Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Yok mu Bursaspor'a Reklam Veren Delikanlı!


Sen kalk ligde şimdiye kadar tek bir klübün başardığını başar, Anadolu'dan gelip şampiyon ol, bir sonraki sezon kadroyu dağıtma aksine güçlendir, üstüne üstlük iki maçta 6 puan al ama bir firma çıkıp da sana forma reklamı vermesin. İki maçta sıfır çeken, üç yıldır yokları oynayan, daha bu hafta kendi sahasında 2 tane çaktığın rakibin utanmasa kıçına bile reklam alacakken sen göğsüne bile reklam alama..

Aslında lafım spor-toto'ya! Ey spor toto yöneticileri(veya isim hakkını size kim aldırdıysa artık), eğer lige ismini verip 5 sene boyunca en gazozuna maçta bile medyanın&basının senin ismini zikretmesini zorunlu kılmışsan, bu anadolu klüplerine de sahip çıkman gerekir! Kaldı ki bu postta sözü geçen Bursaspor sıradan bir takım da değil. Kulübe destek veren ateşli ve azımsanmayacak sayıda taraftara sahip. Üstelik bu sene şampiyonlar liginde mücadele edecek tek Türk takımı, hatırlatayım. Turkcell hiçbir kulübü reklamsız bırakmamıştı, aynı hassasiyeti spor toto'dan beklemek tüm sporseverlerin hakkı..

1 yorum:

fazıl dedi ki...

Spor toto teşkilatının resmi şans oyunu "İddia" dır.İddia da Mehmet Emin Karamehmetin , Yunanlı ortağı ile kurduğu bir şirkettir.Herkez biliyor ki o da Turkcell ve Digitürkün sahibidir.Yani TFF'nin para kaynağı...Milli piyango İdaresine buradaki kazancından pay verir , onun özel izni ile uygulama yapar..

Bunlar "ince" işler ...Yani,Turkcell ile Spor Toto , İddia hepsi aynı kişiler.Milli Piyango idaresi de aradan sakal yapıyor (İzin vermekle)

Related Posts with Thumbnails