Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Kasım 2010 Cuma

İspanyol Schuster!


SkyTürk kanalında hafta içi her gün Blog Spor diye bir program var ki hepiniz biliyorsunuzdur. Her gün başka bir blogger arkadaş çıkıyor ve 45 dakika gibi kısıtlı bir sürede insanları bilinçlendirmeye çalışıyor. Para alıyorlar mı, gönüllü mü yapıyorlar, şartları nelerdir hiç bilmiyorum ama para alsalar dahi bunun sembolik bir para olduğunu düşünüyorum. Onları izlerken aklıma gelenlerden derleme bir yazı yazacam ki saat çok geç olduğundan tam olarak toparlayamayabilirim, şimdiden affola.

Sergen Yalçın-Mehmet Demirkol ve Mustafa Doğan, Ercan Taner'in moderatörlüğünde program yapıyorlar NTVSpor'da. Sergen ve Mustafa Doğan konuştukları sürenin büyük çoğunluğunu yabancıların aldığı paradan dem vurarak, yabancıların çok da kaliteli olmadığından bahsederek geçiriyorlar. Hala Cana'dan her takımda var diyorlar, hala Elano'nun kalitesini sorguluyorlar, hala Q7 gibi bir adamı eleştirebiliyor Sergen Yalçın. Eleştirebilirsin, makul ölçülerde Zidane bile eleştirilebilir bence ama adamın aldığı paradan bahsetmek ne ola ki! Elano yattığı yerden 3,5 alıyormuş. E alsın, Mustafa Sarp 1,5 alıyorsa Elano 10 alsın anasını satayım! Sergen Yalçın bu akşamki programda "İspanyollar kibirlidir, e Schuster de İspanyol olduğundan kibirli." dedi yahu, cehalet almış yürümüş yani. Ercan Taner "O Alman." deyince de "Ne olursa olsun." falan diyerek geçiştirmeye çalıştı. Kardeşim bir iş yapıyorsan layıkıyla yap. Trabzonspor maçından bahsederken Sarp'a 3 puan verip, Cana'ya,Neill'e 1 verirsen ben sana faşist derim. Servet hata yaptığında ağzınızı açmıyor, Cana hata yaptığında bi anasına sövmediğiniz kalıyorsa faşistsiniz kardeşim hepiniz.

Rıdvan Dilmen hadi çıksın 60 tane Cana bulsun. Madem ki memlekette 60 tane Cana var neden Premier Lig'de tek oyuncumuz Tuncay ve o da daimi yedek? Neden Marco Aurelio, Mehmet oldu ve milli takımda her maç 11 çıkıyor? Neden 4 büyüklerin ön liberosu da yabancı? Colman, Christian, Ernst, Fink, Guti. Madem 60 tane Cana var neden bu adam 3-4 sene Marsilya'da, 1 sene Sunderland'de her maç 11 çıktı ve kaptanlık yaptı da senin bir tane adamın oralarda tutunamıyor? Neden Rıdvan Dilmen? Senin futbolu bilmediğine inanmıyorum, harika bir maç yorumcususun ama faşistsin ne yazık ki. Vurabildiğiniz kadar vurun yabancılara, çünkü onları savunan yok. Çünkü onları yarın yolda gördüğünde sana sitem etmeyecekler, çünkü onları eleştirdiğinde seni arayıp hocam üzdün beni falan diyemiyorlar, çünkü onlar size göre gavur! Baros'un, Kewell'ın kaç maç oynadığını araştırıyor. Ulan Baros bir oynasa takımdaki Türk topçularının 5 oynadığına bedel. Ayrıca sen kaç maç oynadın futbol hayatın boyunca Rıdvan Dilmen, bize onu anlat! Biz 3 yıldır bu lig çok sert, yıldızları korumak lazım derken beğenmeyen oynamasın diyen Rıdvan şimdi Niang 2 tekme yeyince sertlikten de şikayete başladı. Hep kendinize müslümansınız be!

Hakan Şükür Denizlispor maçı öncesi canlı yayına girerken yanındaki spikere "Ben Hagi'den iyi pas atardım." diyordu yayına girdiğinin farkına varmadan. Utanmadan sıkılmadan "Biz olmasaydık Hagi olmazdı." diyebiliyor.
Senelerce attığı aptal paslara Arif'in koşturduğunu bilmesem şüphelenecem kendimden yeminle. Kendini kıyasladığı adam Hagi yahu, bir neslin peygamberi yahu bu adam! Extensor'un hala rüyalarında gördüğü bir adam bu, adını duyunca içimizi kıpır kıpır eden bir adam bu. Attığı her golü, kime attığından dakikasına kadar sayabileceğimiz bir adam bu, gülünce güldüğümüz ağlayınca ağladığımız bir adam bu. Kısacası Hagi ulan bu sen ne konuşuyorsun farkında mısın?



Bu yazının ana fikri bizim yorumcuların kimin kaç para aldığına takması olacaktı ama nerelere kaydık yine :) Neyse Sergen'den sonra artan bir olay bu.Vay efendim alıyorlar paraları yatıyorlar, işte bizim topçulardan ne fazlaları var falan. Yahu biz bir Mesut bizi seçmedi diye ağlamadık mı? Emenike'yi Türk yapmak için uğraşmıyor muyuz? Aurelio bizim takımda oynamıyor mu? Madem bu kadar kaliteli topçularımız var neden 3-5 tanesi hariç hepsi annemizin liginde? Neden Avrupa'da artık Ekim'i göremiyor takımlarımız? Madem çok kaliteliyiz neden yahu, neden biri cevap versin bana! Sergen Yalçın Q7'yi eleştirebiliyor yahu. Eleştirdiği adam oynasın veya oynamasın Chelsea ve İnter'de oynamış, sen ne yaptın Sergen? Futbolu Etimesgut Şekerspor'da bıraktın farkında mısın? Siirt Jet-Pa diye bir takıma transfer oldun mesela. Sen Q7'yi eleştirebilirsin, lige uyum sağlayamadı falan diyebilirsin ama devamlılığı olmayan bir oyuncu diyemezsin. Guti'yi ağzına bile alamazsın bence ama hadi diyelim aldın. Guti hep geri oynuyor diyemezsin. Ayhan'a ağzını açmamışken Guti'ye bunu söyleyemezsin. Paraları alıyorlarmış. Sen kaç para alıyorsun yahu NTV'den, onu söylesene. Götünü yaydığın yerden paraları cukka ha, çaktırma. Cana'ya salla, Guti'ye salla, İspanyol Schuster'e salla falan, rahat ol :)

Hıncal'a, Ahmet Çakar'a, Erman Toroğlu'na falan bir şey demiyorum artık zira gerek yok, herkes biliyor hepsinin ne olduğunu. Tek bir şey istiyorum bu kadar para hakkında konuşan adamlar çıksınlar kendi aldıkları paraları açıklasınlar görelim kim götünü yayarak kazanıyormuş!

5 yorum:

Melih ERTAN dedi ki...

Gökmen selam,

[Sergen Guti'yi değil Guti'ninkini ağzına alsın. (bu kısmı yayınlamazsın :)]

Dün akşam malum programı izlerken çok güldüm, bu mustafa doğan çok iyi topçuydu ya, yorumcu oldu. İspanyol Schuster. :D

Walla Hagi'ye laf söyleyeni allah taş eder. A.Bilboa'ya 90+'da attığı golün sırrı daha çözülememiş. Birisi çıkıp "ben ondan daha iyi pas atarım" diyor. Lan sırık adam seni gol kralı yaptı. Afedersiniz ama g.tümle gülüyorum.

Bunların hepsi medya maymunu, yavaş yavaş suları ısımıyor, yakında herkes bunların ne mal olduğunu anlar. Hatta sen ban söylemiştin; Misi bu Rıdvan'ı yolda görse tanır mı? Tanısa s.kine takar mı?

Servet sobatecisi 1 alıyorsa, Neil 10 hatta 15 almalı. Hatta olayı abartıyorum (2senedir kombine alıyorum, seyrantepe'ye de aldım. Forma atkı vb'leri saymıyorum.) eğer servet'in aldığı maaşın 1 kuruşunda benim katkım varsa helal etmiyorum.

Zaten bizim taraftara da sinir oluyorum yavaş yavaş. Ne alakaysa Denizli maçında durmadan beşiktaş'a çok ağır küfürler edildi. İğrenç herifler.

Melih ERTAN

AslanlıYol dedi ki...

Saydığın isimlerin bir programında dahi ufkumuzu açacak birşey bulamazken, bu kalitesizliği talep edenleri sorgulamak lazım. Şuralarda yazıp çizen aklı selim sahibi insanlar büyük bir azınlık, orası kesin. Yoksa bu bayalığın "genel geçer"e dönüşmesinin başka makul bir açıklaması yok. NTV Spor'un Okay Karacanlardan, Murat Kosovalardan, Sergenlere Mustafa Doğanlara kayışı mandiar bir açılımdır.

il Capitano dedi ki...

@ Melih

dostum dediklerine aynen katılmakla birlikte maalesef bu adamları dinleyen ve ciddiye alan var yahu.forumlarda çocukları görüyorum elano'nun,misi'nin maaşını konuşuyorlar.lan sana ne,sen mi veriyorsun?tribünlerin bu hale gelmesinde,oyuncuları sürekli ıslıklamalarında,Arda'nın bile protesto ediliyor olmasında bu şerefsizlerin katkısı büyük ona yanıyorum ben.yani bildiğin Sergen'i,Mustafa Doğan'ı dinleyip gaza gelen mallar var ve bunlar içimizde maalesef.çocuğa diyorum olm işte sarp bile 1,5 alıyor,servet 2 alıyor ayrıca bu adamlar bu parayı zorla almadı sen gittin bize gel şu paraya oyna dedin falan.yok ezberlemişler elano 3,5 alıyor senede 10 maça çıkıyor,götü yayıyor,brezilya milli takımında neler yaptı falan.ulan elano orda arkasında maicon yanında kaka-robinho'yla oynuyor burda arkasında sabri yanında sarp-ayhan var ne yapsın adam aq.

neyse yazı yazar gibi uzattım yine :)

il Capitano dedi ki...

@ Aslanlı Yol

abi öncelikle yorumun için teşekkürler,Kalender Libero blogda yazdığın "Dileğimdir" yazısının hala etkisindeyim,ara ara döner okurum hatta,burdan da ileteyim eline sağlık.

NTVSpor gittikçe popülist bir kanal olmaya başlıyor ve alternatifsiz olmaları nedeniyle gelen tepkileri farkedemiyorlar ama millet yavaş yavaş tekrardan Lig TV'ye kayıyor gibi.

Okay Karacanlar falan gitti diyelim hadi normaldir kan değişikliği lazım da Sergen'e,Mustafa Doğan'a kadar da düşmesinler be abi.Ercan Taner,Mehmet Demirkol gibi az da akl-ı selim insanlar var,onlar da mı uyarmıyor bu malları acaba?

Burak Kereci dedi ki...

Zaten işin acı tarafı,Rıdvan'ı,Sergen'i haklı bulan Galatasaraylıların olması.Adamın inceden inceden yaptığı faşistliği,fenerliliği anlayamayan GS'lileri görünce çıldırıyorum.

Related Posts with Thumbnails