Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Kasım 2012 Pazartesi

Onun Bunun Çocukları


Kendinizi Fırat Aydınus'un yerine koyun. Ailesinin yerine koyun. Gazeteyi açıyorsunuz hakkınızda sizi tanımayan, görseniz selam vermeyeceğiniz adamlar ellerinde tek bir delil olmadan ithamlar yapıyorlar. Tetikçi diyorlar size utanmadan. Hani küfürsüz tabir etmek gerekirse şu başlığı atacak karakterde adamlara yüzüne tükürmem ben, tükürüğümün de şerefi var!

Fırat Aydınus ne yapmış? Şike yaptığına ya da bi yerlerden emir aldığına dair kanıt var mı elinizde? Aziz Yıldırım gibi, Şekip Mosturoğlu gibi hüküm mü giymiş? Caner'i haksız atmış. Yanlış mı? Sonuna kadar yanlış. Büyük hata. Ama insana mahsus değil midir hata yapmak. Fanatik'te şu başlığı atan orospu çocuğu Fırat Aydınus'un karşısına geçip bunları söyleyebilir mi? Ya da Fırat Hoca dava açsa ben attım o başlığı diyebilir mi?

Sadece Fanatik değil,bu infazları yapanların hepsi orospu çocuğudur! Fenerbahçeli yüzsüzlüğü diye de bir şey var lan. Senin başkanın, yöneticin ve hatta tercümanın şikeden hüküm giyecek sen hala utanmadan birilerine tetikçi diyebileceksin. Sizin derinin harbi eşşek derisiymiş amk. Aykut çıkıyor 3 Temmuz süreci diyor. Ulan senin boy boy tapelerin çıktı, her maç öncesi rakibin kadrosunu alıyormuşsun ya lan! Anelka'nın elinden sonra da aynı ağlamaları yapmıştın gerçi sen, seversin o işleri! 3 Temmuz sürecinde ceza vermişler. Ne cezası ulan, 9 puan geride bitirdiğin ligde final maçına çıktın sen mal adam! Bu mu lan ceza! Aklınıza sokayım sizin.

Son olarak Beyaz TV denen bir kanal var. Nerde bir pezevenk, bir iktidar yalakası göt var orada. Fırat Aydınus'un evine gittiler lan. Daha ne yapılabilir acaba? Karısıyla arası kötüymüş. Aidatlarını ödüyor mu diye sordular komşularına, kapıcısına! Sana ne be onun bunun çocuğu, sana ne! Sinan Engin denen eski Beşiktaşlı şimdinin Aziz yalakası ibne düdüğü assın diyor. Ulan sen değil miydin Çakıcı'dan emir alıp koca Beşiktaş'a maç sattıran adam! Şimdi adam mı oldun da düdük astıracan? Ercan Saatçi? Lan kayınpederin Özkök olmasa İzel-Çelik-Ercan grubunun yeteneksizi olarak ölüp gidecektin lan! Ama şaşırmıyorum bu memlekette baş olan götlerden bol bi şey yok, sen de gel baş ol bu memlekette. ROK'tan bahsetmeye gerek yok, bu iktidarla meşhur oldu inşallah bir an önce beraber yok olurlar hayatımızdan.

Ertem Şener. Beni şaşırtan tek adam. İşsizlik psikolojisini bozmuş galiba, bi daha işsiz kalmamak için nereyi yalayacağını bilemedi.Aziz'den başladı, tarafını seçti. Biz de bundan sonra ona göre davranırız!

Fırat Hocam. Umarım o düdüğü asmazsın, devam edersin. Daha çok büyük maçlar alacaksın, çok götü bir daha bir daha göt edeceksin! Biz de söveriz sayarız arada sana ama en azından diğerleri gibi sinsi değilsin!

4 yorum:

Mustafa dedi ki...

bu hata galatasaray aleyhine olsaydı, çoktan bitmişti fırat aydınusun kariyeri. zira geçen sene muslera çok doğru bir kararla atılmıştı. bundan sonra da bünyamin gezer'in düdüğü astırılmıştı. geçen haftaki skandal da ortadayken sizin bunları konuşmaya hakkınız yok. orayı çekme, burayı çek diyen biri ister teknik direktör olsun ister sokaktaki vatandaş, tek kelimeyle terbiyesizdir. şu "kocaman" yürekli adama bunları söylemeden önce terbiyesiz hocanla ilgili yorumlar yazsaydın keşke de bu kadar küçülmeseydin...

Adsız dedi ki...

hala adamisavunuyorsun, ne yalaka serefsiz karaktersiz adammissin be sen

Adsız dedi ki...

okuyup okuyup sinirleniyorum, sen ne dangalak, bilgisiz, serefsiz bir orospu cocugu bir adammissin ya arkadas!!! yalan bilgi veriyorsun, hizini alamayip ona buna salliyorsun. anani avradini sikeyim senin, insallah cocugunu gomersin en kisa zamanda, sen de geber ondan sonra da dunya bir pislikten kurtulsun. mezarina sictigimin cibilliyetsiz gs'lisi, hepinizi sikmek nasip etsin allah insallah, pislik oglu pislikler, ucagi dusup geberesice orospu cocuklari

il capitano dedi ki...

@mustafa

senin görüşlerin seni bağlar.sana göre kocaman yüreklidir bana göre sinsinin tekidir.3 Temmuz'la başlayan cümleler kurup mağduru oynamaktan başka da bir bok bilmez.

@adsız

ne kadar belli ettin hangi takımlı olduğunu sen öyle.çok güzel bi laf var, köpeklerin duası tutsaydı gökten kemik yağardı. bi gün kemik yağmaya başlarsa yazdıklarının başıma geleceğini görürsün!

Related Posts with Thumbnails