Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Ağustos 2010 Cuma

Seyirci Var Mı ve Büyük Kaptan



Komik olan ne Ayhan Akman? Senin hala bu takımda 11 oynaman komik, şikecinin birinin transferin tek sorumlusu olması komik, 5 kapıdan birinden çıkması beklenen adamın kaptan olması komik, Barış, Servet, Ali Turan, Sarp, Serdar Özkan gibi adamların 11 çıkabilmesi komik vs.

Ama şu durum komik değil. "Seyirci var mı?" Evet sen de haklısın maalesef taraftar sandıklarımız bu ara seyirci modunda, seyre daldılar. Azıcık şerefiniz olsaydı şu havaalanından çıkmaya yüzünüz olmazdı. Evet Ayhan Akman artık size küfür etmeye gelecek bile "seyirciniz" yok!


Kaptan! Takım otobüsle giderken kendisi taksiyle ayrılmış havaalanından. Neden? Ne lüksün var senin? Fatih Hocan mı bekliyordu da acele ettin! Rapor mu vereceksin? Gençlerin, altyapıdaki çocukların idol alabileceği "adam" geldi sanmıştık ama gelen "adam" değilmiş! İyice baksaydın etrafa belki "seyirci" gelmiştir!


Milan Baros : Galatasaray'daki 3. yılı. 27 yaşına kadar Galatasaray'la hiçbir bağı yoktu. Yenen gol sonrası çıldırıyor!

Arda Turan : Galatasaray'daki 11.yılı. 12 yaşından beri Galatasaray'da ve Galatasaray'ı ondan çok kimsenin sevemeyeceğini, bunu herkesle tartışabileceğini söylüyor! Gel Arda, söze gerek yok şu fotoğraf yeter seni geçmeme!

P.S : Fotoğraf brk'ın blogundan alınmıştır.

1 yorum:

brk dedi ki...

ikinci foto daha da kötü imiş resmen hayallerimiz yıkıldı, tabi bu konuda medyada çocuğun içine etti onu da belirtmeden geçemicem. ayhan'ın hangi pişkinlikle güldüğünü ise anlayamamaktayım, yeni hocasına falan seviniyor herhalde. ne diyelim sonumuz hayrolsun bu kafa ile olmaz ama neyse...

Related Posts with Thumbnails