Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Eylül 2010 Pazartesi

Gümüşbıçak Melih


Bir süredir maçları ısrarla Melih Şendil-Gümüşbıçak ikilisi anlatıyor ve bunda ısrarlı Lig TV. Büyük ihtimalle taraftarın çok hoşuna gittiğini sanıyorlar. Fakat Galatasaray-Gaziantepspor maçı boyunca özellikle Melih Şendil'in Sarp-Ayhan ikilisini övmesinden gana geldi. Sonra Bucaspor-Galatasaray maçında bu devam etti. Bunu faşistliğe bağlamak istemiyorum ama başka bir açıklaması yok gibi. Kewell'a, Misimoviç'e ya da Baros'a sallamak için pusuda beklerken "Mustafam neylerse güzel eyler." deyip durmak bana çok itici geliyor!

Dün akşamki derbide de Gümüşbıçak'ın sürekli olarak yorum yapması, maçı anlatma işini sürekli Şendil'e bırakması da ilginçti. Gümüşbıçak açık açık rol çalıyor. Spiker olmasına rağmen bizim her spikerimiz gibi o da yorumculuğa meyletmiş belli ki. E Rıdvan Dilmen'in 1 numara olduğu yerde, herkes yorumculuk yapmak ister. Sizin neyiniz eksik Rıdvan'dan.

Özellikle bir lafı vardı ki Gümüşbıçak'ın, dedim heralde Sarp değil bahsettiği Messi...

-Sarp'la Ayhan olmasa Galatasaray son 2 maçtan puan alamazdı. (çok içiyorsun Melih.)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben Ayhan'a mac boyunca ve hatta gol atmadan saniyeler once küfrederken, gol attıktan sonra yanımdaki amcam "Sen Ayhan'ı sevmiyosun dimi? Bende sevmiyorum ama bu Ayhan Cana'dan daha iyi." demez mi. Vur artık kafayı nerelere vuracaksan.

Bide bu gerizakallıalarda üzerine bizi aptal yerine koyar gibi Ayhan ve Sarp'ı övmez mi çıldırmamak elde değil. Ama ben artık Rijkaard'a da kızmaya başladım. Bunların yedeğinde oturan adamlar cidden bunlardan daha mı rezil?

Sekhranikos dedi ki...

Sarmış bir kuru bakıyor keyfine:)

Related Posts with Thumbnails