Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Ekim 2010 Perşembe

Merak Etme!


Erman Toroğlu'nu çok mu üzdü tepkilerimiz sanıyorsunuz? Şeref mevhumunu yıllar önceden yitirmiş bir adamdan bahsediyoruz burda, bu adama şerefsiz dersen güler geçer! Verilecek tepki bundan çok daha büyük olmalıdır. Kanaltürk ve Hürriyet bu adamı işten çıkartmak zorunda kalmalı. Posta Gazetesi o manşet için özür dilemeli yine tam sayfa olarak.

Emin olun bu söylediklerim çok uç gibi görünse de yapılması gereken şeyler. Eğer sen Türkiye'nin 3 büyüğünden biriyim, en fazla taraftarı olan kulübüyüm diyorsan bunu yapabilirsin. Ama başkanın çıkıp senin "alma,aldırma" kampanyası yaptığın gazeteyle röportaj yaparsa olmaz o iş. Zaten Arda da başkanına, yönetimine güvenmediğinden çıkıp konuşuyor ve onlardan izin almadan yapıyor bunu!

Arda genç adam. 23 yaşında popüler, parası var, kendi çapında yakışıklı da. E ne bekliyorsunuz? Rahip hayatı mı yaşayacak? Yapacak elbette. Ama Arda'nın evlenmeyi düşündüğü kızı böyle rencide edemezsiniz. Arda cinsel hayatını yaşarken size mi soracak? Ulan şu eleştirenleri düşünüyorum da Arda'nın 4'te 1'i kadar paranız havanız olsa AIDS'ten ölürsünüz!



En fazla okunan gazetenin Posta Gazetesi olduğu bir ülkede ne bekliyorduk ki? Çok seviyeli tartışmalar mı? Haydar Dümen bu kadar okunurken Doberman ona özenmiş ama becerememiş işte. Bu hafta sonu ASY'de Erman'la ilgili çok güzel besteler bekliyorum, yapmazlarsa da yazıklar olsun! Ayrıca Borges bu konuyla ilgili çok güzel bir yazı yazmış, okunmalı okutulmalı.

Not : Fotoğraf  footballove blogdan alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails