Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Nisan 2010 Pazar

El Clasico'dan Aklımda Kalanlar!






Normalde sadece seyir defterinde madde madde yazarım ama bu maçta madde madde yazasım var.

*Maç başlamadan Gago'yla Van der Vaart'ı çıkarıp tek Guti'yi oynat,10 kişi oyna daha şerefli dedim kadroları görünce.Özellikle Van der Vaart açık ara sahanın en kötüsüydü bence.Kaçırdığı gol de tuz biber ekti.

*Rıdvan Dilmen ve Ercan Taner (yazının sonunda yazacam nedenini) yüzünden Ronaldo'lu Real'in kazanmasını istedim,ev ahalisinin de temennisi o yöndeydi.3 kişi Real'i,1 kişi Barça'yı tutuyordu 1 arkadaş da kendi takımımı tutarım bana ne dedi.Aynen Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını izleyen tayfada olduğu gibi azınlık sevindi,ama fazla sevinemedi şiddete uğramamak için aynen Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında olduğu gibi :)

*Barça orta sahası yine her zamanki top göstermedi rakibe.Hem de bu sefer Xavi-İniesta yoktu,Xavi-Busquets-Keita 3'lüsüyle de yapabildiler bunu,helal olsun.Xabi-Gago-V.der Vaart üçlüsünün yaptığını tek başına Xavi yaptı üzerine 2 asist ekledi ayrıca.

*Messi'yi forvet görünce Arda-Messi benzetmesi geliyor dedim neyse ki kısa sürdü.Aradaki uçurum bi kez daha belli oldu tabi,Hıncal Uluç'un kulakları çınlasın.

*Dani Alves'in sağ açık oynadığını görünce küçük çaplı bir şok yaşamadınız mı söyleyin Allah aşkına!

*Pique insan değil arkadaş,bezdirdi resmen Cristiano'yu gerçi o da bezmeye pek meraklıydı.

*Yarın Marca-AS başlar Pellegrini'ye sallamaya ama ilk kez bu kadar hakları var.İlk yarı boyunca top oynamayan 3-4 tane oyuncu varken aynı kadroyla çıktı 2.yarıya.Yetmedi Guti'yi Marcelo yerine soktu Gago dururken.Lass'ın ölüsü şu Gago'dan iyidir,devre arası City'e satmadıklarına pişmanlar mı acaba?

*Cristiano'nun maçı olur diyenler (başta ben) çok feci sıçtı afedersiniz.Adam Messi'nin ağırlığı altında ezim ezim ezildi.Pique'yi karşısında gördüğü her pozisyonda eli ayağına dolaştı.Türkiye'de olsa başlardı 94 milyonluk eşşek lafları,14 milyonluğa sövüyoruz eşşek diye biz sürekli :)

*Higuain sezonun en kötü topunu oynadı,80 dk. sahada kaldı.

*Real defansı berbat kardeşim.Albiol neyse de Garay bu takımda 18'e giremez.Arbeloa da sürekli adam kaçırıyor.Ramos da bugün onlara uydu resmen.Puyol'dan bacak arası yedi utanmadan.

*Hakem vasatın üstündeydi ama son 20 dakika Real'in sertliğine hatta pisliğine göz yumdu resmen.Son sezonu ve son El Clasicosu olması nedeniyle hakimiyeti elinden kaçırdı ara ara.

*Casillas yine farkı önledi,adamsın Iker.

*Ve XAVI.Sihirbaz bu adam.2 golde de muhteşem paslardan bahsetmeyen Ercan Taner'e ve özellikle Rıdvan Dilmen'e sormak isterdim Messi'ye aşık mısınız arkadaş?Aranızda bi şey mi var :) Adam 2 tane muhteşem asist yapmış,bi ara Ercan Taner diyor ki pas da güzeldi Rıdvan'da tık yok.Hala Messi göğsüyle adam geçti,vay Messi insan değil,Messi ve diğerleri.El insaf be arkadaş!Xavi maçın açık ara yıldızıdır yanına en yakın adam da Pique'dir.Sağ bekte başlayıp sol bekte maç bitiren Puyol'a da saygılarımızı sunalım.

*Gelelim neden Rıdvan ve Ercan Taner'e kıl olduğumuza.Kardeşim maç başlamadan Barça Barça diye taraf belli ettiniz.Maç başladı ortada hatta Real'e daha yakın ama Rıdvan hala Barça atarsa maç zevklenir falan diyor.Barça golü attı maç zevke gelmedi ama seni bilmem Rıdvan Dilmen!Bütün maç o kadar mutluydu ki Rıdvan Dilmen sanki Fenerbahçe şampiyon olmuş gibiydi!

*Messi'nin attığı golde reji el var mı diye tekrar tekrar gösteriyor.Rıdvan her seferinde bak hayran kaldılar göğsüyle alışına tekrar gösteriyorlar diyor.Her Barça atağında ofsayt yok,ofsayt yok diye heyecanlanıyor V.der Vaart'ın kaçırdığı pozisyonda sanki Fenerbahçe ofsayttan gol yiyecekmiş gibi ofsayt ofsayt diye bağırıyor.Ah be Rıdvan Dilmen ben mi çok önyargılıyım yoksa sen mi doğuştan Katalansın!

*Aceto da yazmış ben de çok güldüm.Barça'nın maç fazlasıyla 24,Real Madrid'in maç fazlasıyla 21 puan fark attığı Valencia'yı katıp 3'lü averaj sormana koptuk fazlasıyla.E kardeşim ilgilenmiyorsun bari çaktırma :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails