Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Kasım 2010 Pazar

Lütfen Git Polat

Galatasaray Tarihinin en başarılı yönetimi

Galatasaray tarihinin en başarılı yönetimine teşekkür ediyoruz öncelikle. Fenerbahçe maçından sonra "Teşekkürler" yazmıştım ve birçok itiraz gelmişti o yazıma. Antalyaspor maçından sonra da "Sadece 3 puan mı güzel günlerin başlangıcı mı?" demiştim. Şimdi o yazıların üzerinden seri olmuş gibi 3. yazıyı yazacam ve bu son olacak.

Galatasaray yönetimi tarihin en başarısız yönetimidir. İstediği kadar Aslantepe desin Riva desin vs. Adnan Polat Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Özhan Canaydın başkanlığını gördük, bu kadar rezil bu kadar yeteneksiz bir takım göremeyiz dedik. Doğru bu takım yeteneksiz değil ama tarihin en rezil takımı. Hakan Şükür zamanında bile bu kadar hizipçilik yoktu yahu. Bu kadar karaktersiz topçuyu biraraya toplamak için çok uğraştınız mı? 76 ve 22 benim için listenin başındadır, şu formayı giydikleri her gün içim kan ağlıyor. Prekaziler, Hagiler, Metinler olmasa silip atacam da neyse ki bize onlardan miras bu takım.

Cana, Neill, Lucas gibi adamlar var takımda. Bu kadar karaktersizin içinde bu adamlar ne yapabilir ki? Eğer bir takımın en iyisi Sabri'yse "sıkıntı" var demektir. Karaktersizin biri daha 3 hafta önce bana güvenilirse başarılı olurum diyordu. Ulan her hafta 11 oynuyorsun, hata yapıyorsun kimse ağzını açmıyor yine banko 11'sin, paranı alıyorsun. E güvenden kastın ne kulübün anahtarı mı? Misimoviç diye bir adam aldınız, adamın daha yayın etrafındayken pas alabildiğini görmedik, illa santranın oraya gelip top alacak! Elano var, adam da şaşırdı nerede oynayacağını. Arkasında Ayhan-Sarp-Cana var ki 3'ü bütün sene 5 gol atamaz, yeteneksizler! Baros'u Türk doktorları yerine Türk kasaplarına mı emanet ettiniz anlamadık 2 maç üst üste oynayamıyor.

Bu maç nezdinde konuşmuyorum, zaten bu seneden çoktan vazgeçtim ben. 16, 76, 22, Ali Turan, Aykut, Ayhan, içim kan ağlayarak Kewell, aynı şekilde Elano ve kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu ile yarın yollar ayrılmalı. Paf'tan çocukları çıkarın oynatın, bundan kötü olmaz. Rijkaard 8 maçta 12 yaptı, Hagi 4 maçta 4 puan yaptı. Mourinho'yu getirin bu takımla 10 maçta en fazla 17-18 puan alır. Sorun hocada değil, sorun kadronun yetersizliğinde de değil. Sorun ön libero, stoper, forvet, kaleci falan değil yani. Sorun futbolcuya dayalı sistem. 2008 şampiyonluğu bizi öyle bir yere getirdi ki herkes keyfine göre oynuyor, Galatasaray kimsenin umurunda değil! Çürükleri temizleyip Ahmet Kesim, Musa, Cumhur, Cem Sultan gibi adamlarla devam etsek 12 maçta 16 puan yine yaparız heralde, daha kötü olmayacağına göre ne duruyorsunuz?

Ha bunları yazıyoru öyle çok kolay falan diyecek birileri. Kolay değil ama resmen dipteyiz! Hoca değişikliği falan çözmez bunu radikal çözümler lazım, kelle almak lazım amiyane tabirle! Diyoruz ama bunu yapacak basiretli yönetim nerde? Adnan Polat yarın çıkıp "Aslantepe, Riva, hede hödö." diyecek, hepimiz biliyoruz. Tarihin en kötü, en basiretsiz, en iş bilmez, en demagog başkanıyla karşı karşıyayız maalesef. İstifa seslerini de duymaz o şimdi. He taraftarın bu kadar kötü gidişin en sonunda bu tepkiyi göstermesi sabır mıdır, yalakalık mıdır bilemeyecem ama çok geç kaldınız beyler! Siz Rijkaard istifa diye bağırdığınız gün bittiniz zaten!

Yazsam 2 gün daha yazarım da kopuk kopuk oluyor zaten bu sinirle yazı, hoşuma gitmiyor. Lütfen git artık Polat. Bizler senden yeterince nefret ettik ama herkes nefret etmeden, birileri senin ne olduğunu henüz farketmemişken git. 20.45'ini de al git. Galatasaray'ın hiçbir başkanı Anadolu kulüpleriyle kavgalı olup, Fenerbahçe Başkanıyla bu kadar kanka modunda olmamıştı. Sen bize bunu bile gösterdin ya lütfen git, bak lütfen diyorum!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails