülüyorum sadece!

Related Posts with Thumbnails