Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Ocak 2010 Çarşamba

Paşa Paşa!



Beşiktaş'ın durumu aynen resimdeki gibidir.İnönü'de Kasımpaşa'dan 26 dakikada 3 gol yiyorlar,tek çıkış noktası var oyuncuların birbirini ateşlemesi.Ama kim kimi ateşleyecek?Dün gelen Ramazan mı,bitmiş Yusuf mu,bitmiş Nihat mı?

Mustafa Hoca hala kafa buluyor Beşiktaş taraftarıyla! Ramazan Hoffenheim'ın 3. kalecisi! Sene başında 1. kaleciydi,ama kazandıkları bir maç sonrası hocası Rangnick "biri Ramazan'a kalecilerin ellerini kullanabildiğini söylemeli." diyerek ayarların en büyüğünü verdi ve bi daha forma göstermedi. Korcan'dan bi fazlası yok ama Denizli ne zaman gençlere güvendi ki? Bugün Ramazan maçın kaybedilmesinde 1.etkendir! Sağbeke Rıdvan Şimşek ve Erhan Güven gibi 2 genç aldı,umutlandım yoksa bu çocukları rotasyona mı sokacak diye fakat Denizli bildiğimiz gibi.Erhan Antalyaspor'a gitti,Rıdvan çürümeye bırakıldı! Ekrem Dağ dururken ne haddine Rıdvan'ın forma görmek! Sene başında benim bildiğim en pahalı Türk defans oyuncusu olarak İsmail Köybaşı alındı solbeke,ama kendini Ryan Giggs ile bir tutan Deli İbrahim'den fırsat bulamıyor bir türlü.

Orta sahada 10 numaranın hası Yusuf vardı.Yanından hızlı geçilmesi halinde düşme riski var Yusuf'un,o derece güçsüz. Bu arada 8,5 milyon euroluk Tabata kenarda,Yıldırım Demirören tribünde saçını yoluyordu! Uğur İnceman'dan Lampard,Gerard yaratacak Mustafa Hoca,ısrarla oynatıyor.Neyse ki maç ilk yarıda rölantiye (1) girdi de 2.yarı genç Necip'e şans verdi :) Serdar Özkan gol kaçırıyor diye sevmiyor Beşiktaş taraftarı ve hocası,eee Tello gol bile kaçırmıyor sene başından beri! Ernst de bu maç takımın geri kalanına ayak uydurdu özellikle ilk yarı,2.yarı toparladı biraz.

Hücum hattında bize Nihat Kahveci diye yutturulmaya çalışılan,lakin zerre inanmadığım 8 numaralı bi oyuncu vardı. Nihat'la Yusuf'u topla,Nobre'yle çarp üzerine Uğur İnceman'ı koy 1 Batuhan etmezler.



Neyse Beşiktaş'ı yerdik de Kasımpaşa'nın hakkını yemeyelim. Yılmaz Hoca 9 Türk,2 yabancıyla mucize yaratmaya devam ediyor. Gençlerle tecrübelileri harmanlayarak taş gibi bir takım yaratmış. Asla durmuyorlar. Mücadele gücü had safhada. İnönü'de erken yakalanan 0-3'e rağmen rehavete girmediler. Moritz'in sözleşmesi bitiyormuş,Trabzonspor'un ya da Kayserispor'un yerinde olsam düşünmeden teklif yapardım ama Başbakan kızabilir dikkat etsinler :)

Mustafa Denizli geçen gün sene sonunda bu takımda birçok gencin direkt 11 oynayacağını söylemiş. Gençten kastın 30 ise olabilir de sen daha gencini zor oynatırsın Mustafa Hocam. Önce Ertuğurul Sağlam,şimdi sen elbirliğiyle Batu'yu yediniz! Demirören de izledi ki en sevdiği iştir! Şimdi çocuk bi yere gitmesin diye 5 milyon euro bonservis biçmişler. Sözleşmesi bittiğinde M.City isterken basıp gidecektin çocuk... Profesyonel olmazsan yerler seni bu devirde!!!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails