Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Temmuz 2011 Cumartesi

Bir Güzel Adam : Michael Skibbe



Eski hocamız Michael Skibbe Eskişehirspor Turistik Tesisleri'nin başına geçmiş. Önce Halil'i Eskişehir'e getirip gezdirdiler, yedirip içirip Trabzonspor'a gönderdiler. Hadi bu kazadır dedik de hemen arkasından Andreas Wolf'u da aynı şekilde Werder Bremen'e kaptırınca adı Eskişehirspor Turistik Tesisleri'ne çıktı.

Skibbe de ilk geldiğinde Orduspor'un falan başına geçer diye düşünüyordum ki Halil Ünal hemen oturtmuş masaya, attırmış imzayı. Skibbe'nin Bundesliga'da bi takımın başına geçme şansı hemen hemen sıfırdı. Eskişehirspor kadrosu sağlam bir takım. Kısıtlı imkanlarla büyük işler yapmayı seven bir hoca var şimdi başlarında. Batuhan'a gün doğdu çünkü Skibbe oyuncuları sıkan bir hoca değildir.


Skibbe kovulmasını hiç istemediklerimden biriydi. Sistemi çok güzeldi, yerden ayağa paslarla oynuyorduk. Baros-Kewell-Arda-Lincoln dörtlüsünü harika kullanıyordu. Galatasaray deplasmanda bir Benfica maçı oynamıştı ki formaları görmesem Barcelona-Benfica maçı falan sanabilirdim. Hertha Berlin maçını kimse unutmamıştır eminim. Lincoln gibi bir oyuncudan bile faydalandığını düşünürsek Skibbe'nin Batuhan'ı adam edebileceğini söyleyebiliriz.

Şehir beklentilerini yüksek tutmazsa ve sabrederse çok başarılı olabilirler. Alper gibi yükselen bir değeri daha da parlatabilirler. Skordan çok oyun konusunda çok başarılı bir adam Skibbe. Ve çok güzel bir adam, her daim oyuncularına sahip çıkan adamdır. Galatasaray tarihinde başarılarıyla değilse de adamlığıyla yer edinmiştir.




2 yorum:

koala dedi ki...

Bize yaramaz böyle adamlar, efendi olmayacak, it, üç kağıtçı olacak ki, kıymete binsin. Şu adamın başarılı olmasını acayip istiyorum

pelezinho dedi ki...

aynen abi.bizim takımdan yolu geçmiş çok güzel insanlardan biridir.fourfourtwo'ya verdiği röportajda ''galatasaray beni transfer etti ama fikirlerimi istemedi'' beyanı bence herşeyi anlatıyor.

Related Posts with Thumbnails