Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Nisan 2010 Cumartesi

Teşekkürler!


Kümede kaldık.Ne mutlu bize.Sene başındaki muhteşem ama pivotsuz kadrodan beklentilerim yüksekti en azından ligde bir final,yarı final görebiliriz diyordum ki en amatör takımın yapmayacağı Tufan-Cemal mallığı yüzünden kümede kalmaya sevinir olduk.

Muhtemelen Efes'le final oynayacak olan Ülker sponsorluğundaki Fenerbahçe'nin yenildiği Bornova Belediyesi'ni 100-67 gibi uçuk bir skorla yenip kümede kalmak mutluluk verici,en azından teselli ediyor!

Şimdi gelecek sene için yapılacak en önemli şey 4 yabancımızın da kadroda tutulması.Basketbolun Harry Kewell'ı Simas Jasaitis,Lucas Neill'i Radoslav Rancik,Milan Baros'u Mike Wilkinson ve "Cesur Yürek" Darius Washington mutlaka kalmalı takımda.Geçen bi yerde okumuştum -hatırlayamadım affetsin- en son 1996 veya 1997 yılında bir yabancımız 2 sene üst üste takımda kalmış.Dee Brown'ı bile gönderdiler,Tolliver Golden State formasıyla şov yapıyor NBA'de.Seneye de Jasaitis'i bir NBA takımında izleyip "ah ulan" çekmek istemiyor bu taraftar!

Seneye umuyorum ki sponsor değişikliği ile çok daha iyi bir takım kurulup Efes ve F.Ülker ile yarışabiliriz.Bu senenin başındaki rezaleti hiçbir şey kapatmaz ama Galatasaray adı her yerde şampiyonluğa oynamalı...

Teşekkürler Galatasaray erkek basketbol takımı oyuncuları ve koçu Cem Akdağ.Yerlisiyle yabancısıyla onurlu direnişiniz için hepinizi alınlarınızdan öpmek lazım!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails