Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Koy Hakem'e Koy, Yönetim'e Koy. Koooy Hepsi Göt Olsun!



Eleştiri içeren ve çok karamsar bir yazı olacak. Bu mağlubiyetin suçunu hakeme bulmayacam ama bu angut kuşu hakkında 1-2 şey yazmak gerektiğini düşünüyorum. Ne iş yapar özel hayatında, nasıl bir insandır bilmem ama hakemliği 5 para etmez! Maç sonrası Volkan Şen gülerek "sağolsun hoca kırmızı vermedi." diyebiliyorsa ve hakemi zerre takmadığını belli edebiliyorsa zaten bu adamın hakemliğine diyecek bir şey yok. Baros omuz atıyor, dön at delikanlıysan. At ki ben de sana helal olsun ulan, ezdirmiyorsun kendini diyebileyim! Volkan'ın ilk sarı kartını tartışırım, aynılarını vermedi ama 2. sarı kartı vermemek haysiyetsizliktir. Orda o hareketi sarı kartı olmayan biri yapsaydı yapıştırırdı sarıyı suratına Abdullah aynı Elano'ya yaptığı gibi. 70. dakikada Ayhan'ı atman gerekiyordu atamadın, sana omuz atan ve saygınlığını -var mıydı ki- sıfıra indiren Baros'u da atamadın, sürekli itiraz eden ve oyunu yavaşlatan Ivankov'u da atamadın. Ulan adama sormazlar mı seni sahaya niye koydular o zaman? Kartları da bi tarafına sokaydın da kimse kart görmeseydi bu gece! Eğer bu hakem ASY'ye gelip Galatasaraylı oyuncuları ezebiliyorsa kusura bakmasın ama bi siktirsin gitsin Adnan Polat!


Mehmet Helvacı maç sonu taraftarın protestosunda haksız olduğunu söylemiş. Özellikle Adnan Sezgin'e kızılmaması gerektiğini söylemiş. Bu adamlar bizimle resmen kafa buluyor! Ulan Haldun Üstünel'in yetkilerini alıp bu adama vermediniz mi? Şu ana kadar yapılan transferlerin yetersizliğini görmüyor musunuz? E kime kızalım, bakkal Ahmet Amca'ya mı? Sıfata bak ya, otur sabaha kadar şu surata bakıp söv işte!


Fotoğrafa iyi bakın. Hüseyin Çimşir denen hacı kılıklı Kewell'la tartışıyor, Sercan ayırıyor. Ordan geçen bu takımın en adam gibi adamlarından Hakan Balta ne yapıyor? İZLİYOR! Sen orda biriyle kapışsan ilk gelecek adamlar Kewell ve Baros olur ulan! Ama sen böyle gördün ağabeylerinden, kaptanlarından de mi Hakan? Hazır "imparator" lafları da geçerken yerlilerle kötü olmamak lazım, yoksa nah görürsün formayı de mi? Yazık ulan yazık şu güzel adamlara yazık, kaç kurtar kendini Kewell ne işin var bu haysiyetsizlerin arasında.


Büyük kaptan Arda Turan! Yine küstü bugün büyük kaptan, yeni Metin Oktay (!). Sol taraf kendisi yerine Kewell'a verildi, o meşhur kıçı dayama hareketini bile yapmadı bütün maç. Barış'la, Ali Turan'la al gülüm ver gülüm oynadılar sağ kanatta. Kornerleri, frikikleri, ortaları her boku kaleye doğru kullanmayı öğrenmiş bu aralar sürekli bu maharetini gösteriyor bize sağolsun. Rıdvan'ın, Hakan Şükür'ün gazını almış dalgasına bakıyor sahada. Devam et Arda, buralar senin zaten buranın ağası sensin. 36 yaşına kadar oynarsın sonra biri "git" der, çıkar ağlarsın "vefasızlar" falan filan! Biz bu filmi daha önce gördük de mi?

Rijkaard sana bu kadar sahip çıkarken devam et böyle yapmaya ki "manevi baban F.T" gelsin de döve döve oynatsın sizi, ondan anlarsınız siz!


Servet Çetin. Geçen senenin ortasından beri konuşuyor ve hala 11'in bankosu. Konuştuğu kadar iş yapsaydı keşke. Bugün ilk golü dikkatle izleyin ve söyleyin bana Servet ne yapıyor orda? Sen hala bu takımdaysan Servet, bu yönetimin basiretsizliği ve acizliğindendir. Ama unutma bu taraftar seni unutalı çok oldu, seni sahada görünce tüylerim diken diken oluyor. Nerde o forması çamurdan görünmeyene kadar savaşan Servet?

Ali Turan diye bir adam var sağ bekte, resmini bile eklemiyorum görmek istemezsiniz zaten. Arkası dönük oyuncuya orta sahada, taç çizgisinin orda neden faul yapar bir insan? Beyni yoktur da ondan! Uzatmaya gerek yok, Horto siktir git demişti az demiş!

Mustafa Sarp diye bir adam var, 90 dakikada 5-6 defa gözüküyor adam resmen. 48-70 arası nerdeydi çok merak ediyorum! Ayhan bile götünü yırtarken bu adamın bu kadar kaçak oynaması beni deli ediyor. Alex kadar mücadele ediyor, ama Alex'in 26'da 1'i kadar yetenekli. 18 takımın ancak 8'inde 11'de oynar ve Galatasaray'da 11.


Ve tüm bu yazının yazılma amacı. Allah tez zamanda ikinizden kurtarsın bizi. Aslında A.S'ye bir şey dememek lazım. Sonuçta malzeme bu diyor adam, ben zamanında şikeyle suçlanmış, Aziz Yıldırım'la Fenerbahçe yararına şike yapmak üzere anlaştığıma dair iddialar olan bir adamım. Bir boktan anlamam, en iyi transferim İnamoto'dur. Paramı verirsen ekime kadar, vermezsen s.kime kadar Galatasaraylıyım! Beni işe alır mısın Adnan Polat?

E bu adamı sen maaşla işe alıp, milyon eurolarını bu adama emanet edersen bu adama ben sövsem boşa gider!  Bu takımın önce Adnan Polat'tan kurtulması lazım. Keşke gönlümüzde bu takımın genç yöneticisi, Galatasaray sevdalısı Adnan Polat olarak kalsaydın be başkan! Galatasaray'ı bana sevdiren adamlardan biriydin, şimdi sayende takımımı izlemek istemiyorum ve çok kişi var benim gibi. Burası Galatasaray Spor Kulübü. Burası Polat Holding değil, biz bu armaya aşığız senin gül cemaline değil! İstersen Riva'yı 1 milyar dolara sat sevmeyecem seni Adnan Polat! Sana haysiyetsiz diyemiyorum bulunduğun konumdan dolayı, yani saygım sana değil makamına. O koltuktan kalkarsan ne olduğunu herkes bağıra çağıra suratına söyleyecek!

İster 0 çek, ister sabah akşam yenil Fenerbahçe'ye, istersen küme düş. Bizi ne kadar üzersen, o kadar aşık oluyoruz sana GALATASARAY!!! Bugün sahada mücadele eden, her şeyini sahaya vermeye çalışan oyunculara ve saha kenarındaki muhteşem teknik ekibe çok teşekkür ediyorum. Her şeyim değilsin ama çok şeyimsin be Galatasaray!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Oynananların hepsi oyunun birer parçaları. Balta, Servet, Arda'daki bir anda oluşan pervasız hareketler, yönetimin Adnan Sezgin'i getirmesi, giden gelen oyuncuların dengesizliği hepsi Adnan Polat'ın Rijkaard'ı yoketmek için ortaya koyduğu oyunun birer parçası. Oyunun sonunda da Rijkaard gider, Terim-Kerimoğlu ikilisi gelir, takım yine oynamaya başlar. Gör bak aynen olacak bunlar.

Ozan dedi ki...

kardeşim çok güzel yazı yalnız eklemek istediğim bu helvacı lig tv'de 2 ye 1 programında dediki biz yetersiz olduğumuz zaman istifa ederiz ama şuan istifa edicek durumda değiliz gelde basma küfürü yalnız şu var baslığa katılmakla beraber kamera kimi gösterdiyse küfrettim ardaya bile rijkaard kewell baros neill hariç gerçekten hepsine koy güzel temizlik lazım bu takıma ve hakanları bülentleri galatasaraydan uzak tutmak lazım

il Capitano dedi ki...

@ ozan

aslında küfür hepsine lazım dediğin gibi ama başlığa sığmaz!

@ozhano

aynen dediğin senaryo olacak ama taraftar çok güçlü duruyor Rijkaard'ın arkasında,götü yer mi Polat'ın şu an bilemiyorum.

Unknown dedi ki...

şu ana kadar taraftarın Rijkaard'ın arkasında olması önemli. Futbol cahili yönetimin değişmesi an itibariyle mümkün olmasa da burnunun sürtünmesi lzm. Umarım taraftarımız oyuna gelip yanlış kişileri ıslıklamaz . Nasıl bi yönetimdir bu hataların kaçıncısıdır belli diil . Taa inamatolu kadromuzu şampiyon yapan gerets in sağ kolu bülent tulunu göndermekle başladı bu süreç. Bi daha da iflah olmadı bu adamlar. Rayında giden ne varsa el atıyolar ve bi şeyler ters gidiyor . İnamoto lu carrusca lı bi kadroyla bizi rekor puanla şampiyon bi teknik direktörümüz vardı, sayın adnan polat onu gönderdi T.D. sorunumuz başladı . kaleci sorunumuz yokken yokken mondiyi gönderdi, o gün bugündür kaleci arıyoruz... Skibbe bize avrupada çeyrek final oynatacakken meira yı sattı kewell ı stoper oynattı.. Nondadan başka forvet yokken onu satıp iki çerez aldı atleticoya elendik takım beş paralık oldu. Bi tane yönetecimiz vardı onu da adnan sezgine değişti.Beşiktaş ve Fener kadroyu güçlendirirken bizimkiler ellerindekini satıp Rijkaard la dalga geçer gibi beşinci sınıf oyuncular veriyor ve şampiyonluk bekliyor. Ben böyle aptalca bi yöneticilik görmedim ömrü hayatımda . Adnan Polat artık gitme vaktidir . Bu taraftar Rijkaard ı sana yedirmez . Keşke Bülent'i Hagi'yi Skibbeyi Cevat hocayı da yedirmeseydi

il Capitano dedi ki...

@ Harry

yazdıklarınla yazımı birleştir,nokta...

Adnan Polat keşke gönlümüzde Galatasaray sevdalısı bir yönetici olarak kalabilseydi.Şu an gözümde adi bir ekonomistten başka bir şey değil.Fenerbahçe karşısında 8 yıldır Galatasaray'ı küçülttüler Özhan abisiyle beraber,şimdi sıra Beşiktaş'a geçilmekte.Beşiktaş da bizi geçsin sonra Trabzonspor,sonra Bursa gelecek ve 5.büyük olacaz.O da eskinin hatrına,isim büyüklüğü!

Ben bir Galatasaray aşığıyım ne Arda'sı,ne Adnan Polat'ı,ne başka birisi ben bu takımın geçmişine aşığım ve keşke geçmişte kalabilsem!

fazıl dedi ki...

@Harry
"
"..Bu taraftar Rijkaard ı sana yedirmez ... "

Takımı güçlendirecek transferleri yapamazlarsa , tek yiyebilecekleri TD kalıyor.Ona taraftardan değil , basından başlıyacaklar...Basın nasılsa satılık.Görsel ve yazılı..
Burada çok uyanık olmak lazım .

Related Posts with Thumbnails