Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Şubat 2010 Cuma

O. çocukları...


Bu posteri açan şerefsize de,posteri açılan şerefsize de küfür edip blogu kirletmek istemiyorum!ETA'dan yıllarca çeken bir ülkenin vatandaşı da bunu yapabiliyor ya ne desek boş...Aynı şekilde Lille-Fenerbahçe maçında yapılan "Fransa Hükümeti Yunanistan'dan gelen Türk seyircilere hoşgeldiniz diyor." anonsunu yapan şerefsize de küfür etmek istemiyorum ama siz tahmin ediyorsunuzdur az çok.

Aynı gece 2 Türk takımına yapılan şeyler tesadüf değildir,planlıdır.Azeri bayrağı açtırmayanlar buna ne diyecek?Azeri bayrağı açmaya korkan federasyon bunun üzerine gidebilecek mi?Ah ah ne diyoruz ki biz,2 gün sonra unutulacak zaten!

Takımlarımıza düşen bunlara haddini bildirmektir.Artık sıradan birer rövanş maçı olmaktan çıkmıştır bu maçlar...Lille karşısında Fenerbahçeliyim haftaya...

Dipnot : Başlık bir Türk filminden alıntıdır,küfür olarak algılamayın!


2 yorum:

heavyblitzer dedi ki...

Ne yazık ki federasyonun falan bunları göreceğini sanmıyorum.Beyfendilerin gücü anca kendi vatandaşlarına yeter.Fifa nın uefanın falan da çok takacağını zannetmiyorum.Bir beşiktaşlı olarak iki takımın da turu geçip en iyi cevabı sahada göstereceklerini ümit ediyorum. Zaten yıllardır gerek Türk takımları gerekse milli takımın deplasman maçlarında yaşanan bu ve benzeri psikolojik taktikler(şerefsizlikler)dediğin gibi iki günde unutuluyor.Bide bu ispanyollarla ilk değil hafızam yanıltmıyorsa fenerin vigo maçında da kürdistan için özgürlük yazılı bir şey açmışlardı.Bazen diyorum acaba bizde mi problem var çok mu safız.

M.T dedi ki...

Olsun başlığı ben küfür olarak algılıyorum ve etmek de sonuna kadar hakkımızdır. Bu şerefsizlere az bile!!!

Related Posts with Thumbnails