Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 Mayıs 2011 Salı

?????

Cem Sultan, Kayserispor'la 5 yıllık sözleşme imzalamış. Türkiye'nin en genç profesyonel sözleşme imzalayan futbolcusu(15 yaşında) 5 sene sonra kendisini başka bir takıma 5 sene bağlayacak sözleşmeye imza attı. Servet olayının etkisi var mıdır, bu kadar büyük bir sorun mudur; yoksa abarttığımız kadar büyük potansiyel değil miydi Cem Sultan?
Fatih Terim'in olduğu bir ortamda aklıma ikiş seçenek geliyor. Ya büyüttüğümüz kadar bir halt değil bu adam, kendini bozdu gitgide ki Fatih hoca kendisinden vazgeçti. Ya da Elmander transferi ve sürekli konuşulan bir santrafor daha gelecek haberleri karşısında oynamak istediği bir klübe imza attı.
Türkiye'deki tartışmasız en iyi üç hocadan biri olan Şota'nın takımına transfer olmak kendi adına çok akıllı bir hamle olmuş; ancak hissettiğim tek şey var şu anda, Kayseri'de başarılı olmasını istiyor muyum, kesinlikle istemiyorum, nokta.

2 yorum:

Ozan dedi ki...

Hocam o bu değilde Ali Turan transferi bize girdi Kayseri'de potansiyeli olan genç bir oyuncu aldı partlatırsa da kar eder belki abartıyoruz Cem'i ama yazıklar olsun bu yönetime hiçbir Transfer altyapıdan çıkacak gençten öenmli değildir onuda tutmayı beceremediler.

Hikmet Cilli dedi ki...

kesinlikle katılıyorum avrupa'da olmadığımız bu sezonda kadroda düşünülebilirdi; eğer güvenilmiyorsa bile izlemek amacıyla bir klübe kiralık verilebilirdi, yapılan hamle çok yanlış olmuş.

Related Posts with Thumbnails