Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Haziran 2010 Perşembe

DK 2010'dan Hatrımda Kalanlar

Dünya Kupasında her maçı yazmak isterdim ama tabi ki beceremedim.Çok ilgimi çeken maçları özel olarak yazacam yazamadıklarımı da artık hatrımda kalanlar serisinde yazacam.

*İngiltere Slovenya'yı zorla yenerek 2.tura çıktı ama ABD'nin 90+2'deki golüyle grubu 2. bitirdi.Almanya'yla eşleşti ki bu hiç kimsenin beklemediği bir şeydi.

*Herkesin 0 çekeceğini düşündüğü Cezayir muhteşem işler başardı.Slovenya'ya şanssız bir golle yenildiler,İngiltere'den puan almayı başardılar.Hem de gol kaçırarak,öyle katı savunma yaparak değil.

*ABD gerçekten biraz bizim 2008 Avrupa Şampiyonasındaki halimize benziyor.Hiç pes etmiyorlar.Önce İngiltere'den puan aldılar geriye düştükleri maçta.Slovenya'yla oynadıkları maçta 2-0 geride kapattılar devreyi,Donovan önderliğinde beraberliği kurtardılar ki bir golleri de hakem tarafından iptal edildi ki tertemiz goldü.Dün de artık elendiler dediğimiz anda Cezayir'in golü kaçırdığı pozisyonun dönüşünde attılar golü ki Donovan'ın oraya nasıl geldiğini ben göremedim.

*ABD ne kadar ilerler bilemem ama Donovan bir halk kahramanı olma yolunda ilerliyor.2 maçtır takımını ipten alıyor ve Gana karşısında bir şansları olacaksa Donovan'a çok ihtiyaçları var.

*İngiltere çok ruhsuz oynuyor ama yine de büyük takım ve tecrübeli.Almanya karşısında şanslar eşit diyebiliriz.Ama Slovenya'yı yenerken bile hep bir tedirginlik,bir kaybedecez korkusu vardı.

*Fransa elendi ve diğer bir berbat futbol oynayan takım İtalya elense keşke.İtalya gerçekten çok kötü oynuyor ve Yeni Zelanda'yı yenemiyorsa elensin.Paraguay ve Yeni Zelanda 2.tura çıksın,futbol kazansın :)

*Slovakya'da Stoch bugün ilk 11'de,haydi Fenerliler ekran başına.Ama Gattuso da ilk defa 11'de çıkıyor,karşı karşıya gelirlerse Stoch gelmeden sakatlanır benden söylemesi :)

*Bu akşam Japonya-Danimarka maçı çok keyifli olacak,kaçırmayın bence.Diğer 3 maçtan hiçbir beklentim yok,keyifli olursa benim için sürpriz olur.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails