Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Mayıs 2011 Salı

Suat Usta, Fatih Sonkaya -- Veli Kavlak!!

Rapid Wien'de oynayan Veli Kavlak'la görüştüklerini borsaya bildirmiş Beşiktaş. Sırf Beşiktaş'a gol attı diye bir futbolcu transfer edilir mi bilmem; ama gereksiz bir transfer olacağı kanaatindeyim. Vasat ötesi bir futbolcu. Yerli rotasyonda yer alır düşüncesi güzel, ancak Avusturya kültüründe büyümüş bir adamı getirip buraya adapte etmek yerine aynı düzeyde verim elde edebileceğin bir alt yapı oyuncunla uğraşman daha mantıklıdır bence.
Zamanında Galatasaray ve Beşiktaş'ın Suat Usta ve Fatih Sonkaya transferleri vardı hatırlarsanız. Dimağlarda hiçbir iz bırakamadan gittiler. Bir ara Azerbaycan'a kadar yolu uzandı ikisinin de.. Bu sezon biri Diyarbakırspor'da biri Erciyesspor'da oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Halbuki ikisi de kötü topçu değildi, vasatlardı. Ne varki genç yaşta (aynı Veli'nin şimdiki yaşı) geldikleri Türkiye'ye alışamadılar, hak ettiklerinden daha kötü bir kariyere sürüklendiler ve bu yazıyı yazmasam çoğunuzun aklına bu sene hiç gelmeyeceklerdi bile.
Bırakın abi Veli'yi oynasın Avusturya'da. Hem de Rapid Wien'de oynuyor ne güzel. Şimdi getireceksiniz buraya, salak bir performans sergileyecek, sonra göndereceksiniz Ankaragücü'ne Manisa'ya falan. Ondan sonra belki tekrar ülkesine döner ikinci ligde falan oynar, belki Azerbaycan.. En iyisi hiç ilişmeyin abi, düz bırakın...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails