Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Ekim 2011 Pazar

Hayata Dönüş!

Geçen haftaki Abdullah Yılmaz travmasından sonra bu hafta önemliydi. Önce Antalyaspor karşısında alınan beraberlik, sonra Gaziantepspor maçında alınan travmatik mağlubiyet. Hayata dönüş maçının Kayseri deplasmanı olması korkutsa da takımın kazandığı karakter güven veriyordu maç öncesi. Kayserispor'u Kayseri'de yenemeyeli çok olmuştu, kısmet bugüneymiş.

Sakatlıklar ve cezalılar maç öncesi korkutuyordu ama kadroda Semih ve Yekta'yı görmek sevindirmedi dersem yalan olur. Özellikle Semih'e birçok Galatasaraylı dileniyordur bence. Gökhan ve Servet'ten o kadar sıkıldık ki, özellikle Servet'ten. Semih oynasın isterse maç, maçlar kaybettirsin. 76 numarayı bir daha görmek istemiyoruz! Yekta da iyi oynarken sakatlandı, yazık oldu.

Galatasaray maça yine iyi başladı. Riera, Ayhan ve Hakan Balta sol kanadı işlediler. Riera çok iyi bir oyuncu değil ama en azından oyun karakteri var adamın. Oynadıkça daha da iyi olacaktır. Golde de Elmander'e çok güzel bir orta yaptı. Elmander gittikçe daha iyi oluyor. Baros Elmander'den iyi topçudur ama Elmander istikrarlıdır. Yine harika oynadı. Hastaymış maç öncesi, şaka gibi. Elmander maçtan önce hastaysa Aydın Yılmaz neydi arkadaş?

Aydın demişken ne zaman patlayacak ki bu herif? Kardeşim bu kadar şansı Cafercanlar, Oğuzlar bulamadı da bu adamın bokunda boncuk mu var? Bugün Kayseri'de oyuna giren Cem Sultan 3 dakika şans bulamazken bu adamın sahada olması hem garip hem komik. Bugün yine 45 dakikada 3 tane olumlu hareket yaptı, 2'si defansifti bu hareketlerin.

Takım genel olarak iyiydi ama 50-70 arası durduk yine. Fatih Hoca kenarda çıldırdı ama kulübe o kadar boştu ki, bağırıp çağırmaktan başka bir şey yapamadı. Özellikle Riera, Elmander, Selçuk ve Ujfalusi muhteşemdi. Melo diğer maçlar kadar öne çıkmadı ama işini yaptı. Hakan Balta düzeliyor galiba, defansif olarak çok iyiydi ofansa da yardım etti. Muslera çok gereksiz degajlar kullandı, elle çok daha iyi oyun kuruyor halbuki.

Kayserispor iyi takım. Özellikle Hasan Ali Kaldırım muhteşem oyuncu. Büyüklerde ve Avrupa'da rahatlıkla oynar ama defansif olarak geliştirmesi lazım kendini biraz. Ortalarını çok beğendim özellikle. Amrabat iyi oyuncu ama biraz çirkef, gereksiz işler yaptı bugün. Eren'in yaptığı hataya üzüldüm, umarım moralini bozmaz. Çok çok iyi olabilir tekrar sakatlanmazsa, fizik olarak çok iyi gözüküyor. Sefa tekniği ve mücadele gücü yüksek oyuncu. Okay çok çok iyi ve sadece 17 yaşında. Sene başında alamayınca çok da önemsememiştik ama çok iyi bir oyuncuyu kaybettik galiba. Şota gibi bir hocayla çalışması büyük şans, umarım kullanır.

Sonuç olarak Galatasaray net bir galibiyet kazandı. Sakatlar iyileşince daha da iyi olacaz gibi duruyor. Fatih Hoca'ya sadece takıma kazandırdığı karakter için bile çok teşekkür edilmeli. Bu sene en azından dayak yemeyecez!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails