Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Kasım 2009 Pazartesi

Rezalet

Maç başı şovlar muhteşemdi. Galatasaray taraftarı,gerçek taraftarı takımını normal süre boyunca muhteşem destekledi ama içimizdeki holiganın dışarı çıkması çok uzun sürmedi.

Maçın normal süresinin bitiminde iddialara göre Fenerbahçe benchinin bir arkasında oturan bir bayanın orta parmağını Galatasaray taraftarına göstermesiyle başladı rezalet. Futboldaki holiganların parkelere de indiğini gördük bir kez daha. Ailesiyle maç izlemeye gelen küçük çocuğunu fotoğrafları içimizi burktu ama ders aldık mı?



O küçük çocuğa bi zarar gelseydi hesabını kim verecekti?Yine münferit bi olay mı diyecektik? Aklımızın başımıza gelmesi için illa ölüm mü olması gerekiyor? Yapanın kim olduğuna bakmadan en ağır yaptırımlar uygulanmalı. Galatasaray taraftarı olmama rağmen eğer adil davranılacaksa bizden başlanmasına razıyım. Geçen sene Fenerbahçe-Efes serisinde yapılanları kınamayanlar şimdi konuşamaz! Eğer sünger çekilmek isteniyorsa Galatasaray'a ağır cezalar verilerek başlansın. Fakat Turgay Demirel varken bunun adil olabileceğine inanmıyorum.

Şu olayda tahrik,orta parmak vs. diyerek haklı çıkmaya çalışanlara sözüm.Kimse onlar da yapıyor demesin,sen yapma örnek ol,o yaparsa onun "pisliği" olduğunu herkes anlasın.
Galatasaray taraftarına soruyorum ;
Bize yakıştı mı?Şu insanlar için "Galatasaray taraftarı" denildiğinde üzülmüyor musunuz???




Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails