Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Temmuz 2011 Cuma

Güle Güle Güzel İnsan


Bu takıma son 10 yılda Kewell'la birlikte gelen en güzel 2 insandan biriydi Cana. Bir Kewell, bir Cana ne hata yaparsa yapsın deli gibi savunuyordum. Penaltı yaptırdığında bile, top kaptırdığında bile bence bir nedeni vardı. Belki medya çok üstüne gittiği için, Rıdvanlara yedirmemek için bu kadar çok savunduk O'nu. Sadece ben değil hemen hemen tüm Galatasaraylı bloggerlar aynı şeyleri yazıyordu. Bizim için Cana candı, 40 yıllık Galatasaraylıydı, kaptan olmalıydı, sahada kardeşlerine diklenenleri savunmalıydı -ki savunuyordu-.

Şimdi o Cana kaleci Muslera'yla takas edildi. Gelen Messi olmadıkça Galatasaray taraftarı mutlu olmayacaktı ki olmadı da. Muslera yine gelsin ama Cana gitmesin diyorduk. Yine engel olamadık. Galatasaray taraftarı bir tek Kewell'ın 1 sene daha kalmasını sağlayabildi hatırlarsanız. Olmadı Lorik, tarihin en kötü yönetilen Galatasaray'ına, kadro olarak da en kötüsüne geldin maalesef. Kadro olarak çok kötü değildik ama içimizdeki hainlerle başa çıkamadık, onları sindiremedik ve medyanın sizleri sindirmesine izin verdik. Yerlilere güçleri yetmediğinden sizin üstüne geldiler, biz gücümüz yettiğince bağırdık ama tarihin en kötü yönetimi bir kez daha neden en kötü yönetim olduğunu gösterdi. Pasif, aciz ve sürekli başkalarının oynattığı iplerle hareket eden yöneticilerimiz gittiği için çok mutluyum.


Lazio benim taraftarı olabileceğim bir takım değildir, siyasi görüşlerinden ötürü ama Cana varsa en azından çaktırmadan da olsa desteklenebilir. Sadece Cana değil, Klose, Ledesma, Zarate, Hernanes gibi güzel adamlar var takımda. Orta sahaları çok sağlam olacaktır. Hernanes, Ledesma ve Cana birarada olduğunda çok sağlam iş yapabilir. Umuyorum her şey güzel olur Cana için ve yine umuyorum ileride bir kez daha yollarımız kesişir, ama hoca ama futbolcu olarak farketmez Cana bu formayı, bu renkleri bir daha giysin de.

Cana'dan Bank Asya'da 30 tane var diyordu Rıdvan. Hemen gidip alalım da seneye Zarate'yle takas yaparız onu da! Dilimin ucuna gelen çok sağlam küfürler var!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails