Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Aralık 2009 Cumartesi

Elano Sorunsalı ve Arda




PAO maçından beri söylüyorum. Elano'ya pas verilmiyor. Özellikle birkaç kişi sıkışmadığı sürece Elano'ya bakmıyor,sıkıştıktan sonra da başka kimse boş değilse pas veriyor. Bunların en çok göze batanı Arda. O kadar belli ediyor ki kimileri dün Elano'nun attığı golden sonra sevinmediğini söylüyor. Ben göremedim,ama bu kadar kişi sallıyor olamaz. Eyvallah Arda candır,Arda gözbebeğimizdir! Ama Arda'nın Lincoln'den sonra Elano'nun da başını yemesine izin verilmemeli! Hadi Lincoln karaktersizdi,şerefsizdi ondan sevmiyorlardı,Elano'yu niye sevmiyorsunuz? Niye bu adam gol sevinçlerinde sadece Kewell'ı görebiliyor yanında? Ne oldu üstteki fotoğrafta yansıtılan güzelliğe. Fotoğraf Galatasaray-Kayserispor maçından. Elano'nun muhteşem golü sonrası onu tebriğe ilk gelen Kaptan Arda! Hani şu muhteşem Arda-Elano-Arda-Elano-Arda-Elano paslaşmasını yaptıkları maç!İzlemek isteyenler için link!

Arda canımızsın,Galatasaraylıların hepsinin Galatasaraylı olmayanların birçoğunun sen düştüğün zaman kendileri düşmüş gibi acıyor canı! Kurtul şu yeniçeri mantığından. Kurtul Hasan Abinin,Hakan Abilerinin,Emre Abilerinin kışkırtmasından işini yap,kaptan olarak yardım et Elano da işini yapsın,Keita da,Nonda da...Emin ol bu işten yararı hem sen hem Galatasaray görecek! Aksinde de zararı!

Şimdi gelelim geldiğinden beri deli gibi eleştirilen Elano'ya. Bir insan kendi milli takımında asist yapıyor diye eleştirilir mi?Elano eleştirildi. Yapmayın,etmeyin ağalar.Adam kaç yıldır orda,Luisao'nun koşacağı yeri biliyor adamın kafasına top atıyor.Bizim Servet'in koşacağı yeri bilsen,topu kafasına atsan gol olacağı garanti değil! Adam Nonda'ya attığın pasın aynısını Nilmar'a attı -ki rakip İngiltere Milli Takımıydı- Nilmar gol yaptı. Adam dün söyledi 4 yıldır orda oynuyorum,Galatasaray'da ise henüz 4 aydır. Azıcık akıl mantık lütfen! Ayrıca orda her şeyi kendisi kullanıyor ki orasının Brezilya Milli Takımı olduğunu tekrardan söylemek istiyorum. Burda Sabri,Arda,Kewell,Keita hatta dün Caner Erkin,herkes duran top ustasıdır :)

Adnan Polat yönetimi acilen Frank Rijkaard'a ve Elano'ya sahip çıkmalıdır. Hem basında hem takım içinde. Elano kendini bulmaya başladı,bunu birileri özellikle içerden birileri engellemezse Galatasaray tutulmaz!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails